Megkérdezték tőle, hogy kik a legjobb támadók szerinte és Raúl, CR és Ronaldo volt a válasza.
(apró szépséghiba, hogy a kérdés az volt, hogy aki ellen játszott, de az nso majd jó anyagot csinál belőle.) :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 12., szerda 12:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 12., szerda 9:24
Abszolutte nem vagyok pesszimista,(nyilván nem is rám gondoltál),mi is odaèrhetunk simán,mèg Bale-_el is akár,csak azt mondom hogy a barca azèrt nem gyengult sokat.A helyzetek alapján sima lett volna,de azt ugye be kell rugni.nmate írta:Elég ha egy meccsen 15 percre kihagy a biztosíték, egy Atma vagy Chelsea akármilyen szarok, könnyen büntethetik ezt. De mi is veszélyesek lehetünk tavaszra, csak pár pesszimista drukker ír le minket, mert nincs a padon 3 Zidane meg 2 Redondo.

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 12., szerda 9:20
Abban viszont elég jók, főleg Messivel. Suarez es Neymar nem annyira hatékonyak, de sajnos az argentin újra bombaformában van, ezért is sikerült nekik a triplázás. Miközben CR szerelmi bánatában egész 2015-ben szart sem ér. Főleg mezőnyben. Elhoztuk Bale-t, hogy ilyen esetben tehermentesítsen, de én most nem tudom, hogy sírjak-e emiatt vagy nevessekKerlon írta: csak az egyéni megvillanások maradtak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 12., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 12., szerda 7:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 12., szerda 7:18
Az a baj,hogy nincs nagyon csapat aki konkurencia lehet,azèrt aztán benne van hogy mèg is.Talán mi,esetleg a bayern,de a chelseabe sem látom ismèt hogy vmi nagyot alkotna,az arsenal az arsenal,az olaszokat hagyjuk is,a MU formálodik,esetleg a PSG lehet fekete lo...szal triplázni nem fognak sztm sem,de nyernek valamit az szinte biztos.nmate írta:Idén nem nyer annyi mindent a Barca, ne aggódjatok. Ugyanilyen szezont összerakni, szinte lehetetlen. Lottógyőzelemre több esély van. Az edzők is tudják, hogyan kell időzíteni, kiket hol kell játszatni, jobban is jóval mint mi. De ez nem mindig jön össze, kell egy rakás szerencse is.
Mindezek ellenére elég erősek.

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 12., szerda 7:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 12., szerda 7:05
Ezen vitatkoztan pár hete a barcás kollegával,aki szerint nincs belsovèdo problèma.Pedig Bartra miket csinált megint.De Pique sem volt az a magabiztos.DinhoL írta:..Igazuk van azoknak akik kritizálják a védelmünket..Egy katasztrófa olykor, és még rosszabb, hogy több éve nincs megoldás a középhátvéd problémára. /

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 12., szerda 6:34
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. augusztus 12., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. augusztus 11., kedd 23:59
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 11., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 11., kedd 23:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 11., kedd 23:29
Azért egy EU szuperkupa szerintem egyáltalán nem sörmeccs. Jegyzett kupa, szóval illik megnyerni. A 4-1-es eredmény elcseszése viszont gáz, remélem többször is előfordul majd veletek.lesliejr írta:Én is úgy láttam, hogy Barca játékos kezét érte.
Jól kiengedtünk 4-1 után. Ebből remélem tanulunk, ha lehet tanulni egy sörmeccsből.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 11., kedd 23:29
Visszanéztem és azt mondom Sevilla játékos volt. De becsapós volt az egyik szögből.lesliejr írta:Én is úgy láttam, hogy Barca játékos kezét érte.
Jól kiengedtünk 4-1 után. Ebből remélem tanulunk, ha lehet tanulni egy sörmeccsből.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 11., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 11., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 11., kedd 23:16
Az se húzza le magát.ziro4vr írta:Nálad se a coke húzta le magát, hanem a szesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 11., kedd 23:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 11., kedd 23:15
Nálad se a coke húzta le magát, hanem a szesz.nmate írta:Vak Koke, húzza le magát.
De a Coke meg főleg.
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem