Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 10., hétfő 23:45

palesz77 írta:csak mert Verratti alapból ilyen
En amit eddig lattam belole, szerintem nem. Sokkal bovebb nekia repertoarja annal. Tamadobb felfogas sem lenne tole idegen, sot. Csak mellette vedekezesben is hihetetlen hasznos. Ot egyszer valaki leigazolja az araboktol, az hatalmas boltot csinal.

Remelem mi leszunk azok...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 10., hétfő 23:04

De annak ellenére, hogy több támadó feladatot kap, még nem lesz sokkal támadóbb felfogású szerintem. Modric féle megindulásokat nem lehet tőle meccsenként várni, képes nagy szólókra - ellnünk is megmutatta -, de nem tartozik ez a fő erényei közé. Kroos mellé meg szerintem nem egy olyan ember kell, aki 10-ből 9-szer inkább választja a biztos hátra passzt egy megindulás helyett - csak mert Verratti alapból ilyen -, pedig kellenek az olyen arcok is a középpályára, akik jobban támadják a kaput - mondjuk ez lehet
Verratti egy kései Napoléon.....az a poszt ahol megmutatta a képességeit szerintem a múltté....de ezt majd a következő 2-3-4 év megmutatja.....mostanában sokat tolták feljebb,vagyis a rendszer változott és benne helyet kellett csinálni az olasznak....3 kp-s rendszer,vonalban helyezkedve.....ott meg kitették jobbra sokszor és az sem volt neki idegen.A képességei nagyon jók,de ez tiszta mindenkinek....a kérdés ilyenkor mindig az,egy IGAZI topcsapatban hogy tud aklimatizálódni?

Én még nem bíznék rá egy barca vagy real kp-a mozgatását,de modric helyett 2 év múlva simán.....addigra be fog futni a gyerek...

A felfogása változott,de ez puszta taktika volt,a DLP féle stilusokkal(mint a center szintén) azért vigyázni kell,nem véletlen mondom hogy ez a poszt meg fog szűnni,azért mert egysíkú a feladatrendszere,és ez ma már kevés,pár év múlva meg hátrány lesz inkább.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 10., hétfő 22:45

PL topicban ezek már offok lettek volna nagyon, úgyhogy inkább áthozom ide.. :)

Verratti
R.M.C.F írta:Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.
De annak ellenére, hogy több támadó feladatot kap, még nem lesz sokkal támadóbb felfogású szerintem. Modric féle megindulásokat nem lehet tőle meccsenként várni, képes nagy szólókra - ellnünk is megmutatta -, de nem tartozik ez a fő erényei közé. Kroos mellé meg szerintem nem egy olyan ember kell, aki 10-ből 9-szer inkább választja a biztos hátra passzt egy megindulás helyett - csak mert Verratti alapból ilyen -, pedig kellenek az olyen arcok is a középpályára, akik jobban támadják a kaput - mondjuk ez lehetne Isco is nálatok. De lehet hülyeséget mondok most, erről leírhatnád hosszabban a véleményed pü-ben is akár, érdekelne. :)
Kerlon írta:Tavaly 2 gólig meg 10 gólpasszig jutott. És Cavani még mennyi forintos labdát szerencsétlenkedhetett el. Szóval szerintem elég jól nyomja a kis olasz előre is a bogyót.
Ez meg persze, én se azt mondtam, hogy nem tud támadni, eszméletlen szeme van a játékhoz, baromi labdabiztos, és intelligens játékos. Nem is ezt kérdőjelezem meg, csak azt mondom, hogy a stílusa Kroos mellé nem biztos, hogy olyan nyerő lenne, mint Modricé. Hülye példa, de ha a Barca anno 2 Xavival áll fel a Xavi-Ini páros helyett, akkor nem működött volna ennyire a középpályánk.

Amúgy ha már Verratti meg a gólok szóba kerültek, tavaly is, és tavaly előtt is egész szezonban 9-szer lőtt kapura a bajnokságban. Ez az egyetlen nagy hibája, hogy kapura szinte teljesen veszélytelen, ennek ellenére mondjuk nekem nagyon nagy kedvencem, de ezzel sok újat nem mondtam szerintem.. :D

Kovacic
ziro4vr írta:1 ember felhozta ezt a gyereket, a többi meg mondja utána, gondolom fm vagy hasonló források alapján.
Én mondjuk ellenetek láttam talán először úgy, hogy figyeltem is rá, szerintem nincs semmi gond a srác alapképességeivel. A megindulásai rendre jók voltak, látszott, hogy nincs rossz barátságban a labdával, a passzai is ültek javarészt. Egyedül ő volt értékelhető szerintem az Interből ellenetek. Nem azt mondom ezzel, hogy kezdő lehetne most nálatok, de nem hiszem, hogy akkora szerencsétlen lenne a srác azért, rotálni még jó is lenne nektek most szerintem.

Érdekesség: Pogba vs Kovacic statok. Nyilván csak statok, nem mutatják a játék képét, de szerintem érdekes azért.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 9., vasárnap 10:34

Nevetséges. Nem is alkalmaznám, ha klubelnök lennék, vagy komoly szabályozásokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 9., vasárnap 1:46

Nehéz szavakat találni erre, Marcelo Bielsa, a Marseille edzője a Caen elleni 1-0-ra elveszített bajnoki után bejelentette lemondását!

nagyon fura edző ez a bielsa. első forduló után otthagyja az egészet... :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 8., szombat 15:01

Szerintem meg Matuidi remek ütem passza volt a kulcs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 8., szombat 10:28

Tegnap nyert a PSG idegenben, Lucas rúgta a gólt. Hát nem volt csúnya na. :D Kicsit lesprintelte az ellenfél játékosait. :ozil:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 7., péntek 22:30

ott én sem szoktam inni, max ha nagyon ki vagyok már :D
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 7., péntek 22:25

A győztesnek azaz nekem ő fizet, ez egyértelmű. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 7., péntek 22:21

Vagy inkább Kerlon meghív minket. Ha már instantba megyünk, legalább fizetnem ne kelljen :lol: :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 7., péntek 22:20

ziro4vr írta:
nmate írta:Arsenal meg a PSG idén odapiszkít. Ez ilyen szotyi szezon lesz szerintem, BM, Barca vagy Real elhullik idő előtt.
Túl sokat iszol mostanában barátom. Na majd tavasz elején fogadhatunk, a vesztes meghívja egy sörre Kerlont az instantban. :lol:
Ebbe én is beszállok, rosszul nem járhatok. :Đ
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 7., péntek 22:18

Realista24 írta:
nmate írta:Arsenal meg a PSG idén odapiszkít. Ez ilyen szotyi szezon lesz szerintem, BM, Barca vagy Real elhullik idő előtt.
Arsenal idén bajnok lesz,
Kezdem magam kellemetlenül érezni köztetek. :| :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 7., péntek 22:17

Arsenal idén bajnok lesz, bl-re nem jut erejük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 7., péntek 22:16

Túl sokat iszol mostanában barátom. Na majd tavasz elején fogadhatunk, a vesztes meghívja egy sörre Kerlont az instantban. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 7., péntek 22:14

Arsenal meg a PSG idén odapiszkít. Ez ilyen szotyi szezon lesz szerintem, BM, Barca vagy Real elhullik idő előtt.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 7., péntek 22:13

ziro4vr írta: A psg bár lehagyta például a hasonlóan induló city-t, de nincs meg az az elem, amiben felülmúlnák a fenti hármast. Hiába a sok jó játékos.
Teljes egész egy körrel. A Citynek nyolcaddöntő, a PSG-nek negyed. :mrgreen:

Sorsolás sokat fog számítani, de szerintem a Chelsea is előrébb végez, mint a franciák.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 7., péntek 22:12

Kerlon írta:Szerintem a Müntyen nem lesz ott.
Nem látom ki verhetné őket ki a két nagy spanyolon kívül. A BL elég kiszámítható az utóbbi években, már-már puszta matek az egész.

Én remélem bejutnak, úgí több az esélye guardiola maradásának, ami nem rossz nekünk. :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 7., péntek 22:09

Szerintem a Müntyen nem lesz ott.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 7., péntek 22:08

Kerlon írta: Én is e mondó vagyok. Bár a blanctényező ebbe még csúnyán belezavarhat. Igazából minden adott náluk szerintem még a BL döntőhöz is.
Barca. Real, Bayern hármasból kettő fogja a döntőt játszani.

A psg bár lehagyta például a hasonlóan induló city-t, de nincs meg az az elem, amiben felülmúlnák a fenti hármast. Hiába a sok jó játékos.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 7., péntek 22:05

nmate írta:A vaklónál nem nehéz jobbnak lenni mostanában. Esik vissza rendesen.

Lucas, Pastore, Matuidi, Verratti...jó koncepció ez, csatár hiányzik nekik, DM is dobhat rajtuk, keret mélységén legalábbis biztos. Marquinhost nyomatnám Mutatványos Bob helyén, jobb nála. Kapus ez nem tom ki, de nincs biztos keze. Sirigu sem zseni mondjuk, de nem bakizik általában. Konstans, megbízható.

BL elődöntőt játszik idén a PSG, én aszondom.
Én is e mondó vagyok. Bár a blanctényező ebbe még csúnyán belezavarhat. Igazából minden adott náluk szerintem még a BL döntőhöz is.
K

Vissza: