Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Persze-persze, mindannyian csak a biszex csaj miatt, meg a kutyafejű gazdag szőke miatt nézzük, nem kell a duma. :Đ
Nem illik.
Kell valami guilty pleasure, már remegek egy jó Olivér királynő részért.ziro4vr írta:Előbb a TD finálét nyomatom, aztán jöhet a kedvenc kis nyári sorozatom. Nem is tudtam hogy te is scream fan vagy...bár ugye gotham is...nem lepődök már meg.

- ziro4vr
Előbb a TD finálét nyomatom, aztán jöhet a kedvenc kis nyári sorozatom. Nem is tudtam hogy te is scream fan vagy...bár ugye gotham is...nem lepődök már meg.

Nem illik.
Inkább az új Scream részt nyomjad ziro. Egészen parádés.
- ziro4vr
Gondolom nézned kell majd, mert képre..izé mert...kell.Remy írta: Közben meg, ha minden igaz jön a Péntek 13 sorozat................ a CW-n.![]()
![]()

Én family guyt darálgatok most, 9. évad elég gyenge szerintem, a star warsos rész sem jött be a végén. Persze 1-2 poén mindig akad ami sírós.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem is gyenge lett, 24-25. évad szerintem korrekt volt, 23-hoz hasonlítanám ezt. Homer egysorosokból mondjuk még mindig vannak jókh3x0r írta:The Simpsons S26

- h3x0r
The Simpsons S26
Az utobbi evadokhoz kepest a minoseg sajnos semmit sem valtozott, a poenok, az uj otletek hianyoznak, folyamatosan ismetlik onmagukat, ennek ellenere lefekves elott vagy reggeli kozben meg mindig szivesen megnezek 1-2 reszt.
Az utolso resz introjat viszont mindenkepp ajanlom a Rick and Morty fanoknak.
A videoban lehet nem tunik fel elsore, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor atmegy a portalon (1:04 utan), megjelenik a Futurama-bol a hajo is. :Đ
Az utobbi evadokhoz kepest a minoseg sajnos semmit sem valtozott, a poenok, az uj otletek hianyoznak, folyamatosan ismetlik onmagukat, ennek ellenere lefekves elott vagy reggeli kozben meg mindig szivesen megnezek 1-2 reszt.
Az utolso resz introjat viszont mindenkepp ajanlom a Rick and Morty fanoknak.
A videoban lehet nem tunik fel elsore, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor atmegy a portalon (1:04 utan), megjelenik a Futurama-bol a hajo is. :Đ
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nem nagyon követem ezt a "sportot", de úgy értettem, hogy a szokásosnál is jobban látszik. ;)András93 írta:Van olyan pankráció, amin nem?BLaZE írta:Pont linkelni akartam. Hatalmas. Bár nagyon látszik, hogy megrendezett, de milyet odabasz neki
halálomig madridista leszek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
en Oliver Kiralynore gondoltam

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, kaszálták, viszont magával a karakterrel kb mindenki elégedett volt, így próbálták megmenteni. Sokáig úgy volt, hogy egy másik csatornára fog átkerülni, de nem jött össze. Aztán jött a pletyka, hogy akkor majd az Arrow-ban, tegnap meg hivatalos lett.Realista24 írta:Annak nem lett vége? :ĐRemy írta:Zsír! Matt Ryan, azaz Constantine szerepelni fog a Zöld Íjász 4. évadában!
Közben meg, ha minden igaz jön a Péntek 13 sorozat................ a CW-n.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Annak nem lett vége? :ĐRemy írta:Zsír! Matt Ryan, azaz Constantine szerepelni fog a Zöld Íjász 4. évadában!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsír! Matt Ryan, azaz Constantine szerepelni fog a Zöld Íjász 4. évadában!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Van olyan pankráció, amin nem?BLaZE írta:Pont linkelni akartam. Hatalmas. Bár nagyon látszik, hogy megrendezett, de milyet odabasz neki

- P. Krisz
Stardust /a pankrátor / azt mondta Stephen-nek hogy egy nagy kula volt az Arrow 3. évadja és ezt egy tockossal is nyomatékosította , Stephen nem osztotta ezt a vélemény ebből alakult ki a "bunyó" . :ĐRemy írta:Oliver Queen és a pankráció

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Pont linkelni akartam. Hatalmas. Bár nagyon látszik, hogy megrendezett, de milyet odabasz nekiRemy írta:Oliver Queen és a pankráció

halálomig madridista leszek
- Remy
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
TD évadzáró...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ájj bazzeg.... sikerült elcseszni...
Sokáig jó volt, az is hogy ki ölte meg Casperet, és ami utána történt azzal a szállal az is fasza volt.
Amikor kiszedték az oroszt meg a másikat se volt rossz.
És a legvégét sikeresen tönkrebaszták a hülye sablonokkal...
Minden szar körözi meg keresi Velcorot, tuti nem állítanak oda senkit a gyerek iskolájához... meg ilyen sablon vmit, hogy így kerül szarba... halála meg kiugrok 3 ember elé had lőjjenek szitává, bár lehet csak nekem volt kicsit érdekes.
Semyon meg... na annak is a vége... persze hogy pont elkérik az öltönyét, amiben ott lapul 3,5 millió dollár értékű gyémánt... mert pont az kell egy csöves mexikóinak.... az meg inkább nekimegy, had dögóljön meg, vagy azt várta megsimizik a buksiját emiatt?
De legalább Semyon halála fasza volt Velcoroéval szemben...
Szóval összegezve ez túl sablonos vég lett... egyik meghal a gyereke miatt, másik meg a pénze miatt...
Értem én a célzást, de nah...
Az a baba a végén meg csak feltette az egészre a pontot....
Többet vártam az egésztől, főleg az előző évad minősége miatt.
Ez se volt rossz, minőségi darab volt, de ezt csak vmi nagyon mindfuck lezárás tudta volna megmenteni, erre számomra telibe elcseszték....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ájj bazzeg.... sikerült elcseszni...
Sokáig jó volt, az is hogy ki ölte meg Casperet, és ami utána történt azzal a szállal az is fasza volt.
Amikor kiszedték az oroszt meg a másikat se volt rossz.
És a legvégét sikeresen tönkrebaszták a hülye sablonokkal...
Minden szar körözi meg keresi Velcorot, tuti nem állítanak oda senkit a gyerek iskolájához... meg ilyen sablon vmit, hogy így kerül szarba... halála meg kiugrok 3 ember elé had lőjjenek szitává, bár lehet csak nekem volt kicsit érdekes.
Semyon meg... na annak is a vége... persze hogy pont elkérik az öltönyét, amiben ott lapul 3,5 millió dollár értékű gyémánt... mert pont az kell egy csöves mexikóinak.... az meg inkább nekimegy, had dögóljön meg, vagy azt várta megsimizik a buksiját emiatt?
De legalább Semyon halála fasza volt Velcoroéval szemben...
Szóval összegezve ez túl sablonos vég lett... egyik meghal a gyereke miatt, másik meg a pénze miatt...
Értem én a célzást, de nah...
Az a baba a végén meg csak feltette az egészre a pontot....
Többet vártam az egésztől, főleg az előző évad minősége miatt.
Ez se volt rossz, minőségi darab volt, de ezt csak vmi nagyon mindfuck lezárás tudta volna megmenteni, erre számomra telibe elcseszték....
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vov. Ez kemenynek tunik.P. Krisz írta:Westworld tease .
Ez felkeltette az érdeklődésem .
Készítők oldalán Jonathan Nolan és J.J. többek közt , színészek oldalán Anthony Hopkins , Ed Harris , Evan Rachel Wood , James Marsden .
Egy reszt meg szerintem belerakok aztan ha nem job akkor kuka.hamesz írta:Kis alapozás am megéri folytatni mert az ötödik és a hatodik rész brutális
Neztem tegnap 2 reszt valoban javul. De meg nem az igazi.Realista24 írta:Szerintem jobb, elején féltem en is, de visszatértek a megszokott utra. (Vagy csak hozzászoktam? )
En amugy a Peaky Blinders kovetkezo evadat varoom mar nagyon. Johetne mar mert alig van most olyan sori amit neznek...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Ha mar HBO, ma fejeztem be a Wire-t. Eleg ha csak ennyit irok:nmate írta:HBO sorozatok témái nálam 90%-ban betalálnak.Ez is várós.

- ziro4vr
Mert az mtv csinálja, selfibotos kis tinipicsáknak?
Azokat a kis lelkizések érdeklik, nem a hentelés meg a vér. Számítottam erre, az első pár rész volt pozitív meglepetés. De most már maradok az évadra, kíváncsi vagyok bejön e a tippem a gyilkos(ok)ra.

Azokat a kis lelkizések érdeklik, nem a hentelés meg a vér. Számítottam erre, az első pár rész volt pozitív meglepetés. De most már maradok az évadra, kíváncsi vagyok bejön e a tippem a gyilkos(ok)ra.
Nem illik.