Jézusmekkoragól.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 10., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 21:33
Tavaly 2 gólig meg 10 gólpasszig jutott. És Cavani még mennyi forintos labdát szerencsétlenkedhetett el. Szóval szerintem elég jól nyomja a kis olasz előre is a bogyót.R.M.C.F írta:Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Mármint azt értem, hogy az ő helyét venné át a kezdőben, de a stílusuk nem pont ugyanolyan. Kevésbé támadó felfogású, mint a horvát, nem indul meg annyit előre a labdával, nekem legalábbis úgy tűnt eddig.
persze az a poszt meg fog szűnni....igy verratti is mehet a munkaügyre egy ingyenes tb támogatott átképzésre...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 10., hétfő 21:25
Túl magas labda volt, én már le sem csaptam, de szerencsére te itt vagy.Kerlon írta:Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 10., hétfő 21:24
Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Mármint azt értem, hogy az ő helyét venné át a kezdőben, de a stílusuk nem pont ugyanolyan. Kevésbé támadó felfogású, mint a horvát, nem indul meg annyit előre a labdával, nekem legalábbis úgy tűnt eddig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 10., hétfő 20:55
És amúgy tényleg. Mondjuk engem annyira nem zavar, csak nem értem az egész helyzetet. No, de majd idén. Erősödött az Inter is, meglátjuk mit tol idén.Kerlon írta:Nincs túlfújva??????? Egy döcögő Interben sem volt nélkülözhetetlen, aztán mindig felröppen a neve, mintha évek óta jól szerepelne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 20:51
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 10., hétfő 20:14
Modric mellé/helyére is kell majd valaki előbb utóbb, én meg bírom Kovacic játékát, fiatal, nincs túlfújva, jól mozog, van esze a játékhoz és még horvát isziro4vr írta:És hogy jön már megint ide Kovacic?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 10., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 10., hétfő 18:35
Én elnézegetném jövőre apalesz77 írta: Nem Modric poszt a brazil, ahol ő a legjobb oda ott van nektek James és Isco, felesleges lenne nektek.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 10., hétfő 13:52
Az a baj, hogy Luchonak nem kell ilyen stílusú középpályás, nem melózik eleget.. Pedig szerintem is tökéletes pótlása lenne, ő és Isco azok - Thiagon kívül -, akiket el tudok képzelni Ini utódnak. Házon belül nem tudom lenne-e olyan, aki tudja pótolni, Rafinha nekem úgy tűnik, hogy nem lesz olyan szint, bár eddig elég biztató az előszezonja, Halilovic meg hatalmas kérdőjel egyelőre - bár jövőre már számítunk rá elvileg.Kerlon írta:Iniesta helyére tökéletes lenne a Barcának.
Nem Modric poszt a brazil, ahol ő a legjobb oda ott van nektek James és Isco, felesleges lenne nektek.dannen írta:ránk meg nem is gondolsz?modric 31 lesz jövő szeptemberben, persze a brazil még nem az a szint de meg van benne a potenciál
Őt amúgy miért Modric utódnak képzelitek el?Kerlon írta: Modric utódjának meg Verrattinak KELL lennie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 10., hétfő 13:41
Ne aggódj, lehet, hogy csak néhány hónappal az indulás után lett élesítve..Kerlon írta:Indulás óta van?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 10., hétfő 13:39
Kane-re azt mondja Pochettino hogy sehova...erre mondom èn hogy,azt majd LevyLevy eldontiKerlon írta:Csak a fórumot szoktam frissíteni.![]()
Amúgy Angliában sok pénz fog még mozogni, mert mindenki ilyen last minute offerrel Perez módjára fog perkálni. Szóba hozták Kane-t a Uniteddel, evertonos Stonesért elvilg 42 milliót adna a Chelsea stb.. Meg ugye De Bruyne. Meg majd Benzema az utolsó napon.
Szerk.: most látom, hogy itt is van neki egy kis hírsáv. Lehet elütőbb színnel jobb lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 10., hétfő 13:37
Hú b+Szerk.: most látom, hogy itt is van neki egy kis hírsáv.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 10., hétfő 13:29
http://madridom.hu/blog/2015/08/10/luca ... glistakon/Kerlon írta:Daily Star: Manchester United, Chelsea and Arsenal locked in three-way battle to sign Brazilian Real Madrid's midfielder Lucas Silva. :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 13:26
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. augusztus 10., hétfő 13:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 10., hétfő 13:18
Probaltam mar kampanyolni itt vele tavaly is,de megkaptam hogy tucat...dannen írta:ránk meg nem is gondolsz?modric 31 lesz jövő szeptemberben, persze a brazil még nem az a szint de meg van benne a potenciál
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem