soadroli írta: szóval 1 héttel kevesebb időm van hogy pótoljam az előzőeket

Ez ilyen előre hozott karácsonyi ajándék a számomra.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 12., szerda 14:51
soadroli írta: szóval 1 héttel kevesebb időm van hogy pótoljam az előzőeket
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. augusztus 12., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 9:53
ennyiből írhatott volna simán egy F16-ot.torjack írta:Érdekes jelenség amúgy, mert a kilencvenes évek első felében elég sok amcsi képregényt lehetett itthon kapni, de akkoriban minden volt, csak nem menő. Aztán a kétezres években beinduló képregényfilmes dömping után változott a dolog. Bár ezen a téren is inkább warez ami jobban működik, az itthoni kiadások nem robbantanak bankot.realmadridfan írta:
Köszi a választ. A többségét én is láttam, ez rendben van, ez a fajta rajongás lep meg hazai környezetben. Azt tudom, hogy Amerikában mi a helyzet, de képregényfronton az itthoni viszonyokról nem tudok sokat igazából, ezért kérdeztem rá. Megnéztem ezt a Deadpool trailert és nem ez fogja kicsalni az első forintjaimat Marvel-termékre úgy érzem
Ez mi?FF4Fantastic Four 4?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 9., vasárnap 23:29
Érdekes jelenség amúgy, mert a kilencvenes évek első felében elég sok amcsi képregényt lehetett itthon kapni, de akkoriban minden volt, csak nem menő. Aztán a kétezres években beinduló képregényfilmes dömping után változott a dolog. Bár ezen a téren is inkább warez ami jobban működik, az itthoni kiadások nem robbantanak bankot.realmadridfan írta:Köszi a választ. A többségét én is láttam, ez rendben van, ez a fajta rajongás lep meg hazai környezetben. Azt tudom, hogy Amerikában mi a helyzet, de képregényfronton az itthoni viszonyokról nem tudok sokat igazából, ezért kérdeztem rá. Megnéztem ezt a Deadpool trailert és nem ez fogja kicsalni az első forintjaimat Marvel-termékre úgy érzemRemy írta:...
Ez mi?FF4
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. augusztus 9., vasárnap 23:15
Köszi a választ. A többségét én is láttam, ez rendben van, ez a fajta rajongás lep meg hazai környezetben. Azt tudom, hogy Amerikában mi a helyzet, de képregényfronton az itthoni viszonyokról nem tudok sokat igazából, ezért kérdeztem rá. Megnéztem ezt a Deadpool trailert és nem ez fogja kicsalni az első forintjaimat Marvel-termékre úgy érzemRemy írta:...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:39
Mert képregényfilm.ziro4vr írta:De nem válaszoltál. Minek nézed meg moziban?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:37
26,2 millával nyitott az USA-ban. Ez már most bukta. Ki is szedték a filmet az X-men univerzumból. A korábban pletykált crossover is elhalt hirtelen... még mindig az USA a lényeg. Nem sok filmnél veszik nagy számításba a többi területet. Hellboy 3-ért is sírni kell, a Pacific Rim folytatása is csak nagy nehezen jött össze.ziro4vr írta:Arnie egysorosai egyértelműen megmentik a filmet a brutál szartól egyenesen a viccesen szánalmasan szarig.![]()
De hogy minek nézed meg...komolyan a ti "fajtátok" miatt lesz végül nyereséges és dobálnak ilyen szarokra 100 misiket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:30
Bár az FF4-et még nem láttam (a héten ezt is meglesemziro4vr írta:A batman és robinért legalább elnézést kért a rendező, azóta tisztelem azt a filmet. Az ff-ért meg csak felveszik majd a pénzt, aztán kussolnak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:25
Rottenen szarabb, mint a Batman és Robin.ziro4vr írta:Fantastic Four azért úgy néz ki bukta, végre talán rájönnek, hogy minden szart nem kajál be a nép.
Én úgy gondolom, hogy ezen a jelenségen sokat dobott a Marvel és anno a Sötét lovag sikere. Az emberek (nem csak itthon) rákattantak ezekre a filmekre. Könnyed, szórakoztató alkotások, és többnyire tényleg képviselnek egy olyan minőséget, amibe nem nagyon lehet belekötni. Nem csúcskategória, (na jó, a Sötét lovag trilógia az), de nem is B-mozik... A sikerek hatására pedig (itthon) nyilván többen is belevetették magukat, ha nem is a képregényekbe, de az információkeresésbe. Wikipédia, stb. Elég, ha valaki elment egy alap tudásig és már azt továbbkürtölte. Szerintem észrevehető, hogy itthon nagyban fejlődött a képregényrajongók rétege, akik legalább alap szinten otthonosan mozognak a Marvel/DC/stb univerzumokban. Most, hogy ebből mennyi ember olvas ténylegesen képregényeket... passz.realmadridfan írta:Ezzel kapcsolatban meg azt, hogy mióta és miért lett menő Magyarországon(meg máshol) ismerni a képregényeket ennyire? Nemhogy nem találkoztam élő emberrel, aki képregényeket olvas, hanem nem is tudom hol lehetne ezekhez egyáltalán hozzájutni (nem mintha akarnék). De a neten a marvel phase 1 óta mintha köztudott tények lennének a másodvonalas hősök is mint ez a deadpool figura, aquaman, noname xmenek. Én csak azokat ismerem, amikből volt rajzfilm még gyerekkorunkban. Ez tényleg érdekel, mert én nagyon le vagyok maradva és mintha mindenki szakértő lenne a neten és kacsintanak egymásra, hogy ááhhá vágod, dedpúl, jaaaa, ő menő. Tényleg van egy réteg, aki rendszeresen képregényeket olvas? Eddig bújkáltak és most előbújtak? Vagy mindenki wikipédia hero? Komoly és nehéz kérdések ezek, tudom.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:12
Milyen potenciálról beszélünk itt pontosan? Mert játszottam párral és vastagecsettel mázolt "karakterekről" van szó, ahol a lényeg, hogy minél jobban különbözzenek egymástól és tudjanak valami menő skillt verekedés közben. legalábbis én így láttam.csabi* írta:eleve ne csináljanak mk filmet, mert úgy se használják ki a benne rejlő potenciált
Ezzel kapcsolatban meg azt, hogy mióta és miért lett menő Magyarországon(meg máshol) ismerni a képregényeket ennyire? Nemhogy nem találkoztam élő emberrel, aki képregényeket olvas, hanem nem is tudom hol lehetne ezekhez egyáltalán hozzájutni (nem mintha akarnék). De a neten a marvel phase 1 óta mintha köztudott tények lennének a másodvonalas hősök is mint ez a deadpool figura, aquaman, noname xmenek. Én csak azokat ismerem, amikből volt rajzfilm még gyerekkorunkban. Ez tényleg érdekel, mert én nagyon le vagyok maradva és mintha mindenki szakértő lenne a neten és kacsintanak egymásra, hogy ááhhá vágod, dedpúl, jaaaa, ő menő. Tényleg van egy réteg, aki rendszeresen képregényeket olvas? Eddig bújkáltak és most előbújtak? Vagy mindenki wikipédia hero? Komoly és nehéz kérdések ezek, tudom.Remy írta:Deadpoolt is imádják az emberek
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:53
Nekem is, de épp ezért várom, hogy készüljön új film. Manapság a látványra nem lehet panasz, és itt nagyon sok múlna a látványon. Ha egy MK - Legacyben ilyet össze tudtak hozni, akkor egy nagyobb költségvetésű filmnél, pláne jók lehetnek az akciók.csabi* írta:nekem elég nagy szívügyem a játék, nem szeretném, hogy megint egy fos filmet kapjunk belőle akármilyen faék eccerű is a sztori
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:32
Mad Max sikere elhozhatja azt, hogy az ilyen r-rated filmek új erőre kapjanak. Deadpoolt is imádják az emberek, jól is fog teljesíteni. Ha meg nem csinálnak filmet, akkor nem is fogjuk megtudni, hogy mit tudnak kihozni belőle, ha van pénz a projektre és egy viszonylag jó gárda dolgozik rajta.csabi* írta:eleve ne csináljanak mk filmet, mert úgy se használják ki a benne rejlő potenciált
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem