+1.hehe írta:
belenézegettem a felkészülési meccsekbe, hiba volt. koncepció, felfogás és stílus nélküli semmi, mintha egy edzés lett volna.
borzasztó, nézhetetlen erőlködés

HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:09
+1.hehe írta:
belenézegettem a felkészülési meccsekbe, hiba volt. koncepció, felfogás és stílus nélküli semmi, mintha egy edzés lett volna.
borzasztó, nézhetetlen erőlködés
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:08
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 9., vasárnap 22:05
céronaldo évek óta el van tűnve tavasszal, amikor igazán kéne vmit.realistahuni írta:Hát tavasszal ettől messze volt. Volt fél óránk a Juve ellen egyenlíteni hazai pályán és a legjobbunk úgy el volt tűnve hogy rossz volt nézni.CR évek óta hozza a 120%-ot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:59
CR nem most állt át arra a játékra, hogy szinte csak a statra megy. Ez már évek óta így megy. De azt legalább brutál jól csinálja. Benzema pedig az előző szezonban hozta le az egyik legjobb teljesítményét, szóval de... Bale a legnagyobb hiba és majdhogynem tényleg minden rajta múlik. (nyilván támadásról beszélek) Egyrészt azért, mert rengeteg támadást akaszt meg, ráadásul a befejezéseknél is gyenge lett. Nem működik olajozottan a gépezet miatta, ez meg mínusz 1 embert jelent, ami a nagyobb csapatok ellen SOK.ziro4vr írta:Messze nem csak Bale a különbség. Az ő hányada a legnagyobb, de nem lehet azt csak rá fogni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:56
Hát tavasszal ettől messze volt. Volt fél óránk a Juve ellen egyenlíteni hazai pályán és a legjobbunk úgy el volt tűnve hogy rossz volt nézni.CR évek óta hozza a 120%-ot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:50
Én azt tudom hogy nem hivátlanok,sőt szerintem tavaly is jobbak voltunk (igazából amióta világ a világ jobbak cagyunkziro4vr írta:Azért ők se hibátlanok, van egy erős soruk, a pad már gyengébb, és azt is kétlem, hogy hátul megint ilyen erősek lesznek. Illetve előbb-utóbb Neymar vagy Suarez egója is bekapcsolhatna, és mehetne egy kis feszültség, csak nem tart örökké ott ez a disneyland.dzsi91 írta: Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:45
A BBC addig működött, amíg Bale nem volt dupla kula. CR évek óta hozza a 120%-ot. Benzema hiába hullámzó, a BBC szárnyalásánál is ugyanazt hozta, mint, amikor gyengén muzsikáltak. Szóval igazából Bale miatt vagyunk elmaradva az MSN-től. Lenne egy Reus, Sanchez, Hazard a walesi helyett, akkor ugyanúgy szétszednénk mindenkit elöl.realistahuni írta: CR még talány, de el fog jönni az idő amikor már a statok is elmaradnak nem csak a mezőnyjáték, és lehet az nincs is messze, viszont őt még semmiképpen nem írom le.
Benzema meg néha jó de egyedül ő sem fog már nagy dolgokat véghezvinni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:43
Azért ők se hibátlanok, van egy erős soruk, a pad már gyengébb, és azt is kétlem, hogy hátul megint ilyen erősek lesznek. Illetve előbb-utóbb Neymar vagy Suarez egója is bekapcsolhatna, és mehetne egy kis feszültség, csak nem tart örökké ott ez a disneyland.dzsi91 írta: Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:33
Nekem pont ez a bajom,hogy egy erős csapat van a mezőnyben és az pont a Barca, tavaly már sikerült naggyá tenni őket idén nem kéne.Sokkal nyugodtabb lennék a Több erős csapat lenne a mezőnyben.ziro4vr írta:Nem tudom mi ez a negatív hangulat. Nem hibátlan a csapat, de nézzük meg a riválisokat is. Jó dolgotokban már nem tudjátok mibe kössetek bele. Egy rivális van akitől jogosan lehet tartani, a Barcelona. Nekik van három olyan emberük, akik bárhol, bármikor, bármennyit rúgnak kis túlzással, ezt rakták össze jól.
Tavaszra kell a toppon lenni, addigra kell időzíteni a formát, meg a rotálást megoldani. Bale középen egy nagy kihívás igen, de ez is csak nálunk nagyítódik fel, máshol neki is örülnének. Nyugi van.
Ja igen, Danilo azért szép fail volt ennyiért, ahhoz gratulálok.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:30
Nekem is ez a bajom,a BBC már nem a régi. Benzema csak-csak hozza magát,de egyedül nagyon kevés,viszont Ronaldo egyre kevesebb mezőnyben,Baleről meg nem fogom leírni a 3423532345. hsz-t hogy milyen,megtettétek már helyettem,különösen Kerlon,aki január óta mindennap beírja ezt legalább 2x.2 éve nèg atom gólerős támadósorunk se az igazi már.
Csak velük pont mindenhol összefuthatunk az a baj.Egy rivális van akitől jogosan lehet tartani, a Barcelona.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:13
Én a legtöbb esetben pozitívan állok a dolgokhoz de ezen a nyáron eddig tényleg semmi bem történt ami bizakodásra adhat okot.nmate írta:Semmi. Legszarabb csapat vagyunk.Anthony írta: Tényleg, mi alapján kéne abban reménykedni, hogy jó szezonja lesz a csapatnak?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:02
Semmi. Legszarabb csapat vagyunk.Anthony írta: Tényleg, mi alapján kéne abban reménykedni, hogy jó szezonja lesz a csapatnak?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 9., vasárnap 21:00
Èn a játék rendszerre illetve a posztokra gondoltam hogy hogyan is képzeli el Benitez. Azért egy tét meccsen nem fog kisérletezgetni. Mert most pl már Bale is jatszott a csatár mögött én sokat nem értek hozzá de szerintem ott nagyon nincs jó helyen.ziro4vr írta:Egy rész alapján kihírdette minden idők legjobb sorozatát, egy meccs alapján megmondja a bl győztest is simán.Zsombor írta:Igen hamesz, első meccsen sok minden el fog dőlni. Ha figyelnek a srácok meg lehet a triplazas.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem