ziro4vr írta:Fantastic Four azért úgy néz ki bukta, végre talán rájönnek, hogy minden szart nem kajál be a nép.
Rottenen szarabb, mint a Batman és Robin.

9% < 11%
realmadridfan írta:Ezzel kapcsolatban meg azt, hogy mióta és miért lett menő Magyarországon(meg máshol) ismerni a képregényeket ennyire? Nemhogy nem találkoztam élő emberrel, aki képregényeket olvas, hanem nem is tudom hol lehetne ezekhez egyáltalán hozzájutni (nem mintha akarnék). De a neten a marvel phase 1 óta mintha köztudott tények lennének a másodvonalas hősök is mint ez a deadpool figura, aquaman, noname xmenek. Én csak azokat ismerem, amikből volt rajzfilm még gyerekkorunkban. Ez tényleg érdekel, mert én nagyon le vagyok maradva és mintha mindenki szakértő lenne a neten és kacsintanak egymásra, hogy ááhhá vágod, dedpúl, jaaaa, ő menő. Tényleg van egy réteg, aki rendszeresen képregényeket olvas? Eddig bújkáltak és most előbújtak? Vagy mindenki wikipédia hero? Komoly és nehéz kérdések ezek, tudom.
Én úgy gondolom, hogy ezen a jelenségen sokat dobott a Marvel és anno a Sötét lovag sikere. Az emberek (nem csak itthon) rákattantak ezekre a filmekre. Könnyed, szórakoztató alkotások, és többnyire tényleg képviselnek egy olyan minőséget, amibe nem nagyon lehet belekötni. Nem csúcskategória, (na jó, a Sötét lovag trilógia az), de nem is B-mozik... A sikerek hatására pedig (itthon) nyilván többen is belevetették magukat, ha nem is a képregényekbe, de az információkeresésbe. Wikipédia, stb. Elég, ha valaki elment egy alap tudásig és már azt továbbkürtölte. Szerintem észrevehető, hogy itthon nagyban fejlődött a képregényrajongók rétege, akik legalább alap szinten otthonosan mozognak a Marvel/DC/stb univerzumokban. Most, hogy ebből mennyi ember olvas ténylegesen képregényeket... passz.
Deadpoolról meg annyit, hogy egyike azon "hősöknek", akik a popkultúra részeivé váltak az utóbbi időben. Viszonylag fiatal karakterről van szó, hiszen csupán 24 éves. A személyisége viszont könnyen eladható, így sok ember imádja, imádni fogja... rajzfilmekben már lehetett vele találkozni.
Az előzetes megjelenése után pedig a facebook tele volt megosztott trailerekkel. Szóval azért sokan vágják, hogy ki ő.
Neten amúgy rengeteg képregényt be tudsz szerezni. Magyarul és angolul is.