Ezt nem tudtam...kèt gyerekem van de erre nem emlèkszem :)Na de ez itt off...Savant írta:Kap rá mindenki védőoltást.
100%-os védelmet viszont nem ad.
No ettol fuggetlen nem fèltem a barcat.Az eloszezonban sem volt ott,ès nem dolt ossze a világ

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 14:11
Ezt nem tudtam...kèt gyerekem van de erre nem emlèkszem :)Na de ez itt off...Savant írta:Kap rá mindenki védőoltást.
100%-os védelmet viszont nem ad.
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. augusztus 9., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 13:47
Arra sztm nincs vėdooltas.rashidm írta:Nem akarok hülyeséget írni, de a mumpsz ellen a gyerekek (10 év körül talán) védőoltást kapnak nem? Hogy kaphatta el?Drake írta:Neymar has mumps and is out for 15 days. Neymar will miss the european super cup, both spanish super cup games and maybe the first liga game
Szépen kidőlt a teljes baloldalunk a Sevilla meg a Bilbao elleni meccsekre.Sebaj majd Adriano meg Pedro megoldja.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 9., vasárnap 12:23
Nem akarok hülyeséget írni, de a mumpsz ellen a gyerekek (10 év körül talán) védőoltást kapnak nem? Hogy kaphatta el?Drake írta:Neymar has mumps and is out for 15 days. Neymar will miss the european super cup, both spanish super cup games and maybe the first liga game
Szépen kidőlt a teljes baloldalunk a Sevilla meg a Bilbao elleni meccsekre.Sebaj majd Adriano meg Pedro megoldja.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 9., vasárnap 12:12
Megoldaná, ha nem lenne ő is sérült..Drake írta:Sebaj majd Adriano ... megoldja.
Kétlem, el sem utazik a csapattal..Remy írta:Játszani fog.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 12:09
Játszani fog.Drake írta:Neymar has mumps and is out for 15 days. Neymar will miss the european super cup, both spanish super cup games and maybe the first liga game
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. augusztus 9., vasárnap 12:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 9., vasárnap 6:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 8., szombat 21:12
Tipikusan olyan játékos, akit elég, ha egyszer-kétszer lát az ember, de azonnal le tudja szűrni, hogy igen tehetséges. Halilovic szinte minden labdaérintése erről tanúskodik,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 21:08
A nagyoknál azért ez másként nézne ki, ott Ő lenne a kishal, tenné szépen a dolgát és nem önzőzne 19 évesen egy Iniesta mellett például. Az utolsó passzokkal, kiugratásokkal is könnyebb lenne, mert egy Suarezt például nem nehéz kiugratni.GT37 írta:de még mindig éretlen, sokszor meggondolatlan és egyedül akarja végigvinni a támadásokat, így pedig sok labdát veszít, pláne, hogy az utolsó passzokat, kiugratásokat sem érzi még annyira.
Én is. Imádom a játékát. Tinédzser ként annyi esze van, mint egy fél csapatnak.GT37 írta:Egyébként Ødegaard-ban én kicsit többet látok, de ez szubjektív dolog lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 8., szombat 20:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. augusztus 8., szombat 20:39
Tipikusan olyan játékos, akit elég, ha egyszer-kétszer lát az ember, de azonnal le tudja szűrni, hogy igen tehetséges. Halilovic szinte minden labdaérintése erről tanúskodik, ahogy a hirtelen irányváltásai, megindulásai és a kiváló távoli lövései is. Fizikálisan sokat fejlődött tavaly, de még mindig éretlen, sokszor meggondolatlan és egyedül akarja végigvinni a támadásokat, így pedig sok labdát veszít, pláne, hogy az utolsó passzokat, kiugratásokat sem érzi még annyira. Ha ezeken tud javítani, akkor könnyedén világklasszis lehet majd, én szurkolok neki. (Egyébként Ødegaard-ban én kicsit többet látok, de ez szubjektív dolog lehet.)M1Ö írta:Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy nálam lehet lenne helye. Mert nem láttam sokat játszani, de nagyon jónak tűnik.
Igen, ez sajnos így van, pedig én lennék a legboldogabb, ha továbbra is akkora hangsúlyt fektetnénk a fiatalokra, mint a közelmúltban. Pogbát szerintem is elhozzuk jövőre, minden bizonnyal csillagászati összegért, aztán remélem, 2017-ben már egy galaktikus igazolás sem lesz.ziro4vr írta:Azért már nem úgy van nálatok mint mondjuk 5 éve, hogy sorra jönnek fel a tehetségek és meg is ragadnak. Inkább igazolgattok már ti is. Rafinha kerülhet szép lassan a tűz közelébe, de oda is lesz egy nagy igazolásotok szerintem jövő nyáron, Pogba vagy mondjuk Gündogan. Ja igen, egyik meccsen elcsíptem valami Gumbao gyereket vagy kit, először mikor hallottam azt hittem betörtetek az ázsiai piacra, de aztán hamar feltűnt, hogy nem.Ő kicsoda?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 8., szombat 19:27
Azért már nem úgy van nálatok mint mondjuk 5 éve, hogy sorra jönnek fel a tehetségek és meg is ragadnak. Inkább igazolgattok már ti is. Rafinha kerülhet szép lassan a tűz közelébe, de oda is lesz egy nagy igazolásotok szerintem jövő nyáron, Pogba vagy mondjuk Gündogan. Ja igen, egyik meccsen elcsíptem valami Gumbao gyereket vagy kit, először mikor hallottam azt hittem betörtetek az ázsiai piacra, de aztán hamar feltűnt, hogy nem.GT37 írta: Hát ha ez tényleg így van, az számomra elég érthetetlen dolog... Bár sokatmondó, hogy még akkor sem hívta fel a nagyokhoz az előszezon során, amikor Adriano és Mathieu sem volt bevethető, hanem inkább végig a pályán hagyta Albát.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 19:05
Értem.GT37 írta:M1Ö, az előző hsz-emben csak arra akartam utalni a bő keret kifejezéssel, hogy minden poszton elegendő számú játékos áll rendelkezésre jelenleg, így igen nehéz lenne mindenkinek elegendő játékidőt biztosítani, ha még a kis horvát is csatlakozna a kerethez a szezonra. A minőség más kérdés, alapvetően nagy problémáim nincsenek ugyan ezzel sem, de egy Roberto-Samper és egy Adriano-Grimaldo cserének azért kimondottan örülnék. Kár, hogy egyikre sem mutatkozik nagy esély jelen állás szerint.
Ez meg természetesen úgy lett volna, hogy nem támadólag, lenézve írom.M1Ö írta:De támadólag meg lenézve írom
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. augusztus 8., szombat 18:42
Hát ha ez tényleg így van, az számomra elég érthetetlen dolog... Bár sokatmondó, hogy még akkor sem hívta fel a nagyokhoz az előszezon során, amikor Adriano és Mathieu sem volt bevethető, hanem inkább végig a pályán hagyta Albát.lesliejr írta:Én Grimaldo-val kapcsolatban azt olvastam valahol, hogy Luis Enrique nem kedveli. Szóba se jöhet nála.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 8., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 15:53
Igen, ez megvan, hogy csak sokadik a sorban. Inkább a bőven megvagyunk kifejezés lepett meg. Mert minőségi cserétek nem lesz. Rafinha mondjuk igen, csak ha pl kidől Neymar 2 hónapra akkor majd nézhetitek Munir-t. Ha középről kidől valaki hosszabb időre, akkor Rafinha még okés lehet, csak oda is ilyen Sergi Roberto-k szállhatnak be.palesz77 írta:Halilovic középpályás, oda meg jelenleg van Ini, Rakitic, Busi, Masch, Rafinha és SR - az utóbbi kettőnek pedig kiváló előszezonja volt. Támadóknál meg előtte van az MSN-en kívül Munir és Sandro is - egyelőre Pedro is -, nem sok vizet zavarna ott sem. Durva sérüléshullám kéne ahhoz, hogy ő akár csak a padra kerüljön, pedig neki elsősorban a liga ritmusát kéne felvennie, ahhoz meg kellenek a percek..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 8., szombat 15:43
Halilovic középpályás, oda meg jelenleg van Ini, Rakitic, Busi, Masch, Rafinha és SR - az utóbbi kettőnek pedig kiváló előszezonja volt. Támadóknál meg előtte van az MSN-en kívül Munir és Sandro is - egyelőre Pedro is -, nem sok vizet zavarna ott sem. Durva sérüléshullám kéne ahhoz, hogy ő akár csak a padra kerüljön, pedig neki elsősorban a liga ritmusát kéne felvennie, ahhoz meg kellenek a percek..M1Ö írta:Ezt kifejtenéd hosszabban?![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 15:28
Ezt kifejtenéd hosszabban?GT37 írta:és nélküle is elég bő a keret.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem