Ismerősöm hetek óta azzal idegesít,hogy majd a Nike+Chevrolet+a United közösen elviszik tőlünk.realbeckham írta:Most olvasom, hogy állítólag a MU, 75m ojróval startol CR ért a nyáron

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 24., szerda 14:09
Ismerősöm hetek óta azzal idegesít,hogy majd a Nike+Chevrolet+a United közösen elviszik tőlünk.realbeckham írta:Most olvasom, hogy állítólag a MU, 75m ojróval startol CR ért a nyáron
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 24., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 14:02
eloszor is udvnorbinovak írta:.......
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 13:46
De ha egyszer egylábas nem mondhatom azt hogy kettő...Elkezdte valaki ezt az egylábazást, aztán használjátok azóta minden jöttmentre. :(
HozzászólásSzerző: Mickey » 2013. április 24., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 13:22
Igen így is lehet fogalmaznién nem pesszimista vagyok, hanem realista.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 24., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 13:05
Ne ő legyen már a mérvadó azért___Samy___ írta:di mariához képest abszolút kétlábas, sztem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 24., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 12:52
Az tényleg nem tűnik fel senkinek hogy ő is mennyire egylábas?Reus összjátékban is baba, nem arról van szó, hogy egy tipikus befejező támadóról beszélünk. Érti a dolgát az előkészítésben is, csak szerintem nem annyira, mint Götze, ellenben jobb a befejezéseknél.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 24., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 24., szerda 12:43
HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 24., szerda 11:41
Én meg nem gondolom, hogy gyengébb képességekkel rendelkezne mint mondjuk Götze. Isco nagy reménység, aki már most is villog. Nagyon jól lát a pályán, baromi technikás és nincs betojva a kapu előtt sem. Jesével megoldanák a a támadó szekciót a középpályán.Valamiért én is így gondolom, hogy Ő jönni fog, de nem tudom mit látnak benne. Semmi extra nincs a gyerekben...
HozzászólásSzerző: norbinovak » 2013. április 24., szerda 11:19
Valamiért én is így gondolom, hogy Ő jönni fog, de nem tudom mit látnak benne. Semmi extra nincs a gyerekben...Sok pénzt tennék rá, hogy Isco-t fogjuk megvenni a nyáron.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 24., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 24., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. április 24., szerda 10:07
draxler ügyes kis játékos , jól teljesít a schalkeban de a reus-götze-özil vonaltól nagyon messze van képességekben , esélye sem lesz arra hogy meghatározó játékos legyen . ha mindenáron akarunk valakit a szélre di maria helyett akkor reus szerintem is jó megoldás lehet, érte is le kell tenni a kivásárlási árát úgy ahogy a bayern csinálta . de legszívesebben továbbra is jesének adnám meg a lehetőséget az biztos.A Real Madrid készen áll arra, hogy leigazolja a Schalke középpályását, Julian Draxlert, aki szívesen költözne Madridba. A Királyi Gárdának a Bayern Münchennel kell “megküzdenie” a játékosért, azonban mivel a német csapat tegnap bejelentette, hogy leigazolták Mario Götzét, könnyen lehet, hogy kiszáll a versenyből.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. április 24., szerda 10:00
csak khöd-ös elképzelései ne legyenekToky írta:még ha van is egy ködös elképzelése, hogy mit szeretne játszatni
így van, mikor roura helyettesítette, ment a duma, hogy hát nincs edző, igy nem is lehet.... most meg őt is mindenki küldené el melegebb tájakra.kelemen.istvan írta: Új edző lesz ott is szerintem,pedig év elején ment á,hogy mekkora edző Villanova is 13/13 meccs győzelem vagy a tököm tudja milyen statisztikája is volt hullasr játékkal..
HozzászólásSzerző: hunmiller » 2013. április 24., szerda 9:53
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem