Hát ha ez tényleg így van, az számomra elég érthetetlen dolog... Bár sokatmondó, hogy még akkor sem hívta fel a nagyokhoz az előszezon során, amikor Adriano és Mathieu sem volt bevethető, hanem inkább végig a pályán hagyta Albát.lesliejr írta:Én Grimaldo-val kapcsolatban azt olvastam valahol, hogy Luis Enrique nem kedveli. Szóba se jöhet nála.
M1Ö, az előző hsz-emben csak arra akartam utalni a bő keret kifejezéssel, hogy minden poszton elegendő számú játékos áll rendelkezésre jelenleg, így igen nehéz lenne mindenkinek elegendő játékidőt biztosítani, ha még a kis horvát is csatlakozna a kerethez a szezonra. A minőség más kérdés, alapvetően nagy problémáim nincsenek ugyan ezzel sem, de egy Roberto-Samper és egy Adriano-Grimaldo cserének azért kimondottan örülnék. Kár, hogy egyikre sem mutatkozik nagy esély jelen állás szerint.
Ami Munirt meg Sandrót illeti, én azon kevesek közé tartozom, akik előbbit tartják többre, még ha most talán Sandro többet is képes adni a nagycsapatnak. Munirnak nem tett jót az, hogy nagyjából fél év alatt a Juvenil A-tól eljutott a nagycsapatig, aztán meg elkezdték agyonhájpolni a bemutatkozó gólja után. Később viszont, ahogy visszatért a B-be, rendre jó teljesítményt nyújtott, és több szempontból is fejlődött - remélhetőleg mentálusan rendben lesz, és ezt majd itt is bizonyítja, ha marad végül.