Hát nem is egy Mertesacker, az biztos!alexoxladjackoxi írta:Majd csak rájönnek már, hogy Ivanovicnak nagyobb a füstje, mint a lángja.
Ezt a kávézgatást meg ne vedd át szerintem, nem jó szokás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 8., szombat 19:28
Hát nem is egy Mertesacker, az biztos!alexoxladjackoxi írta:Majd csak rájönnek már, hogy Ivanovicnak nagyobb a füstje, mint a lángja.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 8., szombat 19:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 16:57
Legjobb emberüket? Előző szezonban volt 2-3 jó hónapja, azt annyi. Amúgy meg tényleg nem rossz, de sokkal inkább Mata.Norbii írta:Herrerát szívesebben látnám a kezdőben. mondjuk még a mu szurkolók is. kivéve Van gaal, ő inkább padoztatja az egyik legjobb emberüket.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 8., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 8., szombat 16:35
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 16:31
4-2-3-1 az, szerintem. És ott lenne Mata, cseréjének meg mehetne Herrera. Még ha kicsivel mélyebben is játszik.numberone1 írta:Pont az a gondja, h nincs kozepso embere, Rooney sem egy befejezo Depay sem, ezert talalhatta ki ezt a 4-4-2-t
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 8., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 8., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 8., szombat 16:18
Nálam még Costa.MesQueUnClub írta:Ja kéne egy jó 9-es nekik, hogy eredményesek legyenek, de van egy apró gond. Suárez, Benzema, Lewa, Agüero és utána egy szakadék.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 8., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 8., szombat 16:12
Pont az a gondja, h nincs kozepso embere, Rooney sem egy befejezo Depay sem, ezert talalhatta ki ezt a 4-4-2-t, mert egyutt elol megsem lenne egyik sem annyira sulytalan. 4-3-3-ban Rooney kozepen keves lenne, ha Depayt kitennenk szelre akkor meg tul egyoldalas lenne a csapat, a masikon nem lenne akkora atuto ero. Valahogy egyensulyba kellett hoznia, docog meg de mukodhet,ahogy nmate is irta a ket kozepso emberre megvannak, ott stabilak lesznek.M1Ö írta:Akkor elég hülye döntés tőle, hogy megcserélte Depayt és Matat. Mondjuk több mint valószínű, hogy hosszútávon nem így lesz, csak alapból hülyeség az egész, én nem varjálnék, mert lesz rajta rendesen nyomás meg eredmény kényszer.numberone1 írta:Gaal szereti a 2 gyors szelso tamdos jatekot
Rola meg is feledkeztem, akkor meg is van a masik oldal.Igazolni is fognak egy ilyet..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 8., szombat 16:10
Igazolni is fognak egy ilyet..numberone1 írta:van Gaalnak meg egy kreativ gyors szelso Depay melle.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 15:58
Akkor elég hülye döntés tőle, hogy megcserélte Depayt és Matat. Mondjuk több mint valószínű, hogy hosszútávon nem így lesz, csak alapból hülyeség az egész, én nem varjálnék, mert lesz rajta rendesen nyomás meg eredmény kényszer.numberone1 írta:Gaal szereti a 2 gyors szelso tamdos jatekot
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 8., szombat 15:54
Lehet, h meg korai, de en rajuk nyomtam, viszont vegzetes lehet a szamukra, h nincs egy jo verbeli befejezojuk.nmate írta:
Még így is a top 3 a ligában. Schneiderlin, Schweinsteiger, Carrick, Fellaini meg kellően rotálva lehozza amit kell. Sokat fejlődtek, bajnokság meglehet nekik. BLben max nyolcaddöntőt várok.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 8., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 15:47
Ezen a fórumon nálam kevesen utálják jobban a MU-t, de ma szerintem nem volt jobb a Spurs. Nem volt jó a MU sem, de egy fokkal még így is jobbak voltak.wxyz írta:Kár a spursért, jobbak voltak.
De, ez jogos. De ettől még felesleges volt, szerintem. Mondjuk csinálja csak, hátha többször visszal nyal a fagyi majd.alexoxladjackoxi írta:Khm... Van Gaal az edző, nem?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 8., szombat 15:45
Még így is a top 3 a ligában. Schneiderlin, Schweinsteiger, Carrick, Fellaini meg kellően rotálva lehozza amit kell. Sokat fejlődtek, bajnokság meglehet nekik. BLben max nyolcaddöntőt várok.cart írta:Támadásban még mindig nagyon gyenge a MU. A Rooney, Depay, Mata, Young, Chicharito, Januzaj névsor se valami félelmetes...
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 8., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 8., szombat 15:42
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem