Ezt kifejtenéd hosszabban?GT37 írta:és nélküle is elég bő a keret.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 8., szombat 15:28
Ezt kifejtenéd hosszabban?GT37 írta:és nélküle is elég bő a keret.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. augusztus 8., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 8., szombat 15:04
Mert még mindig nem attól vannak eltiltva.R.M.C.F írta:Folyamatosan igazolnak.....Mike írta:
mikor? Már igazolhatnak? Lemaradtam valamiről?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 8., szombat 13:18
"Halilovic kölcsönbe fog kerülni, keressük a lehetőségeket, amik a legjobban támogatják a fejlődését. Nagyon tehetséges, szeretnénk, ha egy év múlva visszatérhetne." - Robert Fernández, a Barcelona sportigazgatójaAnyaka írta:Egyébként meg idén már ideje lesz erősebben próbálgatni a "horvát Messi-t". 19 éves lett, fizikailag sem lesz már sokkal erősebb, szóval nincs mire várni. Rakitic-el megértenék egymást, meg pont jó lenne rotálni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 8., szombat 12:49
Amikor kezdő volt mindig, akkor nem lett volna érte kár. Szóval akkor mindenki madridista volt.danianevem írta:Akkor viszonylag sok "barcás madridista" van.wZoLee7 írta:Egyértelmű, ha valaki azt írja hogy "kár" Pedro távozása akkor az Madridista
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. augusztus 8., szombat 11:17
Akkor viszonylag sok "barcás madridista" van.wZoLee7 írta:Egyértelmű, ha valaki azt írja hogy "kár" Pedro távozása akkor az Madridista
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 8., szombat 10:50
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 8., szombat 10:12
Egyébként, veled nem tudok napirendre térni, te melyik csapatnak szurkolsz?:D Mert nagyon nem evidens.Anyaka írta:Oda jött Arda, de ez nem is titok. Xavi utódnak meg Rakitic. Előbbi is tud a szélen támadóként játszani.Mike írta:Ini nem a legjobb ott, meg amugy is mintha kezdene visszaesni, és akkor a kp-ra is kell vki helyette
Rotálni meg eddig sem nagy nevekből sikerült, hanem a fiatalokból. Szoros helyzetben úgysem állnak be, eldőlt meccsen meg nagyjából mindegy ki tölti ki azt a pozíciót az utolsó 15 percre, főleg ha némi küzdőszellem is szorul belé, ennél több nem kell egy cserejátékostól, és ebben Pedro nagyon jó volt mindig is. Ideális csere. Kár érte, hogy elmegy, de ha tényleg 30 milliót akarnak adni, akkor vigyék, annyi pénz ne üljön a padon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 8., szombat 8:12
Folyamatosan igazolnak.....Mike írta:mikor? Már igazolhatnak? Lemaradtam valamiről?Realista24 írta:A Barca 14 millióért vinné Nolitót.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 8., szombat 1:16
Oda jött Arda, de ez nem is titok. Xavi utódnak meg Rakitic. Előbbi is tud a szélen támadóként játszani.Mike írta:Ini nem a legjobb ott, meg amugy is mintha kezdene visszaesni, és akkor a kp-ra is kell vki helyette
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 8., szombat 0:50
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 8., szombat 0:17
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 7., péntek 23:47
Munir, Sandro, de szerintem mivel régen Ini is tolta a balszélen ha nagyon kell eltolja most is, de még lehet Rafinha is, szóval szerintem nem lesz ezzel gondjuk.Mike írta:ja télleg, Arda is...
nade amugy nemértem, ha elmegy Pedro akkor az MSN tolja végig az őszt, minden meccsen? Mert ha Pedro nem lesz, akkor ki lehet a cseréjük?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 7., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 7., péntek 23:20
Kábszi lesz azpalesz77 írta:Ha már mezszámok, pár napja beugrott, és nem tudom eldönteni.. Én használtam túl sok kábszit anno, vagy Isco tényleg 10-esben kezdett nálatok 1-2 meccsen, és utána lett 23-as?Igazából semmi jelentősége, csak idegesít, hogy nem tudom.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 7., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 7., péntek 23:11
Mar mult honapban megvettek Turant az Atletibol. Hol voltal? :ĐMike írta:mikor? Már igazolhatnak? Lemaradtam valamiről?Realista24 írta:A Barca 14 millióért vinné Nolitót.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 7., péntek 22:58
mikor? Már igazolhatnak? Lemaradtam valamiről?Realista24 írta:A Barca 14 millióért vinné Nolitót.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 7., péntek 22:45
Gondolom amikor odament a 20-as volt választható a szabad számok közül ami tetszett neki, aztán amikor felszabadult, áttért a 2-esre, gondolom mivel válogatottban abban tolta, aztán a 22-est Abidal miatt akarta, most meg a 6ost gondolom Xavi miattSierra írta:Egy kis érdekesség, Dani Alves a negyedik mezszámát kapta meg a Barcában nemrég.
2008-2009: #20
2009-2013: #2
2013-2015: #22
2015- : #6
csak nekem furcsa, hogy egy játékos ennyiszer cserél mezszámot egy csapatban?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 7., péntek 22:34
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem