Elég sokat böngésztem a neten a Windows 7-ről Windows 10-re való ingyenes frissítésről.
Eredeti Windows 7 Ultimate van a laptopon, de nem jelent meg a tálcán a Frissítés Windows 10-re ikon.
Másfél éve ki van kapcsolva a Windows Update autómatikus frissítése, mivel egy kemény vírust frissített anno, és csak a szervíz tudta megoldani akkor, ott ajánlották...Ukrajna.
Szóval megpróbáltam a napokban megoldani, hogy én is részesüljek a dologban, letöltöttem a MediaCreationToolx64 programot, amely már kétszer letöltötte (jónéhány órát vett igénybe) a szükséges dolgokat, elkezdte telepíteni (oroszul írt mindent, pedig magyar nyelv van bekapcsolva, és úgy is szedtem le), újraindult a gép, már szépen indult a kék W10 logóval, ugye középen volt egy nagy kör, amely írta, hol jár a végső telepítés, alul 3 helyen kellett 100%-ra menni (76%-nál tartott az első, amikor utoljára ránéztem), elmentem itthonról, gondoltam készen lesz, amire hazaérek, aztán fogadott egy ilyen oldal:
1.
Nem tudtam mit tenni, visszarakta hamar a 7-et, majd jött egy
ilyen az újraindítás után.
Mit tegyek, mit rontottam el?
Az zavar be, hogy nem volt feltelepítve az összes update, ami kimaradt, amíg ki volt kapcsolva az automata frissítés?
Angolból 0 vagyok, ha valaki tudja a megoldást, és van egy kis ideje segíteni, annak roppant hálás lennék, szeretnék haladni a korral, ha már a 8 kimaradt, az nem volt szimpatikus.