PL topicban ezek már offok lettek volna nagyon, úgyhogy inkább áthozom ide..
Verratti
R.M.C.F írta:Mostanában többször is kivették a mélységi posztról,és betolták oda ahol nálunk modric....jobb belsőnek.
De annak ellenére, hogy több támadó feladatot kap, még nem lesz sokkal támadóbb felfogású szerintem. Modric féle megindulásokat nem lehet tőle meccsenként várni, képes nagy szólókra -
ellnünk is megmutatta -, de nem tartozik ez a fő erényei közé. Kroos mellé meg szerintem nem egy olyan ember kell, aki 10-ből 9-szer inkább választja a biztos hátra passzt egy megindulás helyett - csak mert Verratti alapból ilyen -, pedig kellenek az olyen arcok is a középpályára, akik jobban támadják a kaput - mondjuk ez lehetne Isco is nálatok. De lehet hülyeséget mondok most, erről leírhatnád hosszabban a véleményed pü-ben is akár, érdekelne.
Kerlon írta:Tavaly 2 gólig meg 10 gólpasszig jutott. És Cavani még mennyi forintos labdát szerencsétlenkedhetett el. Szóval szerintem elég jól nyomja a kis olasz előre is a bogyót.
Ez meg persze, én se azt mondtam, hogy nem tud támadni, eszméletlen szeme van a játékhoz, baromi labdabiztos, és intelligens játékos. Nem is ezt kérdőjelezem meg, csak azt mondom, hogy a stílusa Kroos mellé nem biztos, hogy olyan nyerő lenne, mint Modricé. Hülye példa, de ha a Barca anno 2 Xavival áll fel a Xavi-Ini páros helyett, akkor nem működött volna ennyire a középpályánk.
Amúgy ha már Verratti meg a gólok szóba kerültek, tavaly is, és tavaly előtt is egész szezonban 9-szer lőtt kapura a bajnokságban. Ez az egyetlen nagy hibája, hogy kapura szinte teljesen veszélytelen, ennek ellenére mondjuk nekem nagyon nagy kedvencem, de ezzel sok újat nem mondtam szerintem..
Kovacic
ziro4vr írta:1 ember felhozta ezt a gyereket, a többi meg mondja utána, gondolom fm vagy hasonló források alapján.
Én mondjuk ellenetek láttam talán először úgy, hogy figyeltem is rá, szerintem nincs semmi gond a srác alapképességeivel. A megindulásai rendre jók voltak, látszott, hogy nincs rossz barátságban a labdával, a passzai is ültek javarészt. Egyedül ő volt értékelhető szerintem az Interből ellenetek. Nem azt mondom ezzel, hogy kezdő lehetne most nálatok, de nem hiszem, hogy akkora szerencsétlen lenne a srác azért, rotálni még jó is lenne nektek most szerintem.
Érdekesség:
Pogba vs Kovacic statok. Nyilván csak statok, nem mutatják a játék képét, de szerintem érdekes azért.