Melyik fórumon?Ha már röhej, olvassátok a DM topicot

HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. augusztus 6., csütörtök 16:44
Melyik fórumon?Ha már röhej, olvassátok a DM topicot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 16:02
Ha már röhej, olvassátok a DM topicotSierra írta:„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
„Hogy távozom-e? Nem, én nem így gondolkodom. Madridban is volt olyan, hogy kifütyültek, de aztán szembenéztem a problémákkal, és sikerült jóra fordítani a helyzetemet. Szeretek megbirkózni a nehézségekkel.”
röhej.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:59
Ha így lett volna, akkor az MU lenne a legmadarabb klub, mivel nem kevés pénzt vesztettek ezzel. Sőt, ha ráadásul igaz a 8 milliós dolog velünk kapcsolatban...dannen írta:azért a 4 év nálunk ha nem is hosszútáv, de nem 1 év. meg van egy olyan érzésem, hogy ez alapból le volt zsírozva a psg-vel már tavaly is, hogy idén szinte mindenképp megy oda a unitedből. bár lehet ezt már csak én képzelem be.Realista24 írta:Azért írtam két évet és nem egyet. Di Mariára meg kár is alapozni hosszú távon, bizonyította ezt már a Realban és most a ManUban is, mind tetteivel, mind pedig a nyilatkozataival.
Csodálom a PSG-t is, hogy meglépték a leigazolását.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:50
„Nem vagyok elégedett azzal, amit az első angliai szezonomban nyújtottam. Az én kihívásom nem egy idényre szól, a Manchester United történelmének része akarok lenni.”Banán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:33
Azért írtam két évet és nem egyet. Di Mariára meg kár is alapozni hosszú távon, bizonyította ezt már a Realban és most a ManUban is, mind tetteivel, mind pedig a nyilatkozataival.dannen írta:nem tudom, szerintem mendes most egy ideig hagyni fogja, elég pénzt lekaszált belőle 2 nyár alatt. plusz dm kis(nagy)király lehet a psg-ben, ha kijön nekik a lépés a BL elődöntő is reális lehet, onnan meg bármi, szóval.. meglátjuk, az biztos, hogy ibrát lehet tömni labdákkal, ha marad persze.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:19
DM nem az eszéről híres, oda megy, ahova Mendes mondja illetve be tudja nyomni.dannen írta:Realista24 írta:2 éven belül vagy Monaco vagy Barca![]()
mondjuk ha ajánlata lenne a barcától hülye lenne nem oda menni, de amúgy meg szerintem marad a psgben egy ideig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:14
2 éven belül vagy Monaco vagy BarcaBanán írta:DM hivatalosan is PSG-ben
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:10
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. augusztus 6., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: pitkon » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 5., szerda 19:38
Ibranak lesz par fintorgasa DM iranyaba.dannen írta:di maria: "i am very happy to join psg"
akkor ez már félig hivatalos, az onda cero szerint pedig a real madridot 8 millió euro illeti a 63 milliós átigazolás után, fasza
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 5., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 5., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 5., szerda 18:38
Még mindig a tavalyi "a Real eladott egy világklasszist" nótán röhögökdannen írta:di maria: "i am very happy to join psg"
akkor ez már félig hivatalos, az onda cero szerint pedig a real madridot 8 millió euro illeti a 63 milliós átigazolás után, fasza
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 4., kedd 21:16
De gáz.Norbii írta:http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 38761.html
ki találja meg a hibát?![]()
szerk: áh, kit érdekel, nem is vicces már belegondolva..csak elírták Casilla(s) nevét.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 4., kedd 21:08
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 4., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. augusztus 4., kedd 19:44
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem