The Wire S01
Tegnap végeztem az első évaddal. Tényleg baromi jól felépített, összerakott sorozat. Vissza is kerestem Sonic az írásod róla:
"Miert jo a drot? A karakterek arnyaltak, hitelesek, tokeletesen illeszkednek az abrazolt kornyezetbe. Zsenialis a kaszting, mintha mindenkire raontottek volna a szerepet. A szineszi jatek az epizodszereplok szintjen is minoseg. Nincs tuljatszott ripacskodas, nagyitoval kell keresni azokat akik kilognak, vagy idegen testnek hatnak, vagy szarul teljesitenek. A tortenet komotos folyasa nem torik meg, lassul le vagy gyorsul fel, nincsenek olcso, mezesmadzag cliffhangerek, mert nincs ra szukseg. Nincs tele felesleges, jelentektelen fillerekel. Minden jelenet, tortenes, kimondott szo a cselekmenyt mozditja elore, vagy mondanivaloja van, vagy a karaktereket epiti."
Ezzel nagyjából egyet is tudok érteni, persze amennyit az első évad alapján láttam. Írtad, hogy a második évad a kedvenced, amiből még csak az első részt néztem meg
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aminek ugye a hullákkal lett a vége a konténerben, de jónak ígérkezik. Viszont, ami számomra nagyon meglepő
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy mertek ekkorát húzni és így szétkapták az első évadban összeállt csapatot. Ugye McNulty került a legtávolabb + Daniels is átkerült más osztályra, de Greggs sem megy(gondolom csak egyelőre)terepre, plusz ezek nagyjából mindenkiről elmondhatóak.
A castingot tényleg hihetetlen jól eltalálták, mindenki nagyon jól hozza a karaktert. Imádom a feka szlenget

Kíváncsian várom a folytatást, szerintem a második évaddal is végzek olyan 3-4 nap alatt, remélhetőleg a többit sem húzom sokáig. Aztán pár hét múlva lehet írok hosszabban az egészről.