Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Csak ha Pedrito úgy dönt, viszlát. De még győzködik. Sajnálnám ha elmenne. Az egyik legjobb kiegészítő emberünket veszítenénk el.
Messi-vel kapcsolatban szerintem az fontosabb, hogy az orvosok szerint olyan állapotban tért vissza, mintha abba se hagyta volna a játékot. Konkrétan azt mondták, bomba formában van. Kíváncsi leszek.
Mindenesetre idén bizakodóbb vagyok mint tavaly ilyenkor, aztán ebből lehet a nagy pofára esés. De jól igazoltunk, egyben maradt aminek egyben kellett maradnia. Minden adott a jó focihoz. A serlegekhez meg kell a szerencse is, mint mindig.
Messi-vel kapcsolatban szerintem az fontosabb, hogy az orvosok szerint olyan állapotban tért vissza, mintha abba se hagyta volna a játékot. Konkrétan azt mondták, bomba formában van. Kíváncsi leszek.
Mindenesetre idén bizakodóbb vagyok mint tavaly ilyenkor, aztán ebből lehet a nagy pofára esés. De jól igazoltunk, egyben maradt aminek egyben kellett maradnia. Minden adott a jó focihoz. A serlegekhez meg kell a szerencse is, mint mindig.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Barca 14 millióért vinné Nolitót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ès akkor te sem lennèl kulonb...BBeno írta:yanga helyében ilyen meccsen (ahol nincs következménye).. ami kifért volna belőlem...
Mondjuk van mėg pár ilyen "nehèzfiu",DM,vagy hogy ne menjek messzire,a copan pl James...TheBull6 írta:Én még megemlíteném Neymart is a lista elejénwZoLee7 írta:Hát szerintem a világ egyik legröhejesebb pillanata mikor Messi keménykedik
De mondjuk ilyen Ramos,De Jong,Pepe fėle arcokkal meg nem igazán èrdemes szorakozni

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Én még megemlíteném Neymart is a lista elejénwZoLee7 írta:Hát szerintem a világ egyik legröhejesebb pillanata mikor Messi keménykedik

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát szerintem a világ egyik legröhejesebb pillanata mikor Messi keménykedik

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Jaaaaj ezek a reggeli rádió műsorok kiakasztanak, mikor fociról beszélnek, főleg, hogy közük sincs a játékhoz. Azt se tudják mi fán teremReggel már a Petfői rádió is foglalkozott vele! Buda Marci lezárta annyival, hogy igen..biztos frusztrált, hogy idén megkapja az 5. aranylabdáját..

halálomig madridista leszek
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Persze, nem tudtad?Realista24 írta:Es akkor mar lehet ilyet?

Akkor egy átlagos megyei mennyei meccsen 3 percenként ilyet csinálna a jófiú..

Reggel már a Petfői rádió is foglalkozott vele! Buda Marci lezárta annyival, hogy igen..biztos frusztrált, hogy idén megkapja az 5. aranylabdáját..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Es akkor mar lehet ilyet?Sunsky írta:Azért mielőtt felakasztanátok, ebből semmi nem derül ki... Lehet folyamatosan anyázott meg fenyegetőzött a másik, vagy előtte már 3x odacsúszott a lábára...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért mielőtt felakasztanátok, ebből semmi nem derül ki... Lehet folyamatosan anyázott meg fenyegetőzött a másik, vagy előtte már 3x odacsúszott a lábára...
yanga helyében ilyen meccsen (ahol nincs következménye).. ami kifért volna belőlem...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Aaaaa....fake. Nehogy bárki azt hiszi messi ilyet tenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Messi megint fejelget, meg torkokat simogat, ezektől a tetkóktól igazi rossz fiú lett.

Lehet unja a védő szerepkört.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ebből már csak Gallardo neve hiányzik, sztem netto bullsh*t, de manapság ki tudja.dannen írta:mascherano lelépne olasz földre az a hír járja
http://romapress.us/2015/08/05/13392/

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem meg a Sevillaban több esélye lehetne.MesQueUnClub írta:Az a "gond" vele ami igazából nem az ő hibája, hogy a jobboson érzi jól magát és ott is a legszélén, ami ugye sehogy nem passzol mert nálunk is 4-3-3 a megszokott, ráadásul Alves/Messi között sem jó, mert oda kell valaki aki szűr is valamit, lásd Rakitic, Lucho jelenleg egy masszív KP-t szeretne látni érzésem szerint, ráadásul Ardának is pont az az oldal fekszik. 2-3 éve el akarják már vinni Adamá-t és lássuk be most, hogy kiesett a Poolból Sterling pont kapóra jön, mivel lesz helye. Ott pedig azért csak többet fejlődik mint mondjuk egy Sevillában ahol a padon ücsörögne, ahogy Palesz is írta meg Kerlon, az első keretbe még nem fér be, a 3. osztályba meg semmit nem fejlődne, ezért a visszavásárlási opcióval a legjobb megoldás neki a PL, sebessége és termete ráadásul pont oda való.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Thiago óta az első akiben nagyobb tehetséget látok, erre távozni fog valószinűleg Angliába. Miért? Menni akar? Hozzáállásával van baj? Vagy nem tartják olyan jónak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
értem
köszönöm a válaszokat
köszönöm a válaszokat
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az a "gond" vele ami igazából nem az ő hibája, hogy a jobboson érzi jól magát és ott is a legszélén, ami ugye sehogy nem passzol mert nálunk is 4-3-3 a megszokott, ráadásul Alves/Messi között sem jó, mert oda kell valaki aki szűr is valamit, lásd Rakitic, Lucho jelenleg egy masszív KP-t szeretne látni érzésem szerint, ráadásul Ardának is pont az az oldal fekszik. 2-3 éve el akarják már vinni Adamá-t és lássuk be most, hogy kiesett a Poolból Sterling pont kapóra jön, mivel lesz helye. Ott pedig azért csak többet fejlődik mint mondjuk egy Sevillában ahol a padon ücsörögne, ahogy Palesz is írta meg Kerlon, az első keretbe még nem fér be, a 3. osztályba meg semmit nem fejlődne, ezért a visszavásárlási opcióval a legjobb megoldás neki a PL, sebessége és termete ráadásul pont oda való.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Thiago óta az első akiben nagyobb tehetséget látok, erre távozni fog valószinűleg Angliába. Miért? Menni akar? Hozzáállásával van baj? Vagy nem tartják olyan jónak?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valahogy úgy, ahogy Kerlon mondja. A terv az, hogy visszavásárlásival eladjuk - mindenkitől így válunk meg mostantól elvileg -, aztán pár év múlva ha fejlődött jöhet vissza, ha nem, akkor legalább kaptunk érte pénzt. Amúgy az egyik legnagyobb tehetség tényleg elég régóta - bár Samper és Grimaldo sem kisebbek -, ezt a klubnál is tudják, de jelenleg posztja sincs a Barcába. Messi helyén úgy ahogy tudna játszani, de tipikus szélső játékos, a vonal közelében érzi igazán otthon magát, szerintem a Pl-be teremtették a srácot - nálunk 3-5-2-ben tudnám csak elképzelni. Eszméletlen jól cselez, a Pl védői nem beforgathatatlanok, lenne ott területe is, fizikálisan böszme, elnyomni se tudnák nagyon, és ott értékelik az egyszerűbb stílusát, mert igazából a kombinatív játék nem az erőssége, cselez aztán bead javarészt.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Azt is írták, hogy Coutinhot is valahogy belevennénk az üzletbe, hogy könnyebben megszerezhessük majd a brazilt. Amit én nem hiszek el, mert kétes sajtóértesüléseken alapszik, de ki tudja..
Nem vagyok Barcás, de nyilvánvalóan az első csapathoz kevés, a második csapat meg kiesett a harmad osztályba, annál meg ő is többet érez magában.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
K
K