Ez is kemény volt...

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 22:41
ziro4vr írta:Ugyanúgy el lesznek popsizva az egyik spanyol nagycsapat által, mint az előző években. Guardiola a szakíróknak meg okosoknak játszik, ezt azért már tudhatnád.Kerlon írta:http://www.eredmenyek.com/merkozes/4WFg ... sztikaja;0
ez a Bayern statisztika kemény, azért
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 4., kedd 22:39
Ugyanúgy el lesznek popsizva az egyik spanyol nagycsapat által, mint az előző években. Guardiola a szakíróknak meg okosoknak játszik, ezt azért már tudhatnád.Kerlon írta:http://www.eredmenyek.com/merkozes/4WFg ... sztikaja;0
ez a Bayern statisztika kemény, azért
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. augusztus 4., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 22:14
Teljesen egyetértek. Bár Jesé még így is jól mozgott, csak nem az egész játék idejében.R.M.C.F írta:wZoLee7 írta:Na megnéztem egy 3 perces összefoglalót. Tudom ebből ítéletet mondani lehetetlen, szóval csak kérdezek.
Marcelo rengeteget kolbászolt fent, így is volt? Jesé jónak tűnt. Bale lövése meg pont az amit hiányolok. Aki így tud lőni az próbálkozzon többet. Jól csavarodott, lepattant, szép volt. Ezen kívül csinált valamit, vagy megél majd ebből még pár hónapig?
Én csak a második félidőből részleteket láttam.....6 órakor ki a bánat ér rá meccset nézni? Max a tinédzserek....vagy a nyugdijasok.
Danilo nagyon kevés...egyelőre.A mozgása iselég furcsa.
Jesé fejlődött,de sajnos a nullából,illetve akaratban kevés.
bale...ő meg bale.....rá nincsenek szavak.
Asencio vagy hogy kell írni,elég jól mozgott.
Casemiro kevés....lassú,színtelen,szagtalan.....igazi semmirevaló,időhúzó cserének jó max.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 4., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 22:09
wZoLee7 írta:Na megnéztem egy 3 perces összefoglalót. Tudom ebből ítéletet mondani lehetetlen, szóval csak kérdezek.
Marcelo rengeteget kolbászolt fent, így is volt? Jesé jónak tűnt. Bale lövése meg pont az amit hiányolok. Aki így tud lőni az próbálkozzon többet. Jól csavarodott, lepattant, szép volt. Ezen kívül csinált valamit, vagy megél majd ebből még pár hónapig?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 4., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:56
Egyetértek,én is így láttam....talán jesé az akit jobban ütnék,sokkal több van benne.....bár elkezdte összeszedni magát,Buitre írta:új arcokról/fiatalokról:
Danilo csalódás, az ok hogy az elején van még nálunk, de attól független amit és ahogy tesz a pályán. Carvajal megeszi, már csak azt nem értem, mi került benne annyiba...
Casemiro: vannak jó dolgai, de körülményes és lomha, olyan mint Emerson volt 35 évesen...
Lucas V. nem ügyetlen, de teljesen súlytalan ide, nincs helye.
Cheryshev is kevés ide, ha nem leszünk ki számban pár laposabb meccsen elfér, de élesben nem tényező
A két fiatal közül Asensio mutatott értékelhetőt, és ígéretes, gyors, technikás, önbizalma is van. Tetszett!
Jesét meg nyomatni kell, mert a legnagyobb hátránya a játékpercek hiánya. Nyomatni kell idén amikor csak lehet, szélsőnek és 9-esnek is lehet, csak játsszon eleget. Belőle még mindig lehet nálunk valaki!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 4., kedd 21:54
akkor megnézem a gólokat csak, meg talán valami összefoglalótziro4vr írta:Bőven elég, ha majd a döntőt megnézed.wZoLee7 írta:Milyen volt a meccs? Érdemes megnézni?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. augusztus 4., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 4., kedd 21:38
Bőven elég, ha majd a döntőt megnézed.wZoLee7 írta:Milyen volt a meccs? Érdemes megnézni?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 4., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:28
HozzászólásSzerző: miVida » 2015. augusztus 4., kedd 20:47
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. július 30., csütörtök 23:01
Abszolút egyetértek. Nemcsak védekezésben kevesek (ugye CR és Bale nem igazán lépnek vissza védekezni, Benzema még megoldaná, de ő van legelőrébb), de támadásépítésben is karcsúak nagyon. CR cselei a pálya középső harmadában céltalanok, tempót vesztünk vele, a támadóharmadban meg annak is örülni kell, ha nem veszti el... Összjátéka is gyér, bár, ha rajta csak áthalad a laszti, akkor nincs nem lóg ki, de ő nem tud/nem akar kezdeményezni. A beindulásai viszont világklasszis szintűek, talán a legjobbak a világon. Sikeresen átképezte magát középcsatárrá. Ott kellene erőltetni, amolyan hamis 9-esként. Minden más feladatkörre vannak jobb embereink. Balere szót vesztegetni is felesleges. Nettó nulla mind védekezésben, mind támadásban, mind taktikailag, mind akarásban. A mintapéldája annak, hogy valaki csak kiviszi a mezt a pályára.Nekem tavaly is sok volt a BBC a pályán, most is az, tetszőleges embert ki kellene hagyni belőle (én Bélára szavaznék).
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. július 30., csütörtök 21:36
TheBull6 írta:Az nem kell, hogy a meccs végén az ellenfél rohamoz és legyen egy arc, aki elszórja a labdákat és ne tudja megtartani őket. Szerintem ez nem kell. Főleg egy kiélezett meccsen nem kell ez és sajnos perpill ilyen embereink vannak a keretben. Ha szarban lesz a haza egy meccsen és kell a lendület lesz egy Isco/James és Jesé akitől várhatunk valamit, ezek közül is inkább az első kettőtől, mert Jesé szép és jó hogy itt tolja most a felkészülési időszakban meg minden, de majd komolyabb meccsen kellene ezt látni tőle. Arról ne is beszéljünk, hogy mondjuk eredményt akarunk őrizni egy idegenbeli BL meccsen majd vagy valami, aztán a fáradt Modric-Kroos helyett milyen arcok fognak beszállni
Olvasni. Értelmezni.istimester írta:Casemiron nem kellene rugózni, ha 2. számú cserének szánnánk középre. Kell egy ilyen aránylag bunkó, sokat szabálytalankodó arc, aki rendszeresen el tud vinni a meccsek végén 20 perceket.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 30., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. július 30., csütörtök 21:12
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem