Ez lesz a szezonban is.

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 4., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 4., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 4., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 4., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 4., kedd 19:23
Mért szabnának át? Előtte könnyen fel lehet mérni, hogy ki mennyit ér. Az Perez hibája, hogy nem néz utána kire ad ki 30 milliókat...numberone1 írta:rendesen atszabdtak minket egy lejaro szerzodesu jatekos araval.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 4., kedd 19:23
Ha jól emlékszem a BL-ben vele is esélytelenek voltak (ugye akkor robbant be az Inter ellen 2010-ben hátvédként), majd jött 2 év az EL-ben nem sok Bale eredménnyel, utolsó évében is egészen az 5-dik helyre repítette az elég erős SpurstRemy írta: Azért ne essünk túlzásba. Bale folyamatosan fejlődött. Nélküle a Spurs esélytelen lett volna a BL-ben, de még csak bejutni se tudtak volna. Remek játékos lett/lehetett volna belőle, ha marad a seggén, vagy egy másik angol csapatba igazol. MU-nak kellett volna rámennie, hiszen amióta nálunk van CR, azóta sírnak utána. Bélával nagyot fogtak volna, ebben biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 4., kedd 19:21
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 4., kedd 19:21
Gondolom nem számol vele Benítez következő szezonban, így felesleges lenne játszatni az "elemzés" időszakban olyanok kárára, akiknek a játékára még számítani fog - vagy pont a sorsukról dönt.Remy írta:Ödegaard miért van ennyit mellőzve?
Pedig a Decima neki köszönhető..sentry írta:Szakmailag nagyobb bukás lesz mint Kaká, ez biztos már.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 4., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 4., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 4., kedd 19:17
Ugyanez, 200-300 km sem lenne akadály, bármikor!numberone1 írta:Hat ha egy kopesre jatszananak tolem, akkor ott lennek. Barcsak egy kopesre lennenek tolem.miro írta:Ez az egesz meccs valami szornyu.
Meg jo hogy nem probaltam ra kimenni,pedig itt van egy kopesre.
Bar a zdfen a noi kommentator mindent visz...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 4., kedd 19:16
Lehet....de abban igaza van csokinak, h rendesen atszabdtak minket egy lejaro szerzodesu jatekos araval. Arbeloa is hozott egy jo vedekezest. Fabinho itt volt, szinte ingyen...nem kellett.csabi87 írta:Szerintem meg nem olyan rossz Danilo.
Jó lesz ő,csak idő kell neki hogy belelendüljön.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 4., kedd 19:14
persze, tuti így van. Az a sok kérdés sem véletlen a sajtótájékoztatókon. Már Carlo idejéből is.numberone1 írta:Pont Balerol mutattak egy osszefoglalot az eddigi meccseirol a szunetben az egyik spanyol csatornan es gondolom arrol beszelgethettek, h nem sokat mutatott eddig, aztan bevagtak Benitezt amint Balelrol nyilatkozik a Milan meccs utan.Sajnos spanyolul volt a beszelgetes, sokat nem ertettem.
Azert nem csak itt vannak igy vele....gondolom.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 4., kedd 19:13
Hat ha egy kopesre jatszananak tolem, akkor ott lennek. Barcsak egy kopesre lennenek tolem.miro írta:Ez az egesz meccs valami szornyu.
Meg jo hogy nem probaltam ra kimenni,pedig itt van egy kopesre.
Bar a zdfen a noi kommentator mindent visz...
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 4., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 4., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 4., kedd 19:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 4., kedd 19:06
Igy van.Es ami egy brazilnal nekem nagyon furcsa,hogy brazil letere nem vmi labdabiztos.CS0ki írta:Elszórt nem kevés labdát, (éppen most is faszán helyezkedett), egy szélső védőnél, aki ilyen baszott drága volt, már nem elég a jó védekezés, a poszt most már megköveteli, hogy támadásban is értékelhetőt nyújtson, de kb semmi eddig elől.Danilo helyezkedesben es vedekezesben oda-vissza veri Carvajal-t. Nem beszelve arrol, hogy nem szaladgal esztelenul.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 4., kedd 19:06
Jelenlévő fórumozók: 204 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem