Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 6., csütörtök 10:23

ziro4vr írta:TD 2x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végén szépen jöttek a közhelyek, Woodrogh meghal, közben a csaj felszusszan, Semyon feléget mindent maga mögött, Velcoroék összejönnek. GG. :lol: :lol:
gg mi?
és mi lett volna a nem közhely szerinted?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:46

Nem tudom ki mennyire követi, de eddig nálam ez a Suits 5.évad valami hihetetlen jó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dona még mindig hihetetlen kedvenc ahogyan a háttérből irányítja a dolgokat. Most is ahogy elintézte Mikenak az esküvő helyszínt valami hihetetlen volt. Marha jókat tudok rajta nevetni. Harvey új titkárnője is hihetetlen nagy forma, pedig azt hittem, hogy ő csak ilyen 1-2 részes beugró lesz. Vannak jó ügyek, fordulatok, szerelem, és ugyanakkor jókat lehet rajta vidulni. Kimondottan tetszik eddig ez az éved! :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 5., szerda 20:35

Remy írta:Sikoly 1x5

Tagnap néztem, de már most nem tudom mi volt benne... :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lassan kéne valami akciózás is... mert ez így csak felbasz. Riportercsaj meg kurvára gyanús.
Egyértelmű mélyrepülés, ha nem nyár lenne és érnék rá ilyen szir-szarokra, már kaszáltam volna. :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 5., szerda 20:30

Sikoly 1x5

Tagnap néztem, de már most nem tudom mi volt benne... :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lassan kéne valami akciózás is... mert ez így csak felbasz. Riportercsaj meg kurvára gyanús.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 5., szerda 20:24

TD 2x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végén szépen jöttek a közhelyek, Woodrogh meghal, közben a csaj felszusszan, Semyon feléget mindent maga mögött, Velcoroék összejönnek. GG. :lol: :lol:
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 22:38

@sentry

Minőségi cucc, nem vitás

Közben nagyon sokadjára ráerőszakoltam magam a The 100-ra, első évad végére értem. Igen, ez volt nálam aminek a pilotját kb. 5x kezdtem újra, annyira zavart a sok tinis maszlag. Összességében elmegy egy nyári darának, nem egy LOST, de azért nézhető.... :)
A második évad perdöntő lesz.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 19:35

tucsoki írta:@sentry

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl. senki sem beszél hozzá, ez elég egyértelmű. Azt aláírom, hogy akinek feltűnt ez, annak nem biztos hogy hú de nagy wtf, viszont hagyjuk meg hogy nagy húzás.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem akartam elvenni az érdemet. csak gondolom harcosok klubja után neked sem akkor mindfuck :mrgreen: de nagyon várom mit hoznak ki ebből a szálból is, illetve az egész Evil Corpból :)
szerk: tetszenek még az apró kis dolgok is a filmben:fb,twitter utalások, a meleg jelenetek (mondjuk azért azt nem néztem túl vidáman, de be merték vállalni, ezzel is üzenve a világnak) a manipulációs szerepéről, tetszenek a monológok a filmek elején vagy végén, a hasonlatok, a metafórák, nagyon ügyesen van megírva egy-egy jelenet/párbeszéd/monológ :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 18:57

@sentry

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl. senki sem beszél hozzá, ez elég egyértelmű. Azt aláírom, hogy akinek feltűnt ez, annak nem biztos hogy hú de nagy wtf, viszont hagyjuk meg hogy nagy húzás.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 4., kedd 17:49

Max von Sydow is menni Trónok Harca . :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 4., kedd 17:26

A jégkorong felhozatal elég vonzó :coffee:
"And my heart will leave you never."

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. augusztus 4., kedd 17:24

Azt hiszem itt volt korábban téma...:

"A SportTV nagyon bízik az őszi műsorkínálatban, amiben az alábbi sportágak szerepelnek:

labdarúgás (BL, eb-selejtezők, holland bajnokság, spanyol bajnokság, FA Kupa, Német kupa)
amerikai futball (NFL)
amerikai profi kosárlabda (NBA)
kézilabda (férfi és női BL)
vízilabda (férfi BL)
jégkorong (KHL, NHL, BL, vb)
röplabda (női eb)
darts

A spanyol bajnokságról azt mondta Máté Pál, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére náluk maradt, de nem volt olcsó. A La Liga jogai már drágábbak, mint az olasz bajnokságé, és a Premier League mögött a második helyen áll ebből a szempontból is. Az angol bajnokság jogai jelenleg a DigiSportnál vannak, de jövőre lejár a koncesszió, így a SportTV is pályázni fog, a Eurosport mellett, akik azóta, hogy a Discovery megvette őket, mindenre elég erőteljesen ráugranak - a spanyol bajnokik jogaiért is velük kellett megküzdeni. A La Ligából heti hat meccset közvetítenek majd, mert a spanyoloknál minden meccs más és más időpontban kezdődik, így akár az összeset le lehetne adni.

Szóval ott lesz a spanyol foci. :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 17:11

tucsoki írta:@sentry

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És akkor a "Mr.Robot" mindfuck csavarról nem is beszélve... Már ha tényleg úgy lesz ahogy többen is gondoljuk: Mr. Robot nem létezik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem az nem akkora mindfuck. elég sok utalás van erre. de nagyon óvatosak ezzel kapcsolatban....de szerintem is skizó a gyerek és csak haluzza Mr Robotot. ő az az énje aki mer lépni és tökös. volt pár finom utalás is erre. ugyan úgy mint Tyler esetén. érdekesen várom hogy fejtik ezt ki, mi lesz a céggel Evil Corppal meg az All Safe-fel meg Kínával meg a szöszi csajjal.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 16:49

@sentry

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És akkor a "Mr.Robot" mindfuck csavarról nem is beszélve... Már ha tényleg úgy lesz ahogy többen is gondoljuk: Mr. Robot nem létezik

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 4., kedd 16:26

pheco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy mertek ekkorát húzni és így szétkapták az első évadban összeállt csapatot. Ugye McNulty került a legtávolabb + Daniels is átkerült más osztályra, de Greggs sem megy(gondolom csak egyelőre)terepre, plusz ezek nagyjából mindenkiről elmondhatóak.
Akkor ezen én is ki voltam akadva, mondom nemár, miért kellett ezt? :D Többet nem mondhatok. :smile:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 16:17

tucsoki írta:
sentry írta:Mr. Robot-ról mesélne nekem valaki, hogy érdemes-e belekezdeni vagy sem?
Engem beszippantott, nézd meg a pilotot.
Közben tegnap du/este meg ma ledaráltam a 6 részt. Tetszett. Jó sorozat. A pilot büntet, az nagyon jól sikerült.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahol, lehet itt is, olvastam, hogy Harcosok klubja beütése is van. Ugyan ez volt a pilot alatt az első érzésem :lol: Pilot utána azért kicsit laposodik a sorozat, de így is nagyon jó. De azt a szintet nem is lehet fenntartani sokáig. Szóval nincsenek irreális elvárásaim. Érdekel, hogy fejezik be a sorozatot majd. Eddig egész váratlan és dolgok történtek. Fenntartja az érdeklődést végig a sorozat. Ügyesen megírták. Fényképezése meg néha egészen pazar sorozatokhoz mérten. Eddig nálam egy erős 8as

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 3., hétfő 21:31

ferni írta:TD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ebből mi a fene lesz a végére...
Vmi nagyot kéne durrannia az egésznek, hogy rendben legyen ez az egész 2. Évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tűzijáték. Velcoroék összeállnak Vince Vaughn-al és szétlőnek mindenkit a francba.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 3., hétfő 21:17

The Wire S01

Tegnap végeztem az első évaddal. Tényleg baromi jól felépített, összerakott sorozat. Vissza is kerestem Sonic az írásod róla:
"Miert jo a drot? A karakterek arnyaltak, hitelesek, tokeletesen illeszkednek az abrazolt kornyezetbe. Zsenialis a kaszting, mintha mindenkire raontottek volna a szerepet. A szineszi jatek az epizodszereplok szintjen is minoseg. Nincs tuljatszott ripacskodas, nagyitoval kell keresni azokat akik kilognak, vagy idegen testnek hatnak, vagy szarul teljesitenek. A tortenet komotos folyasa nem torik meg, lassul le vagy gyorsul fel, nincsenek olcso, mezesmadzag cliffhangerek, mert nincs ra szukseg. Nincs tele felesleges, jelentektelen fillerekel. Minden jelenet, tortenes, kimondott szo a cselekmenyt mozditja elore, vagy mondanivaloja van, vagy a karaktereket epiti."
Ezzel nagyjából egyet is tudok érteni, persze amennyit az első évad alapján láttam. Írtad, hogy a második évad a kedvenced, amiből még csak az első részt néztem megSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!aminek ugye a hullákkal lett a vége a konténerben, de jónak ígérkezik. Viszont, ami számomra nagyon meglepőSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy mertek ekkorát húzni és így szétkapták az első évadban összeállt csapatot. Ugye McNulty került a legtávolabb + Daniels is átkerült más osztályra, de Greggs sem megy(gondolom csak egyelőre)terepre, plusz ezek nagyjából mindenkiről elmondhatóak.
A castingot tényleg hihetetlen jól eltalálták, mindenki nagyon jól hozza a karaktert. Imádom a feka szlenget :D Kíváncsian várom a folytatást, szerintem a második évaddal is végzek olyan 3-4 nap alatt, remélhetőleg a többit sem húzom sokáig. Aztán pár hét múlva lehet írok hosszabban az egészről.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 3., hétfő 21:06

A Strain-t még nézi valaki?
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 3., hétfő 20:46

sentry írta:Mr. Robot-ról mesélne nekem valaki, hogy érdemes-e belekezdeni vagy sem?
Engem beszippantott, nézd meg a pilotot.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. augusztus 3., hétfő 20:41

TD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ebből mi a fene lesz a végére...
Vmi nagyot kéne durrannia az egésznek, hogy rendben legyen ez az egész 2. Évad

Vissza: