Remek szezon lesz szerintem, az Atléticón és Sevillán kívül még a Valencia is odapiszkíthat a két nagynak (a két meccsükre gondolok, és érdemes lesz nézni őket egymás ellen is), kezdődhetne már...

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 12., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 5., szerda 22:42
csabi* írta:kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csakR.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 5., szerda 16:30
kiket? ebből a hatosból egyértelműen béci nem varázsol csakR.M.C.F írta: -....és ebből a listából egy két nevet még nyugodtan ki lehet emelni,akik semmilyen varázslattal nem bírtak.....
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 5., szerda 9:04
Raúl García? Ő azért simán ideférne...MesQueUnClub írta:Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 4., kedd 21:36
MesQueUnClub írta:Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 4., kedd 14:40
Perez szemüveg on.így senki sem marad le a legutóbbi hét Aranylabdán osztozó Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, valamint Luis Suárez, Neymar, Gareth Bale, Karim Benzema és a többiek varázslatairól. -NSO
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 4., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 4., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 18:44
csak finoman, derékra
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 3., hétfő 17:45
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 3., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:05
Van abban valami amit mondasz de nem mindenki a fővárosban vagy nagyvárosban lakik több 100 megás nettel.rojiblanco írta:...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 14:00
Ennyivel jobb az angol gazdaság. Vagy majd valaki kijavít, ha fasságot írtam :ĐKerlon írta:Jó én azt értem, de ki az a barom, aki mondjuk többet fizet egy Sunderland-Stoke meccsért, mint mondjuk egy Atletico-Valenciáért.
1. Én pl. tudomást sem veszek a kommentátorokról, nagyjából nem is hallom őket.Jogos mindkét válasz, de azért manapság már közepes erőforrásokkal is lehet HD-ban nézni gond nélkül, pláne Real, Barca meccshez találni könnyen. Én így szoktam meg, anno nem mindig adták tv-ben az Atleti meccseit. Maximum akkor kapcsolom be, ha van valami különlegessége az adott közvetítésnek, pl. mikor behívták a derbin a két peñát, de akkor is teljesen kiakasztott a kommentátor, meg a "szakértők".
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 3., hétfő 13:56
Remy írta:Kényelmesebb az, hogy bekapcsolom a TV-t, aztán nincs baj a 2*45 percben. Tény, angol és spanyol kommentárral is élvezhetőbb, de a streamek még mindig selejtesek nagy részben. Keresgélni meg nincs kedvem, annyira nem akadok ki a magyartól sem.
Jogos mindkét válasz, de azért manapság már közepes erőforrásokkal is lehet HD-ban nézni gond nélkül, pláne Real, Barca meccshez találni könnyen. Én így szoktam meg, anno nem mindig adták tv-ben az Atleti meccseit. Maximum akkor kapcsolom be, ha van valami különlegessége az adott közvetítésnek, pl. mikor behívták a derbin a két peñát, de akkor is teljesen kiakasztott a kommentátor, meg a "szakértők".Realista24 írta:Mert szeretném hd-ban nézni, garantáltan akadás mentesen, ráadásul nem 1-2 perces késéssel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 13:49
Növekedés előző évhez képest.Kerlon írta:Mik a százalékok?Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CLeaXIMUEAE6_Ny.jpg
Tv jogok eloszlása a következő szezonra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 13:49
Mik a százalékok?Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/CLeaXIMUEAE6_Ny.jpg
Tv jogok eloszlása a következő szezonra.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem