2008-2009: #20
2009-2013: #2
2013-2015: #22
2015- : #6
csak nekem furcsa, hogy egy játékos ennyiszer cserél mezszámot egy csapatban?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 7., péntek 22:34
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 7., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 7., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:43
Ès akkor te sem lennèl kulonb...BBeno írta:yanga helyében ilyen meccsen (ahol nincs következménye).. ami kifért volna belőlem...
Mondjuk van mėg pár ilyen "nehèzfiu",DM,vagy hogy ne menjek messzire,a copan pl James...TheBull6 írta:Én még megemlíteném Neymart is a lista elejénwZoLee7 írta:Hát szerintem a világ egyik legröhejesebb pillanata mikor Messi keménykedik
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 6., csütörtök 10:22
Én még megemlíteném Neymart is a lista elejénwZoLee7 írta:Hát szerintem a világ egyik legröhejesebb pillanata mikor Messi keménykedik
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:17
Jaaaaj ezek a reggeli rádió műsorok kiakasztanak, mikor fociról beszélnek, főleg, hogy közük sincs a játékhoz. Azt se tudják mi fán teremReggel már a Petfői rádió is foglalkozott vele! Buda Marci lezárta annyival, hogy igen..biztos frusztrált, hogy idén megkapja az 5. aranylabdáját..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. augusztus 6., csütörtök 7:29
Persze, nem tudtad?Realista24 írta:Es akkor mar lehet ilyet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 6., csütörtök 5:51
Es akkor mar lehet ilyet?Sunsky írta:Azért mielőtt felakasztanátok, ebből semmi nem derül ki... Lehet folyamatosan anyázott meg fenyegetőzött a másik, vagy előtte már 3x odacsúszott a lábára...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 6., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 5., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 5., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 5., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 5., szerda 17:21
Ebből már csak Gallardo neve hiányzik, sztem netto bullsh*t, de manapság ki tudja.dannen írta:mascherano lelépne olasz földre az a hír járja
http://romapress.us/2015/08/05/13392/
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 5., szerda 16:16
Szerintem meg a Sevillaban több esélye lehetne.MesQueUnClub írta:Az a "gond" vele ami igazából nem az ő hibája, hogy a jobboson érzi jól magát és ott is a legszélén, ami ugye sehogy nem passzol mert nálunk is 4-3-3 a megszokott, ráadásul Alves/Messi között sem jó, mert oda kell valaki aki szűr is valamit, lásd Rakitic, Lucho jelenleg egy masszív KP-t szeretne látni érzésem szerint, ráadásul Ardának is pont az az oldal fekszik. 2-3 éve el akarják már vinni Adamá-t és lássuk be most, hogy kiesett a Poolból Sterling pont kapóra jön, mivel lesz helye. Ott pedig azért csak többet fejlődik mint mondjuk egy Sevillában ahol a padon ücsörögne, ahogy Palesz is írta meg Kerlon, az első keretbe még nem fér be, a 3. osztályba meg semmit nem fejlődne, ezért a visszavásárlási opcióval a legjobb megoldás neki a PL, sebessége és termete ráadásul pont oda való.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Thiago óta az első akiben nagyobb tehetséget látok, erre távozni fog valószinűleg Angliába. Miért? Menni akar? Hozzáállásával van baj? Vagy nem tartják olyan jónak?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 4., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 4., kedd 14:33
Az a "gond" vele ami igazából nem az ő hibája, hogy a jobboson érzi jól magát és ott is a legszélén, ami ugye sehogy nem passzol mert nálunk is 4-3-3 a megszokott, ráadásul Alves/Messi között sem jó, mert oda kell valaki aki szűr is valamit, lásd Rakitic, Lucho jelenleg egy masszív KP-t szeretne látni érzésem szerint, ráadásul Ardának is pont az az oldal fekszik. 2-3 éve el akarják már vinni Adamá-t és lássuk be most, hogy kiesett a Poolból Sterling pont kapóra jön, mivel lesz helye. Ott pedig azért csak többet fejlődik mint mondjuk egy Sevillában ahol a padon ücsörögne, ahogy Palesz is írta meg Kerlon, az első keretbe még nem fér be, a 3. osztályba meg semmit nem fejlődne, ezért a visszavásárlási opcióval a legjobb megoldás neki a PL, sebessége és termete ráadásul pont oda való.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Thiago óta az első akiben nagyobb tehetséget látok, erre távozni fog valószinűleg Angliába. Miért? Menni akar? Hozzáállásával van baj? Vagy nem tartják olyan jónak?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 4., kedd 10:18
Valahogy úgy, ahogy Kerlon mondja. A terv az, hogy visszavásárlásival eladjuk - mindenkitől így válunk meg mostantól elvileg -, aztán pár év múlva ha fejlődött jöhet vissza, ha nem, akkor legalább kaptunk érte pénzt. Amúgy az egyik legnagyobb tehetség tényleg elég régóta - bár Samper és Grimaldo sem kisebbek -, ezt a klubnál is tudják, de jelenleg posztja sincs a Barcába. Messi helyén úgy ahogy tudna játszani, de tipikus szélső játékos, a vonal közelében érzi igazán otthon magát, szerintem a Pl-be teremtették a srácot - nálunk 3-5-2-ben tudnám csak elképzelni. Eszméletlen jól cselez, a Pl védői nem beforgathatatlanok, lenne ott területe is, fizikálisan böszme, elnyomni se tudnák nagyon, és ott értékelik az egyszerűbb stílusát, mert igazából a kombinatív játék nem az erőssége, cselez aztán bead javarészt.wxyz írta:Barcelona szurkolók közül van itt valaki aki nagyon képben van a b csapattal?Traoréról szeretnék kérdezni
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem