Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem gondoltam volna, hogy ekkora balhé lesz a végén, de így akkor meg is lesz a konfliktus a hosszú szünet előtt.
Hardmant pedig még mindig csípem, hatalmas patkány az ember.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. augusztus 6., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 6., csütörtök 10:23
gg mi?ziro4vr írta:TD 2x7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végén szépen jöttek a közhelyek, Woodrogh meghal, közben a csaj felszusszan, Semyon feléget mindent maga mögött, Velcoroék összejönnek. GG.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 6., csütörtök 9:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 5., szerda 20:35
Egyértelmű mélyrepülés, ha nem nyár lenne és érnék rá ilyen szir-szarokra, már kaszáltam volna.Remy írta:Sikoly 1x5
Tagnap néztem, de már most nem tudom mi volt benne...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lassan kéne valami akciózás is... mert ez így csak felbasz. Riportercsaj meg kurvára gyanús.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 5., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 5., szerda 20:24
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 19:35
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem akartam elvenni az érdemet. csak gondolom harcosok klubja után neked sem akkor mindfucktucsoki írta:@sentry
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl. senki sem beszél hozzá, ez elég egyértelmű. Azt aláírom, hogy akinek feltűnt ez, annak nem biztos hogy hú de nagy wtf, viszont hagyjuk meg hogy nagy húzás.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 4., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 4., kedd 17:26
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. augusztus 4., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 17:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem az nem akkora mindfuck. elég sok utalás van erre. de nagyon óvatosak ezzel kapcsolatban....de szerintem is skizó a gyerek és csak haluzza Mr Robotot. ő az az énje aki mer lépni és tökös. volt pár finom utalás is erre. ugyan úgy mint Tyler esetén. érdekesen várom hogy fejtik ezt ki, mi lesz a céggel Evil Corppal meg az All Safe-fel meg Kínával meg a szöszi csajjal.tucsoki írta:@sentry
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És akkor a "Mr.Robot" mindfuck csavarról nem is beszélve... Már ha tényleg úgy lesz ahogy többen is gondoljuk: Mr. Robot nem létezik
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 4., kedd 16:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 4., kedd 16:26
Akkor ezen én is ki voltam akadva, mondom nemár, miért kellett ezt?pheco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy mertek ekkorát húzni és így szétkapták az első évadban összeállt csapatot. Ugye McNulty került a legtávolabb + Daniels is átkerült más osztályra, de Greggs sem megy(gondolom csak egyelőre)terepre, plusz ezek nagyjából mindenkiről elmondhatóak.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 4., kedd 16:17
Közben tegnap du/este meg ma ledaráltam a 6 részt. Tetszett. Jó sorozat. A pilot büntet, az nagyon jól sikerült.tucsoki írta:Engem beszippantott, nézd meg a pilotot.sentry írta:Mr. Robot-ról mesélne nekem valaki, hogy érdemes-e belekezdeni vagy sem?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 3., hétfő 21:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tűzijáték. Velcoroék összeállnak Vince Vaughn-al és szétlőnek mindenkit a francba.ferni írta:TD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na ebből mi a fene lesz a végére...
Vmi nagyot kéne durrannia az egésznek, hogy rendben legyen ez az egész 2. Évad
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 3., hétfő 21:17
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 3., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 3., hétfő 20:46
Engem beszippantott, nézd meg a pilotot.sentry írta:Mr. Robot-ról mesélne nekem valaki, hogy érdemes-e belekezdeni vagy sem?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem