Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.CS0ki írta:Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
Kivétel az A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, mert annak jó a hangulata, jók a képek és még elég beteg is.
Egyébként a 9ésfélrandis rossz példa volt részemről, mert a film nem idézett meg semmit, tekintve, hogy bár az ment, de az ég világon nem emlékszem belőle semmire, mivel nem azzal voltam elfoglalva.
Ez igen ígéretesnek néz ki.sebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes
Morena Baccarin (FireFly) pedig még mindig igen jó bőr.
Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Egyből rávágnám a Nyócker!-t, mert azt rettenetesen utáltam, minden egyes perce kínszenvedés volt, alig bírtam végignézni. De aztán rájöttem, hogy láttam a Maszk 2-őt is... Azt hiszem eddig ez a "nyerő". Mondjuk ott van még az Álom.net is...