Amikor rámennék a beállításaira, kiírja, hogy "The wizard could not start" és hogy ellenőrizzem az audio beállításaimat...

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. augusztus 3., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 3., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. augusztus 3., hétfő 18:01
Nekem egyébként erre a Cortana-ra alapból azt írta, hogy nem működik a régiómban, és ki is van kapcsolva.hamesz írta:Windows 10-en kikapcsoltam a Cortanat a gépházban, de a feladatkezelőben még ugyanúgy fut "keresés" néven. Ez azért aljas. :Đ és csak úgy lehet véglegesen kikapcsolni, ha átírod a nevét. Igaz annyira nem terheli a procit, de nem szeretem, ha fölösleges dolgok futnak a háttérbe.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 3., hétfő 16:46
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 3., hétfő 16:34
Ez engem is érdekelne... 12-ben csak a Telekom játszik, pedig most szabadulnánk a hűségből, jó lenne váltaniMarci írta:Ti tudtok arról valamit, hogy a DIGI milyen stratégiával terjeszkedik? Kicsit kezdem unni a UPC-t, de látom hogy az 5. kerület teljesen kiesik a szórásukból.
KösziJelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetőek kábeles szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) az Ön címén.
Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben kiépítésre kerül sor lakókörnyezetében, szórólapokat fognak kapni.
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. augusztus 3., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:14
Lehetséges . Én nem vagyok Master Chief , de még Spartan se . :ĐCsak én szoktam Cortanahoz beszélni?
HozzászólásSzerző: szilamer » 2015. augusztus 1., szombat 21:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 1., szombat 20:07
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 1., szombat 20:00
Ez van, ha elfogy a memória. Tedd fel a total commander-t, és azzal válaszd ki a beállításoknál a csengőhangot.miro írta:Srácok,Lenovo S850-em van.
Már meg van egy 4-5 hónapja,eddig baj nem volt vele,de most akartam csengőhangot változtatni,és amikor rámegyek a több csengőhangra,ezt írja ki: sajnos az android.process.media folyamat leállt.
Óriási,mert a méda lejátszóból meg nem lehet külön beállítani,illetve nincs meg külön a fájl se.
Nyilván annyira nem fontos,de azért érdekel hogy mi lehet a megoldás rá..
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 1., szombat 19:32
Esetleg próbálj meg egy gyári beállítást ami alaphelyzetbe állítja a telefont hát ha segít. Csak előtte mentsd le róla a fontos dokumentumokat, képeket.miro írta:Srácok,Lenovo S850-em van.
Már meg van egy 4-5 hónapja,eddig baj nem volt vele,de most akartam csengőhangot változtatni,és amikor rámegyek a több csengőhangra,ezt írja ki: sajnos az android.process.media folyamat leállt.
Óriási,mert a méda lejátszóból meg nem lehet külön beállítani,illetve nincs meg külön a fájl se.
Nyilván annyira nem fontos,de azért érdekel hogy mi lehet a megoldás rá..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 1., szombat 18:47
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 31., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 23:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 30., csütörtök 23:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 22:52
Ha falun elértem, akkor nem tudom, hogy Veszprémbe mit szerencsétlenkedsz. (főleg, hogy a megyében vagyok)ziro4vr írta:Zsír, köszi. Kb 90%-ban jót hallottam róla, bepróbálom majd. Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.Kerlon írta: Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 30., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 30., csütörtök 20:09
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 30., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 30., csütörtök 17:04
Először frissítd fel a 8.1-et és úgy aktiválva lesz. Utána már telepítheted újra. Utána már aktivált marad. Ahol kérni fog kódot az újratelepítésnél ott a kihagyásra kell menni.Alul van úgy emlékszem majd az a lehetőség.Mi van akkor, ha én totál le akarom gyalulni a c meghajtómat, amin most win8 van?
Lassul, lehet vírusom is van pár, inkább formáznám...
Hogyan tegyem rá egyből a 10-et?
Vagy újra kell raknom a 8-at és majd csak arra tudok ráfrissíteni?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem