Én nemtudom de a multkor még a szuperkupával pózoltziro4vr írta:Ő nem dobbant?dzsi91 írta: Ibra

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:19
Én nemtudom de a multkor még a szuperkupával pózoltziro4vr írta:Ő nem dobbant?dzsi91 írta: Ibra
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:10
Ő nem dobbant?dzsi91 írta: Ibra
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:06
Ibraziro4vr írta:Akkor kitől, Cavanitól?dzsi91 írta: Amúgy sztem a psg-be jo lesz. Ott se lesz elit,mert sose vilt az, dem nagyon hasznos lehetefy olyan csapatba ahol nem tőle várják a csodát.![]()
Szerintem is jó lehet ott, bár igazából mindegy. Ez a psg-projekt nem lesz nagyobb vele sem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 6., csütörtök 18:03
Akkor kitől, Cavanitól?dzsi91 írta: Amúgy sztem a psg-be jo lesz. Ott se lesz elit,mert sose vilt az, dem nagyon hasznos lehetefy olyan csapatba ahol nem tőle várják a csodát.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 6., csütörtök 17:48
pheco írta:Na, DM hivatalosan is a PSG-ben. PL matyik jöhetnek, hogy túl erős volt neki a bajnokság
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 6., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 6., csütörtök 10:53
kíváncsi leszek hogy fogják alkalmazni. ebben az esetben young idén nem sok meccsel számolhatOFFICIAL: Any Premier League player caught diving this season will receive a three match ban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 11:37
Élj a múltból, ahogy Mou teszi.BBeno írta:14. alkalommal összejött wengernek egy felkészülés végén levő rangadót megnyerni. szép munka.![]()
ez a kép amúgy jobb sztem.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56535383
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 3., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 3., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 2., vasárnap 23:39
Asszem Wenger 200 vagy 250'millio fontot kapott az arsenal fonoktol,hogy ha arra erdemeset lat,akkor csak nyugodtan...cart írta:Elég hihetetlen, hogy az Arsenal ennyit kiadna bárkiért is...
Amúgy meg ilyet aligha mond egy üzletember, vagy bárki. Ezzel saját magát hozza rossz pozícióba.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 2., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:41
Hát Márió pajtinál jobban kezd.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:32
Igazából csak megérzés. Anno Nanitól is mindenki azt várta, hogy majd betölti az űrt, meg minden, eleinte jól is indult a srác, aztán meg szerintem a hírnév elvitte rossz felé. De mondom csak megérzés, szóval simán lehet, hogy 3 év múlva már Depay-t nézzük és nem mondjuk azt, hogy hmmm de hiányzik Ronaldo. Kérdés ő hogy fogja kezelni a hírnevet, főleg ha lehoz egy jó első félszezont vagy éppen pár meccset. De majd meglátjuk. De semmi bajom a sráccal és remélem kihozza magából ami ott van meg amit sokan várnak tőle, mert kell az utánpótlás a világnak, meg főleg Hollandiának isnmate írta:Erre miből következtetsz?TheBull6 írta:szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle. Pedig ha befutna, idővel ő is tökéletes lenne CR pótlására.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:24
Erre miből következtetsz?TheBull6 írta:szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle. Pedig ha befutna, idővel ő is tökéletes lenne CR pótlására.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:20
Pedro*morientes írta:Manchester behuzza.(Marmint az united)Golkiraly Bale
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. augusztus 2., vasárnap 20:20
szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle.cart írta:Mondjuk a Manchesterben Depay jó igazolás lehet. Olyasmi stílusú, mint CR fiatalabb korában.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem