Az nem számít, Mourinho knowspeadani írta:Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:48
Az nem számít, Mourinho knowspeadani írta:Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:47
Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:11
Szerintem meg nem.TéOeM írta:Szerintem Mourinhoék nyernek.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 19:04
Jah,az ujpestben Bacsi Sanyi,a fradiban Lisztes Krisztian,Dunaujvarosban Thokoli Attilla...mindenhol megvan az aktualis ikon...ez mar csak igy megyR.M.C.F írta:Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 15:00
Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 1., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 11:19
Èn láttam,de nem tudom mire gondol a kollèga...Realista24 írta:Milyeneket? Nem láttam a meccset. Köszi, és ilyeneket csinálna,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 31., péntek 15:08
Milyeneket? Nem láttam a meccset. Köszi, és ilyeneket csinálna,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 31., péntek 15:00
Hát, a profi focistákat biztos más mozgatja, de nálam Cé lenne az egyik utolsó, akivel szívesen játszanék...Pont a milán meccs ellen gondolkodtam el rajta, hogy ha a baráti focin lenne velem, és ilyeneket csinálna, odamennék és felrúgnám az égig. De mint mondtam, nyilván a profik másképp gondolkodnak erről, meg az eredménykényszer miatt is nyilván más a dolog.Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. július 31., péntek 14:18
Ha Alexis lenne a jobb játékos, de Cristiano lenne a csapattársa, akkor valószínűleg a portugált választaná, de ugyanakkor én nagyon bírom Sanchezt, amíg nálunk játszott végig nagyon szimpatikus volt, mind a pályán, mind azon kívül, és tényleg csapatjátékos, aki minden meccsen kidolgozza a belét.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 31., péntek 14:11
Senkinek sem tűnne fel, hogy nincs itt.istimester írta:Coentraot odaadjuk
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem