amúgy nem én jelentettem ki hogy 25 millióért vett josé cserebalhátvédet mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten. nagyon mély nyomott hagyott josé ahogy látom.

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:52
Te jöttél hülyeségekkel, nem a másik fél. Danilo majd ha befürdik, mint Coentrao meg Filipe Luís és a többi, majd akkor nyomathatod aBBeno írta:majd ha hivatalos lesz akkor hidd el elsőként fogok róla beszámolni. pletykák nem érdekelnek.
vágom tehát az nem számít hogy danilo mennyiért van itt csak az hogy coentrao-t is josé hozta.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:50
Mounak nincsenek hibái. Aki rossz igazolás, azt az elnök vette, aki jó, azt Mou.ziro4vr írta:És Coentrao kinek a kérésére jött? Belemehetunk Mourinho utóbbi évekbeli hibás transzfereibe ha gondolod.
Amúgy baba rahman, ghánai bhv az augsburgbol, bár utánanézhettél volna kit vesz a kedvenced.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:48
Az nem számít, Mourinho knowspeadani írta:Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:47
Na mondjuk a mi drága balhátvédünket is pont Mourinho hozta a csapathoz...BBeno írta:kiről pletykálnak? nálunk hány milliós a csere jobbhátvéd?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:11
Szerintem meg nem.TéOeM írta:Szerintem Mourinhoék nyernek.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 19:04
Jah,az ujpestben Bacsi Sanyi,a fradiban Lisztes Krisztian,Dunaujvarosban Thokoli Attilla...mindenhol megvan az aktualis ikon...ez mar csak igy megyR.M.C.F írta:Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 15:00
Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 1., szombat 14:42
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem