Szerintem meg nem.TéOeM írta:Szerintem Mourinhoék nyernek.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:11
Szerintem meg nem.TéOeM írta:Szerintem Mourinhoék nyernek.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 19:04
Jah,az ujpestben Bacsi Sanyi,a fradiban Lisztes Krisztian,Dunaujvarosban Thokoli Attilla...mindenhol megvan az aktualis ikon...ez mar csak igy megyR.M.C.F írta:Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 15:00
Ha én a honvédban játszottam volna,akkor Pisont Pistát mondtam volna jobbnak mindenkinél......aztán nem jobb a pista,de az nem lényeg.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
Hozzátette még, hogy Cristiano sok gólt lő, Alexis viszont a csapatért játszik, de mind a ketten remek játékosok.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 1., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 11:19
Èn láttam,de nem tudom mire gondol a kollèga...Realista24 írta:Milyeneket? Nem láttam a meccset. Köszi, és ilyeneket csinálna,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 31., péntek 15:08
Milyeneket? Nem láttam a meccset. Köszi, és ilyeneket csinálna,
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 31., péntek 15:00
Hát, a profi focistákat biztos más mozgatja, de nálam Cé lenne az egyik utolsó, akivel szívesen játszanék...Pont a milán meccs ellen gondolkodtam el rajta, hogy ha a baráti focin lenne velem, és ilyeneket csinálna, odamennék és felrúgnám az égig. De mint mondtam, nyilván a profik másképp gondolkodnak erről, meg az eredménykényszer miatt is nyilván más a dolog.Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. július 31., péntek 14:18
Ha Alexis lenne a jobb játékos, de Cristiano lenne a csapattársa, akkor valószínűleg a portugált választaná, de ugyanakkor én nagyon bírom Sanchezt, amíg nálunk játszott végig nagyon szimpatikus volt, mind a pályán, mind azon kívül, és tényleg csapatjátékos, aki minden meccsen kidolgozza a belét.Realista24 írta:Özil: “Who do I rather play with, Cristiano or Alexis? Cristiano is great but then I would prefer Alexis. We all enjoy having him with us."
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 31., péntek 14:11
Senkinek sem tűnne fel, hogy nincs itt.istimester írta:Coentraot odaadjuk
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 31., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. július 30., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 30., csütörtök 17:45
sentry írta:Nem szívesen vitázok veled, mert nem lehet.R.M.C.F írta:Ha van tv szerződés ha nincs(ami évre lebontva sem lehet több 100 milla/év) mert a tv szerződésekben a barca és a real volt az aki agyonvert mindenkit és a real és a barca is kb 1.000.000 eu / 6 év volt ha jól emlékszem),akkor sem áll össze.
A nettó nyereségük a miénk alatt volt.....nekünk 50 milla euróban. Ezt max el lehet trükközni részlettel.....mással nem. de azzal is vigyázni kell....mert halmozódik.
Szóval ez nem is neked szól, mielőtt magadra vennéd, hanem inkább......
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 30., csütörtök 12:16
Tisztára Henrys mozgása van a gyereknek.Ha csak fele olyan jó lesz mint Titi,akkor lehet helye az 1. csapatnál.Remy írta:
Na, de lényeg... megvan az új csodagyerek az Arsenalnál. 1 meccset tolt, de már imádják. 1 hete még azt se tudták ki ő.(mondjuk nem fogta vissza magát, az tény)
Ne lécci.ziro4vr írta: Mondod te....![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 30., csütörtök 12:03
Mondod te....Remy írta: Na, de lényeg... megvan az új csodagyerek az Arsenalnál. 1 meccset tolt, de már imádják. 1 hete még azt se tudták ki ő.(mondjuk nem fogta vissza magát, az tény)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 30., csütörtök 11:58
Elvileg lejátszott meccs után kapja a fizetését. Úgy még meg is éri.Toti írta:diaby aláírt a marseillehez.
ha van igazolás.. :Đ
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 30., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 10:16
Áhááám. Akkor lehet félreértettem az öreget.Realista24 írta:De RMCF - szerintem - csak arra utalt, hogy hiába a nagy szerződés az angoloknak, a Realnál és a Barcánál nem kapnak többet , csak a kicsit vannak jobban eleresztve, mint a spanyol kicsik.
Tehát pénzügyileg a tv-s szerződések miatt egy Chelsea vagy MU nem fog jobban állni, mint a két nagy spanyol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 10:13
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem