Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Nektek bejön egyáltalán a netes felület, ahol jegyet lehetne venni?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Esélytelen h holnap már bárki jegyet kapjon..ezek még ma elfogynak...IBUSZ-nál MLSZ honlapján kész káosz van...a két jegy értékesítő irodánál meg utca hosszú sorok...a poén h egy 20 ezres stadionban rendezzük mikor 3szor annyi ember akarna elmenni...egy rendes stadiont (kb 60 ezres) nemtudtak eddig felhúzni kész vicc.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok, szerintetek ha ma nem tudok jegyet venni a Magyar-románra, akkor már ne is reménykedjek, hogy lesznek még jegyek?
Idióta voltam, mert júniusban olvastam, hogy aug. közepén lesz majd jegyértékesítés, aztán nem is kapkodtam a szurkolói kártyával, közben múlt héten szóltak, hogy mától lehet kapni a jegyeket, meg is rendeltem, de a kártyám még nincs kész amiért toszódjon meg az emelesz vagy aki kitalálta ezt az egészet, és emiatt nem tudok neten jegyet venni.

Idióta voltam, mert júniusban olvastam, hogy aug. közepén lesz majd jegyértékesítés, aztán nem is kapkodtam a szurkolói kártyával, közben múlt héten szóltak, hogy mától lehet kapni a jegyeket, meg is rendeltem, de a kártyám még nincs kész amiért toszódjon meg az emelesz vagy aki kitalálta ezt az egészet, és emiatt nem tudok neten jegyet venni.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát nem egy labdazsonglőr, az biztos. De ez nem a nevelés hibája, ilyennek született. Ahogy mondani szokták, Ő csak tanulta a focit, nincs benne a vérében. De nincs ezzel gond, kellenek az ilyen lelkes játékosok is a pályára.R.M.C.F írta:Ez nem Böde hibája...maga a rendszer szar,Böde azt tanulta amit leoktattak neki,azok ellen tanult akik alapvetően kevesek voltak,és ez nem elég mint ellenállás,mert az a döntő.
Az edzősködést/utánpótlást meg szerintem hagyd a 'csába, mert vagy megőszülsz, vagy kihullik az összes hajad.

Reménytelen ez az egész, ahogy van...
Mondjuk kint voltam a Debrecen meccsén a Skonto Riga ellen. Csak lestem, hogy ezek focizni is tudnak. Tényleg nagyon szépen játszottak, mezőnyben is szépen járatták a labdát. Erre jött a pofon a Rosenborgtól, csak hogy tudjuk, hogy sehol nem vagyunk. Szóval lényeg a lényeg, hogy ez egy menthetetlen ügy, szerintem mi nem éljük meg a magyar foci felvirágozását...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt de szép egy olyantól olvasni aki még játszik is mennyeibenGéci írta:20 percet kínoztam magam a magyar labdarùgás szépségével, de kár volt... Ez egy teljesen más sport.
rmcf neked meg sok sikert a "magyar edzői társadalom" szembeköpéséhez

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remy írta:Épp nézem a Fradi meccset. (bár nem tudom miért)
Egy Sanchezt vagy Iscot betennénk ebbe a Fradiba, olyan szinten aláznák meg az összes skilletlen csapatot, hogy sírnék a gyönyörtől.Brutális, hogy milyen szinten gyengék az itthoni játékosok. Böde és a labdaátvétel. Valószínűleg ezt a leckét nem tanulta meg anno.
Ez nem Böde hibája...maga a rendszer szar,Böde azt tanulta amit leoktattak neki,azok ellen tanult akik alapvetően kevesek voltak,és ez nem elég mint ellenállás,mert az a döntő.
nem vagyok Böde párti,ne értsen senki sem félre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Épp nézem a Fradi meccset. (bár nem tudom miért)
Egy Sanchezt vagy Iscot betennénk ebbe a Fradiba, olyan szinten aláznák meg az összes skilletlen csapatot, hogy sírnék a gyönyörtől.
Brutális, hogy milyen szinten gyengék az itthoni játékosok. Böde és a labdaátvétel. Valószínűleg ezt a leckét nem tanulta meg anno.
Egy Sanchezt vagy Iscot betennénk ebbe a Fradiba, olyan szinten aláznák meg az összes skilletlen csapatot, hogy sírnék a gyönyörtől.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem annyira érdeks téma,de azért leírom.
Ugye sok év gondolkodás után,úgy döntöttem nem leszek edző, de azért a foci ugyanúgy közel áll hozzám,és valamit azért tenni kellene érte.....ezen töröm a fejemet azóta is.
Szóval,beajálkoztam egy ismerősön keresztűl egy klubhoz,mint utánpótlás ellenőr,ez egy általan kitalált pozició,amiben elemzés lenne az edzők,az edzések vagyis maga a képzés minőségére vonatkozólag.....ez érdekelne.
Első körben azt kaptam infóként,hogy nem igazán kellene olyan,aki megmondja a frankót,azt mondták,elsődleges a saját poziciójuk,ezt védik,nem kell aki ezt felkavarja.......kértem egy személyes talákozót,még ez nem jött létre,ott vázolnám a szempontjaimat,és az egész értelmét.
Ezen kicsit kiakadtam,ezek szerint nem nagyon szeretnék ha tükröt mutatna nekik bárki....ezt amúgy is utálom,mert senki sincsen aki szakmailag kontroll alá tudja vetni őket....úgy megetetnek bárkit a sok hülye dumával,hogy ezek mennyire szinvonalas képzések.
Na,de még ezen játstzom egy kört.....ha nem megy,akkor van egy nagy tervem.....
Ugye sok év gondolkodás után,úgy döntöttem nem leszek edző, de azért a foci ugyanúgy közel áll hozzám,és valamit azért tenni kellene érte.....ezen töröm a fejemet azóta is.
Szóval,beajálkoztam egy ismerősön keresztűl egy klubhoz,mint utánpótlás ellenőr,ez egy általan kitalált pozició,amiben elemzés lenne az edzők,az edzések vagyis maga a képzés minőségére vonatkozólag.....ez érdekelne.
Első körben azt kaptam infóként,hogy nem igazán kellene olyan,aki megmondja a frankót,azt mondták,elsődleges a saját poziciójuk,ezt védik,nem kell aki ezt felkavarja.......kértem egy személyes talákozót,még ez nem jött létre,ott vázolnám a szempontjaimat,és az egész értelmét.
Ezen kicsit kiakadtam,ezek szerint nem nagyon szeretnék ha tükröt mutatna nekik bárki....ezt amúgy is utálom,mert senki sincsen aki szakmailag kontroll alá tudja vetni őket....úgy megetetnek bárkit a sok hülye dumával,hogy ezek mennyire szinvonalas képzések.
Na,de még ezen játstzom egy kört.....ha nem megy,akkor van egy nagy tervem.....
Ez is a másik véglet, mert nemvolt élvezhetetlen a meccs. Mondjuk az más kérdés, hogy ebből a DVSC-ből két jó igazolással még egy normális csapatot is lehetne csinálni. Tisza, Sidibe, Balogh 3asból maximum 1nek kellett volna a pályán lennie és helyettük egy szélső meg egy tkp. Védekezésben nem volt nagy különbség a két csapat között, csak a norvégoknál voltak értelmes támadók is a pályán. Meg kijött, hogy ott megy a bajnokság és erőnlétileg meg fejben is egy kicsit jobbak voltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amikor megírtam a hozzászólásom addig jobb volt a Loki láthatóan, szerintem. A második félidőt már nem láttam arról nem tudok nyilatkozni.Kerlon írta:Dehogy focizta. Crazy Jenő is tolja a bullshitet, hogy milyen jók voltak az első félidőben, aztán ott is úgy nézett ki a játék, hogy 15 perc foci(akkor szerezték a gólt), amúgy meg a Rosenborg nyomott végig.
Más: 500 jegyet kapnak a kártya nélküliek a román meccsre.. valószínűleg ez a meccs is kimarad nekem
így.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
20 percet kínoztam magam a magyar labdarùgás szépségével, de kár volt... Ez egy teljesen más sport.
-
Nincs ebben semmi meglepő.....kijött a különbség.
Dehogy focizta. Crazy Jenő is tolja a bullshitet, hogy milyen jók voltak az első félidőben, aztán ott is úgy nézett ki a játék, hogy 15 perc foci(akkor szerezték a gólt), amúgy meg a Rosenborg nyomott végig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
A Loki eddig lefocizza a Rosenborgot, Balogh nagyon szép gólt rúgott
Tehetséges az a gyerek

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- sebydani
Vinicius bevállalta onnan is

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bye-bye BL
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
A múlthetihez képest meglepően jó a Vidi. Csak szerencsétlen Juhász zsinórban a 2. BL selejtezőn sérül meg

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Utobbi idok Rudolfjat nezve az egy peneszes kenyer...alexoxladjackoxi írta:Amit igazából hetek óta várok bekövetkezett: Rudolf a Vidié. Úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér. Bár nem tudom most milyen formában lehet...
Kozben jovo heten NB2 vegre,nagyon varom mar

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
András93 írta:Nem kell félni. Lesznek majd akik éneklik, hogy Cristiano Homosexual.ziro4vr írta:Portugál meccsre meg én nem hiszem hogy kimegyek, annyi divat Céminátor lesz ott a lelátón, hogy ihajj.
Mint legutóbb.
Persze,mert az elfojtott érzéseiket fejtik ki ilyenkor....másra vetítve.