Nagyon rossz ezt leírni, de én is így látom. Meg mondjuk szerintem mindenki, csak van akiben él még a remény, hogy megszabadulunk tőle.Realista24 írta:Bale meg marad.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:01
Nagyon rossz ezt leírni, de én is így látom. Meg mondjuk szerintem mindenki, csak van akiben él még a remény, hogy megszabadulunk tőle.Realista24 írta:Bale meg marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:28
VanillaSky írta:Szerintem ennek 0 a realitása. Ha a United tényleg el akarja adni és ezt de Gea is "érzi" a Madrid viszont idén ennek ellenére nem lép az ügyében szerintem rövid időn belül alá is firkantja az új kontraktusát. Egyszerűen DDG-nek se fér az bele, hogy kiútáltatja magát az eddigi csapatából míg a leendő klubjában a konkurencia meg kap 1 évet a bizonyításra, itt nem egy ígéretről van szó, hanem egy világklasszis játékosról és az ego mellett a saját érdekeit kell néznie.Kapusgondunk nincs, most már Van Gaaléknak sürgős, ha pénzt akarnak látni. DDG ugyan mindkettőtől jobb lesz, ha jön, viszont az egy év várakozás megéri azt a 30-40 M pluszt, ami a kasszában marad így.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:23
Szerintem ennek 0 a realitása. Ha a United tényleg el akarja adni és ezt de Gea is "érzi" a Madrid viszont idén ennek ellenére nem lép az ügyében szerintem rövid időn belül alá is firkantja az új kontraktusát. Egyszerűen DDG-nek se fér az bele, hogy kiútáltatja magát az eddigi csapatából míg a leendő klubjában a konkurencia meg kap 1 évet a bizonyításra, itt nem egy ígéretről van szó, hanem egy világklasszis játékosról és az ego mellett a saját érdekeit kell néznie.Kapusgondunk nincs, most már Van Gaaléknak sürgős, ha pénzt akarnak látni. DDG ugyan mindkettőtől jobb lesz, ha jön, viszont az egy év várakozás megéri azt a 30-40 M pluszt, ami a kasszában marad így.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. augusztus 2., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. augusztus 2., vasárnap 9:51
Mivel nem is égető probléma...Egyék csak meg amit főztek. Aztán jövőre majd ingyen távozik DDGA legfrissebb hírek szerint a Real Madrid átvette az irányítást De Gea ügyében. Az angol klub most már mindenáron el szeretné adni a spanyol kapust még ezen a nyáron, a Real Madrid viszont már nem tekinti égető problémának a megszerzését, és készek várni egy évet is rá, hogy végül ne kelljen érte fizetni a Manchester Unitednek.
---->Az AS internetes oldala egy gyors közvélemény kutatást tartott arról, hogy a madridisták kit szeretnének a Real Madrid játékmesterének. A válaszadók 50%-a Iscóra, 41% Jamesra és a maradék 9% Bale-re szavazott.
Ennek tudatában...Jó lenne,ha Perez végre újra "üzletember lenne" és lehúzná az MU-t a francba Bale-ért. Adjanak érte 100 milla felett és VIHETIK!!A Sunday Express szerint a Manchester United továbbra is akarja Bale-t. Ennek érdekében az angol klub kész őrült nagy ajánlatot is tenni a Real Madridnak. Luis van Gaal őt tekinti a nyár kulcsigazolásának.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 1., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 1., szombat 21:11
Azért ez így öngól...wZoLee7 írta:Cheryshev, nem nehéz leírni![]()
Előre 4 ember kell, CR, Bale, Benzema, Isco, James, Jesé itt lesz. Valaki még kell, igazolás nem lesz, és a jelenlegi keretből ezt két féle képen lehetne megoldani. Modric feljebb is léphetne, de akkor meg a kp szűk, nagyon is. Nem bánnám ha az orosz végül maradna. Kupában, kis csapatok ellen a bajnokságban bőven játszhat. Nem csak az elnöknek kell megtanulnia, hogy nem ülhetnek 50 milliós sztárok a padon...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 20:59
Persze,itt is mint sok más dolognál,a rendszert kell nézni,egy adott éven,vagy egy adott meghatározott időszakra,mennyi az errdmény. Azt senki soha sem fogja megvalósítani,hogy csak pluszba menjenek a játékosok.....vannak bukók mindenütt.Nyilván lesz egy-két bukó is, de ez benne van
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 1., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 1., szombat 16:57
Nem értek egyet. Ha benne van a zseni, akkor leginkább játékkal fog kijönni. Amitől zseni a zseni, azt nem lehet megtanítani. Amire szüksége van, azt meg nem a CR-rel való közös edzéssel fogja felszedni, pláne nem akkor, ha ő a 23. játékos az edzésen, és nyilván nem vele fogják gyakorolni, hogyan játszanak a hétvégén a kövi ellenfél ellen. Ellenben ha olyan csapatban lenne, ahol valószínűsíthető a játéka, akkor a fent említett edzéstípusokból többet profitálna. Ha 16 évesen van olyan jó, mint más 19-20 évesen, akkor kezeljük is úgy, mint egy 19-20 évest, és ne úgy, mint egy 16 évest.A cel az hogy minel elobb kijöjjön belole az állat, a tehetség, a zseni. Ehhez meg sokat kell tanulnia.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 16:38
A cel az hogy minel elobb kijöjjön belole az állat, a tehetség, a zseni. Ehhez meg sokat kell tanulnia.Matt009 írta:Neki nem tanulni kell, hanem játszania a legmagasabb szinten. A korához képest nincs mit tanulnia. Technikailag kimagasló, a pályán látást nem lehet tanulni. Két dolgot kell megtanulnia: a saját posztjának követelményeit, illetve hozzá kell szoknia a legmagasabb szintű védők ellen való játékhoz. Mindkettőhöz a legjobb módszer, ha folyamatosan kezdő. Ha itt marad és a nagyokkal edz, hétvégén meg Zidane keze alatt játszik, akkor a játékpercei talán meglesznek, de egy idegen csapatban fog focizni, idegen játékosokkal, és nem fogja tudni kihozni magából a maximumot. Ráadásul szerintem a spanyol harmadosztály nem a megfelelő osztály a fejlődésére, erősebb liga kell neki. Sem a Castillanak sem Ödegaardnak nem lenne ez jó. Keresni kell egy csapatot, amelyik hajlandó 25-30 meccsre kezdőbe rakni. Angliában talán könnyebb ilyen csapatot találni, de talán Spanyolországban is lesz hasonló. Ha más nem, akkor adjuk kölcsönbe az előző norvég klubjának, és ott játsszon rendszeresen.Realista24 írta:Nem biztos.
Ha marad meg egy evet, tud edzeni a nagyokkal es mellette Zidane rendelkezésére is all, akkor sztem jo opció.
1,5 profi körülmények kozott a legmagasabb szinten jo lehet neki. Baromi fiatal meg, raer egy ev mulva is kölcsönbe menni, ha mar tanult "eleget".
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem