Amúgy ja, alom.net, Brüno...
Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Legjobb filmeknél 1 kezemen meg tudnám számolni hany magyar film volt, erre legrosszabbnal mindjart befut a negy felsoroltbol 3 
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kis VukAndrás93 írta:Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
- András93
Szerintem meg nem. A Keresztapában semmi olyan nincs, ami kicsit is emlékeztet valamire az életemből. Még is a legjobb filmek között a helye. Ötödik pecsét, Volt egyszer egy vadnyugat, Száll a kakukk a fészkére, Amerikai szépség, Mátrix stb. stb.CS0ki írta:Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
Nálam attól még nem lesz egy film jó, mert jó a hangulata (ezt egyébként nagyon gyakran olvasom itt is). Ha egy filmre az a legnagyobb dicséret, hogy jó a hangulata, akkor 80%, hogy biztosan nem jó. Ezek azok a filmek, amelyekben gyakorlatilag nincs történet. De legalább jó a zene, meg esetleg jók a képek. Csak akkor inkább nézek festményeket, meg szobrokat és zenét hallgatok, nem filmet nézek.
Kivétel az A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, mert annak jó a hangulata, jók a képek és még elég beteg is.
Egyébként a 9ésfélrandis rossz példa volt részemről, mert a film nem idézett meg semmit, tekintve, hogy bár az ment, de az ég világon nem emlékszem belőle semmire, mivel nem azzal voltam elfoglalva.
Ez igen ígéretesnek néz ki.sebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
a teljes Deadpool előzetes
Morena Baccarin (FireFly) pedig még mindig igen jó bőr.
Többször felmerült már itt, hogy kinek mi a kedvenc filmje. Engem most inkább az érdekelne, hogy mi a legszarabb film, amit valaha láttatok?
Egyből rávágnám a Nyócker!-t, mert azt rettenetesen utáltam, minden egyes perce kínszenvedés volt, alig bírtam végignézni. De aztán rájöttem, hogy láttam a Maszk 2-őt is... Azt hiszem eddig ez a "nyerő". Mondjuk ott van még az Álom.net is...
Így van. Mármint ha nem a film nézését tudod hozzá kötni, hanem a film felidézett benned kellemes emlékeket, akkor igen, számodra az is egy jó film.De vajon ettől a film jó lesz?
Mert akkor a 9 és fél randi is jó film, csak mert hozzátudom kötni egy jó emlékhez.
Egyébként nagyon sok film pont ezért tetszik neked is, max észre sem veszed, mert a tudatalattidra hat. Egyes karakterek emlékeztetnek olyan emberekre az életedből, akikhez kellemes élméányek kötnek, bizonyos jelenetek a gyerekkori emlékekhez kötődnek, stb. Sokszor észre sem vesszük ezeket. A project x is ilyen nálam. Nekem nem volt az év filmje, de kellemes emlékeket, hangulatot idézett meg bennem, így alapvetően pozitív volt a film számomra.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=Z2bhOJLedKc
durván jól érzik a karaktert, rohadt várós!
"please don't make the super suit green, or animated"
"please don't make the super suit green, or animated"
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- András93
De vajon ettől a film jó lesz?mocsok írta:pontosan.
néztem a filmet és annyi idióta emlék eszembe jutott hogy kb egész film alatt mosolyra állt a szám.
egyszerűen jó kedvem lett a filmtől.
Mert akkor a 9 és fél randi is jó film, csak mert hozzátudom kötni egy jó emlékhez.
khmm.. Spring Breakers... khmm Fappening...TheBull6 írta:Legalább Ashley Bensonból többet láthattam mint bármelyik Pretty Little Liars részben. Jah meg itt jobban is nézett ki.![]()
Pixels
őőőőőő.....
Legalább Ashley Bensonból többet láthattam mint bármelyik Pretty Little Liars részben. Jah meg itt jobban is nézett ki.
Amúgy a film se volt rossz, (ha nem veszed komolyan persze) volt egy-két jó poén is elrejtve.
őőőőőő.....
Legalább Ashley Bensonból többet láthattam mint bármelyik Pretty Little Liars részben. Jah meg itt jobban is nézett ki.
Amúgy a film se volt rossz, (ha nem veszed komolyan persze) volt egy-két jó poén is elrejtve.
- realmadridfan
Hát mert baromi nehéz befogadni. Nekem pl másodjára sikerült megértenem, hogy mit szimbolizálnak a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pókok.messideco írta:Mégis nagyon gyenge az IMDB-pontja
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mindenképp. Az a baj, ha Tom Hardy vagy Gyllenhaal, akkor bármit megnézek.sebydani írta:Én ajánlom, én is csak miatta néztem meg.Tádám írta:Valaki látta az Enemy-t? (Az embermás magyarul).
Gyllenhaal miatt akarom csak megnézni - csak érdekel, hogy egyébként érdemes-e.Nagyon erős a hangulata, és eléggé sokáig gondolkodtatott még a megnézése után is. Majd ha megnézted esetleg írd le neked hogy tetszett
Nagy szavak ezek.realmadridfan írta:Utóbbi évek egyik legjobb filmje az Enemy. A top5 biztos tagja. Legalábbis nálam
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- realmadridfan
Utóbbi évek egyik legjobb filmje az Enemy. A top5 biztos tagja. Legalábbis nálam
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én ajánlom, én is csak miatta néztem meg.Tádám írta:Valaki látta az Enemy-t? (Az embermás magyarul).
Gyllenhaal miatt akarom csak megnézni - csak érdekel, hogy egyébként érdemes-e.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
messideco írta:Nagyon!
Nem kell tovább győzködnöd.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Valaki látta az Enemy-t? (Az embermás magyarul).
VARANE
VARANE
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Fent van az új Dragon Ball movie angol felirattal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elhunyt Sinkó László. Nyugodjék békében!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ahelyett hogy haxoznánk mint a régi szép időkben....
- mocsok
magányosan?ateeemadrid írta:ja, sok emlék, mintha nem egész nyáron a csét nyomnád magányosan 1 sötét szobában. yooo burnnn.
ne offoljak már amúgy meg...
hát a legjobb barátaimmal, veletek.