Ez a tipikusan generált "átigazolási" hír. De lemerem fogadni, hogy nem egy ember ezt el is hiszi.Realista24 írta:Nem tudom, de nagyon beteg, ez még Gallardótól is meredek lenne szerintem.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 31., péntek 22:09
Ez a tipikusan generált "átigazolási" hír. De lemerem fogadni, hogy nem egy ember ezt el is hiszi.Realista24 írta:Nem tudom, de nagyon beteg, ez még Gallardótól is meredek lenne szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 31., péntek 22:02
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 31., péntek 22:00
Véletlen nem Gallardo volt az? elég bullshit szagú a dolog. Már csak abból kiindulva, hogy Laporta kampányolt nagyon Pogbával és nem Barto. Ebből eredendően nem a Barca az első számú opció (sztem) ahova a francia távozna.Realista24 írta:A L'Équipe egyik újságírója szerint a Barcelona megkereste a PSG-t Verrattival kapcsolatban, és az olasz középpályás mégsem érinthetetlen! A párizsiak 120 millió eurót kérnek kereken a fiatal játékosért. A PSG csak a Barcának adná el az olaszt, ugyanis ezzel szeretne közelebb kerülni a francia csapat Pogba megszerzéséhez. A katalánoknak nem okozna jelenleg akkora problémát az árának kifizetése, azonban az elvi kérdésben lehetnek gondok, ugyanis ehhez közeli összeget még senkire nem költöttek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 31., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 31., péntek 21:44
A L'Équipe egyik újságírója szerint a Barcelona megkereste a PSG-t Verrattival kapcsolatban, és az olasz középpályás mégsem érinthetetlen! A párizsiak 120 millió eurót kérnek kereken a fiatal játékosért. A PSG csak a Barcának adná el az olaszt, ugyanis ezzel szeretne közelebb kerülni a francia csapat Pogba megszerzéséhez. A katalánoknak nem okozna jelenleg akkora problémát az árának kifizetése, azonban az elvi kérdésben lehetnek gondok, ugyanis ehhez közeli összeget még senkire nem költöttek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 31., péntek 6:43
Miért keresném? Neked nem ott villog a képedbe? Ezen a nyáron hány nyilatkozat volt a részeteklről felénk? És hány tőlünk felétek?azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Ez meg...rmcf is lényegében ugyanazt kérdezi csak ő nem várja meg a választ, mert szerinte minden úgy van, ahogy azt ő előre elgondolja.
DinhoL írta:R.M.C.F. most milyen nyilatkozatra gondolsz? Tudtommal az utóbbi időben nem volt semmien mocskolódás..Esetleg Gaspart szavai de azok nem a Realhoz, hanem Péreznek mentek és volt is benne igazság.
Amúgy meg a minap írta valaki , hogy veled nem lehet vitázni és te nem értetted..Nos az ilyen hozzászólásaiddal nehéz mit kezdeni, nem is érdemes. Nagyon elfogult tudsz lenni ami néha sajnos elvakultsághoz is vezet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. július 31., péntek 1:45
Most minden háttérgondolatot félretéve szeretném megkérdezni a barcásokat, hogy milyen gyakran olvastok Realos embertől nyilatkozatot, ami a katalánokra vonatkozik? A mi irányunkba a barcásoktól kb. 1-2 hetente szoktam olvasni egy-egy nyilatkozatot a lehető legreálisabban végiggondolva, mindenféle túlzás nélkül.DinhoL írta:R.M.C.F. most milyen nyilatkozatra gondolsz? Tudtommal az utóbbi időben nem volt semmien mocskolódás..Esetleg Gaspart szavai de azok nem a Realhoz, hanem Péreznek mentek és volt is benne igazság.
Amúgy meg a minap írta valaki , hogy veled nem lehet vitázni és te nem értetted..Nos az ilyen hozzászólásaiddal nehéz mit kezdeni, nem is érdemes. Nagyon elfogult tudsz lenni ami néha sajnos elvakultsághoz is vezet.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. július 31., péntek 0:10
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 30., csütörtök 23:57
Gondolok itt arra is, hogy mikor fordítják, akkor azért akarva akaratlanul is tudnak egy kicsit úgy módosítani rajta, hogy máshogy hangozzon, lássuk be van olyan, hogy egy nyilatkozat eredeti nyelven és angolul pl. már elég eltérő. De nyilván van ami azért szöveg hű. De ezeket még mindig azért hozzák le a lapok, hogy el lehessen adni. De lényegében rühellem az egymásra köpködő nyilatkozatok miegymást, így nem is olvasom el az ilyeneket, vagy legalább a lehető legminimálisabb dózisban.sonic írta:Azert ha valaki nyilatkozik a sajtonak, vagy a tv-nek/radionak, meg hogy egy bulvar ujsag lehoz valami kamu hirt, az nem ugyanaz.MesQueUnClub írta:Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
Vagy igen?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. július 30., csütörtök 23:47
Azert ha valaki nyilatkozik a sajtonak, vagy a tv-nek/radionak, meg hogy egy bulvar ujsag lehoz valami kamu hirt, az nem ugyanaz.MesQueUnClub írta:Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 30., csütörtök 23:42
Tudod pajti, azt nem értem, hogy az egész médiát egy mocskos hazugságnak veszed, de azok a nyilatkozatok mint maga a szent írás, én nem értelek téged, de szerintem notoriusan keresed az ilyeneket, nem tudom ez milyen mazoista szokás, de én pl nem szoktam olyan cikkeket keresni amiben mocskolódások vannak, ezért nem értem, ha az egészet lenézed (sport bulvár) akkor azokat minek olvasod?R.M.C.F írta:Barcásoktól kérdezném,hogy legyen róla infóm, Titeket is zavar,hogy a real vezetői,volt vezetői,játékosai,volt játékosai minden áldott héten gennyes nyilatkozatokat tesznek rólatok? Nem , nem évente 1x....hanem állandóan?
Vagy ők nem ? Mert a barcások állandóan......
Mert elég érdekes,hogy ezek állandóan erre fröcsögnek....de amióta realos lettem azóta mindig tapasztalom.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 30., csütörtök 23:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. július 29., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 12:34
majd januárban beszállhat a bulibarb_lint írta:És valószínűleg oda igazolták aleix vidalt.
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. július 29., szerda 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 19:39
Itt nem pletykákról volt szó....hanem konkrét,szándékos hazudozásról,hogy egy bizonyos rétegnek örömet okozzon.jelentése pletykalap)
Nem kentem én semmit sem rájuk......maguk teszik,ipari mennyiségben.rájuk kenni mindent
Hogy ne nézzenek mindenkit komplett hülyének.....mit vársz tőlük?
Nem szeretm ha uton útfélen mindig hazudozásba botlok.csak megérdeklődtem mi áll részedről a dolog hátterében,
Értettem.De sztem ezt itt zárjuk is le
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem