Ezt hogy érted? Windows oldaláról is letudod kapni.ziro4vr írta: Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 30., csütörtök 16:56
Ezt hogy érted? Windows oldaláról is letudod kapni.ziro4vr írta: Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. július 30., csütörtök 16:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 30., csütörtök 16:37
Zsír, köszi. Kb 90%-ban jót hallottam róla, bepróbálom majd. Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.Kerlon írta: Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 30., csütörtök 16:36
Egyetértek én ki is vettembár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 16:34
Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.ziro4vr írta:Minden fájlod/programod megmaradt? Bugot találtál benne?Kerlon írta:Nekem kb. 1 óra alatt letöltötte, aztán még 1,5-2 óra alatt felrakta magát úgy, hogy minden olyan volt, mint az előző (win7 ulti) rendszeren. Külalakra tetszik és valamivel gyorsabb is szerintem. Szerintem nagyon jól összehozták a win7-8-at ezzel így. Kicsit szokni kell, de pofás lett.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 30., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 30., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 30., csütörtök 15:49
vezérlőpult\felügyeleti eszközök\szolgáltatások itt jobb szerintem, mert több lehetőséged van. Le is tilthatod, de kézire is átállíthatod. Pl a windows update sokat eszik, ha frissít vagy fut a háttérben. Azt átnyomtam kézire, hogy manuálisan induljon. Minden este rányomok és ha talál valamit frissít. De igazából mindenki azt veszi ki, amire nincs szüksége. Én még vezérlőpult\programok és szolgáltatások\windows szolgáltatások be ki kapcsolásánál is kivettem ami nem kell pl az xps szolgáltatások emg megjelenítő stb... Illetve itt tudod bekapcsolni a net framework 4.5-t és nem kínlódik vele az Update. Akkor feladatkezelő\indítás onnan meg kivettem ami nem kell, hogy gyorsabban induljon a windows. Pl a onedrive-t rögtön kilőttem, mert nem kell hogy automatikusan induljon a rendszerrel és csak lassuljon tőle + az msconfigba átraktam a windows indítását 4 magra, mert alapból kettőre van állítva valamint az időkorlátot ráraktam 10 másodpercreNorbii írta:msconfig ablaknál vagy merre kapcsoltad ki?
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 30., csütörtök 15:39
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 30., csütörtök 15:33
Én formáztam és úgy raktam fel. De amúgy én tört win 10-el nyomomNorbii írta:edge az új internet explorer, viszont letisztultabb és valamennyivel gyorsabb, de még így is köröket ver rá a firefox és a chrome.
Az hogy minden drivert megtalál valóban kincs. Bugokat észrevettem én is, pl nem tudtam kiválasztani semmit képernyőfelbontásnál, majd kinyomtam és újra kikerestem a menüpontot utána már megoldódott. Ami még zavar, de mondtam is hogy aero témát nem tudod kiszedni max egy teljesen butított tálcára.
"Minden fájlod/programod megmaradt? Bugot találtál benne?"
amit meghajtón tároltál azt megtartotta egy old.windows mappában, mivel ha letöltöd és egyből telepíted, nincs formázási lehetőség-
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 30., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 30., csütörtök 15:12
Köszönjük a fizetett hirdetést.hamesz írta:A Windows 10 sokkal gyorsabb és stabilabb és a Microsoft állítása szerint biztonságosabb is. Játékoknál is vettem észre + FPS-t. Ami tetszett, hogy minden drivert megtalált és feltelepített. Mindenből a legfrissebet. Eddig még sose volt ilyen valamit mindig telepítenem kellett, de itt nem. Illetve akinek van Xbox One konzolja azt illik tudnia, hogy nemsokára tud Xbox one-os játékokkal játszani PC-n. Valahogy képes lesz streamelni és a Microsoft azt mondta egér+billel is lehet irányítani majd. Az Edge böngésző pedig szerintem most a leggyorsabb jelenleg. Nagyjából ennyit sikerült még felfedeznem belőle. Jah és végre nincs ez a táblagépes felület.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 30., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 30., csütörtök 15:02
Minden fájlod/programod megmaradt? Bugot találtál benne?Kerlon írta:Nekem kb. 1 óra alatt letöltötte, aztán még 1,5-2 óra alatt felrakta magát úgy, hogy minden olyan volt, mint az előző (win7 ulti) rendszeren. Külalakra tetszik és valamivel gyorsabb is szerintem. Szerintem nagyon jól összehozták a win7-8-at ezzel így. Kicsit szokni kell, de pofás lett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 30., csütörtök 14:39
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 29., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 29., szerda 18:03
A frissítés 6 GB , 3 óra alatt lejött kemény 140 mb . Talán majd a hétvégén jöhet a beszámoló .ziro4vr írta:Ha valaki beszerezte már a win10et, kisebb beszámolót tarthatna hogy milyen.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 29., szerda 11:24
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 29., szerda 10:31
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem