Konföderációs kupa 2013

Archívum
Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. június 30., vasárnap 17:55

___Samy___ írta:
Kerlon írta:Szégyen ez az m1, hogy egy bronz meccset sem képesek leadni. Ilyen színvonaltalan közvetítés mellett ez csak hab a tortára...
ezt a meccset sem adják? :ozil:
ja, elég gáz.. :angry:

nem baj, ma élőben megnézem ezt a döntőt, nagyon érdekel mi lesz. :hmmm:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 30., vasárnap 17:54

Kerlon írta:Szégyen ez az m1, hogy egy bronz meccset sem képesek leadni. Ilyen színvonaltalan közvetítés mellett ez csak hab a tortára...
ezt a meccset sem adják? :ozil: akkor minek vállalták el a torna közvetítését, ez már a harmadik meccs amit nem adnak
még egy vb-n megértem, hisz ott van millió meccs, de hogy ez a pár meccs sem fér bele nekik, az szégyen
ráadásul 2 csatornájuk is van....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. június 30., vasárnap 17:56-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 30., vasárnap 17:50

Szégyen ez az m1, hogy egy bronz meccset sem képesek leadni. Ilyen színvonaltalan közvetítés mellett ez csak hab a tortára...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 30., vasárnap 17:31

Az olaszok kb mindenben felülmúlták a spanyolokat: gyorsaságban,agresszivitásban,labdakihozatalokban,játékelemekben,sorolhatnám... a játék képe alapján egyértelmű volt,hogy az olaszoké a meccs,csak a gól hiányzott tőlük. Ez a spanyol válogatott már régóta haldoklik,idő kérdése,mikor buknak el... szerintem ma este kezdődik el a lejtmenet.
Az első félidőben igen.De aztán a második nagyrésze,meg a ráadás,az a spanyoloké volt.Leszámítva azt a kapufát.Amúgy mindig tetszik ez a kijelentőmódbantutiramegmondomatutit hsz-eket.Ha meg nem úgy sül el a dolog,akkor meg csend van... :)
Igérem,ha nyernek a spanyolok,nem fogom megmondani hogy én megmondtam :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 30., vasárnap 17:08

numberone1 írta: Ernest
*ermeket ...cseszett Mobil
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 30., vasárnap 16:50

El Unico írta:
Talan Torghellet kellett volna kivinniuk :lol: Mi az, h nem a megfelelo jatekosokat. Ezen nagyot neztem :roll:
Arra gondoltam,hogy nem a megfelelő játékosokat jelöli a kezdőbe az öreg,egy két ember kicserélésével sokkal gyorsabb,kreatívabb lehetne a spanyolok játéka,de nem,nem és nem. Erőlteti a szokásos embereket,hát akkor,csesszenek rá.
Ha spanyoloknak drukkolsz akkor szalitja az Ernest, ha meg nem akkor nem tok mindegy, h allnak ki?
A korabbi valogatottak sem volt "nezhetobb" kategoria, leszerepeltek allandoan (vissza is sirom azokat az idoket :mrgreen: )
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 30., vasárnap 16:32

Csatár posztra továbbra sincs jelölt.
hát mondjuk az sem sürgős még.
torresben lehetne még pár jó év, csak egy kicsit kellene megközelíteni az atleticos és pool-os formát...csak egy kicsit. :mrgreen:
llorente (bár mondjuk kicsit statikus ebbe a fociba szerintem, de mindegy) is megtalálhatja régi önmagát majd a juventusban.

ezért (is) kár bojanért.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 30., vasárnap 16:19

Addig amíg marad a Barcás vonal a válogatottban aligha beszélhetünk bukásról. Az utánpótlás pedig nagyon biztató, Xavinak és Iniestának is megvan már a méltó utódja. Csatár posztra továbbra sincs jelölt.

Egyébként meg bőven verhető csapat a spanyol
Melyik zene szokott szólni az M1-en a meccsek után, amikor elköszönnek és pár jelenetet mutatnak a mecssből?
Azt nem tudom, de ha valaki elárulná nekem, hogy mi ez a Béla Debrecenből és Mari Kiskunhalasról azt megköszönném.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2013. június 30., vasárnap 16:15

Melyik zene szokott szólni az M1-en a meccsek után, amikor elköszönnek és pár jelenetet mutatnak a mecssből?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 30., vasárnap 16:12

El Unico írta:
a barcánál megbukott, de a válogatottnál nem.
dehogynem,idő kérdése,és már az eredményeken is látni lehet majd,a játékban már jelentkeznek a problémák jó ideje.
Az olaszok kb mindenben felülmúlták a spanyolokat: gyorsaságban,agresszivitásban,labdakihozatalokban,játékelemekben,sorolhatnám... a játék képe alapján egyértelmű volt,hogy az olaszoké a meccs,csak a gól hiányzott tőlük. Ez a spanyol válogatott már régóta haldoklik,idő kérdése,mikor buknak el... szerintem ma este kezdődik el a lejtmenet.
Régóta haldoklik, azért nyerték meg simán az EB-t is :mrgreen: A csoportban játszottak egy x-et az olaszokkal, meg a portugáloknak sikerült megszorongatni őket, azon kívül tükör sima volt az egész. Amúgy bírom, hogy mindig vannak akik megjósolják, hogy megkezdődik a lejtmenet a spanyoloknak. Már a VB-n is mondták, hogy biztos nem nyerik meg... aztán az EB-n. Most persze kézenfekvő azt jósolni, hogy nem nyerik meg a VB-t aztán lehet örülni, hogy milyen igaza volt az illetőnek, ő megmondta.. :lol: Ma szerintem aránylag simán nyernek a spanyolok.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 30., vasárnap 16:09

El Unico írta:Ez a spanyol válogatott már régóta haldoklik,idő kérdése,mikor buknak el...
Haldoklik? Az igaz hogy nem egy felfokozott élvezetű időtöltés a meccseik nézése,de egyáltalán nem haldoklik. A fiatalabb korosztályoknak is a legjobbjai. Ha más edző lenne,és kicsit szebb játékra menne rá (lehet hogy nem lenne ennyire sima a győzelmük mint általában) akkor is hoznák az eredményeket.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 30., vasárnap 16:03

'shutterisland írta:tehát akkor a 120 perces meccsből csak 90-et nézünk akkor, ha a spanyolok ellen érvelünk.
minden lehetséges dolgot be kell vetni :mrgreen:

arra próbáltam rávilágítani, hogy erőnlétileg kipukkadtak az olaszok a végére, a spanyolok ezzel szemben képesek voltak a végét még megnyomni. ami persze egy jól szervezett csapatra vall, de szerintem csak ennyivel voltak jobbak a spanyolok.

nembaj legalább látunk egy spanyol-brazilt. :smile:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 30., vasárnap 15:57

abból az állítólagos 60-ból, 30 a hosszabbítás volt. amíg bírták az olaszok jól hajtottak, volt hogy közük nem volt a spanyoloknak a dologhoz, be is szorultak hátra.
tehát akkor a 120 perces meccsből csak 90-et nézünk akkor, ha a spanyolok ellen érvelünk. :mrgreen:
akkor valóban jobbak voltak az olaszok. (mondjuk ezt is úgy, hogy a legjobb meccsüket játszották a tornán, a spanyolok meg a legszarabbat, és így sem bírtak velük.)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 30., vasárnap 15:56

kodo írta:30 a hosszabbítás volt.
és ez bármit levon az érdemükből?

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 30., vasárnap 15:55

'shutterisland írta:a 120 percből legalább 60-ban jobbak voltak a spanyolok, a másik 60 olasz fölény vagy kiegyenlített játék.
abból az állítólagos 60-ból, 30 a hosszabbítás volt. amíg bírták az olaszok jól hajtottak, volt hogy közük nem volt a spanyoloknak a dologhoz, be is szorultak hátra.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 30., vasárnap 15:50

El Unico írta:Az olaszok kb mindenben felülmúlták a spanyolokat: gyorsaságban,agresszivitásban,labdakihozatalokban,játékelemekben,sorolhatnám... a játék képe alapján egyértelmű volt,hogy az olaszoké a meccs,csak a gól hiányzott tőlük.
én nem így láttam.
nagyon nem.
El Unico írta:Ez a spanyol válogatott már régóta haldoklik,idő kérdése,mikor buknak el...
és ez miben mutatkozik meg? eb győzelemben? kapott gól nélküli meccsekben?

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 30., vasárnap 15:44

sokkal jobbak voltak Pirloék...
a 120 percből legalább 60-ban jobbak voltak a spanyolok, a másik 60 olasz fölény vagy kiegyenlített játék.
erőltetik a barcelona megbukott tikitakáját
ha nem nyerünk 2 évig semmit, és a bl négy közé sem érünk be minden évben, akkor tényleg megbukott, inkább csak megkopott jelenleg. :)

a válogatottban pedig akkor fog megbukni, ha beégnek a sapnyolok.
és mondjuk egy vb elődöntő nem hiszem, hogy égés lenne...de úgy érzem, hogy már ezt is annak tekintenék egyesek amúgy, hogy ha nem jönne össze az eb-vb-eb-vb kombó, az bukás. :kivagyhe:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 30., vasárnap 15:43

dehogynem,idő kérdése,és már az eredményeken is látni lehet majd,a játékban már jelentkeznek a problémák jó ideje.
nem is ők fogják majd kergetni a labdát, már ha érted mire gondolok. :)
A braziloknak mindegy lesz,ha 10%-ban lesz náluk a labda,de akkor hasznosan,amiből rúgnak kettőt,hármat,akkor bszhatják a spanyolok a labdabirtoklást. :coffee:
Talan Torghellet kellett volna kivinniuk :lol: Mi az, h nem a megfelelo jatekosokat. Ezen nagyot neztem :roll:
Arra gondoltam,hogy nem a megfelelő játékosokat jelöli a kezdőbe az öreg,egy két ember kicserélésével sokkal gyorsabb,kreatívabb lehetne a spanyolok játéka,de nem,nem és nem. Erőlteti a szokásos embereket,hát akkor,csesszenek rá.
:goat:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 30., vasárnap 15:40

El Unico írta:del Bosque ráadásul még nem is a megfelelő játékosokat játszatja...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 30., vasárnap 15:35

El Unico írta:akik erőltetik a barcelona megbukott tikitakáját,ami már a spanyol szurkolóknak is unalmas.
El Unico írta:A spanyoloknak ki kellett volna esniük az olaszok ellen,sokkal jobbak voltak Pirloék...
mikor?miben?
El Unico írta:Lassúak a spanyolok,fáradtak,kifacsartak
nem is ők fogják majd kergetni a labdát, már ha érted mire gondolok. :)

Vissza: