Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ateeemadrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. július 31., péntek 13:39

Én is nézem, valaki egyébként egy gyengébb rész után már temetni kezdte a sorozatot, hát ez a mostani 6. rész iszonyat jó lett megintcsak. Az első rész után nekem eddig ez tetszett legjobban, nagyon eltalálták. Csak tartsák ezt a színvonalat a végéig...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 31., péntek 13:12

Jó cucc, én most toltam le az 5. részt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 31., péntek 12:52

a pilot az kibaszott nagy volt, az annyira magasra rakta a lécet, h beszarsz.
aztán talán emiatt is, de esett a színvonal, de nekem ettől függetlenül így is tetszik.
Akkor estére elkezdem. Amúgy is tervezem már :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 31., péntek 12:36

a pilot az kibaszott nagy volt, az annyira magasra rakta a lécet, h beszarsz.
aztán talán emiatt is, de esett a színvonal, de nekem ettől függetlenül így is tetszik.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyelőre nem kicsit fight club érzésem van, bár mivel nekem az minden idők filmje így az is közrejátszhat benne, h ezért is tetszik. bár tényleg fogalmam sincs, h mit hoznak majd ki belőle.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 31., péntek 12:33

Toti írta:
Kerlon írta:Mr. Robotot nézi valaki?
yep

bár még csak a 4.részig néztem meg, hatot adtak már le
Izgalmas sorozat?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. július 31., péntek 12:32

Kerlon írta:Mr. Robotot nézi valaki?
yep

bár még csak a 4.részig néztem meg, hatot adtak már le
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. július 31., péntek 12:32

Scream 2. évad berendelve.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 31., péntek 12:13

Mr. Robotot nézi valaki?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 31., péntek 11:49

A Banshee kaszájával kapcsolatban a készítő, Jonathan Tropper elmondja, hogy hiába volt tervbe véve az ötödik szezon, a 4. évad összerakása közben egyre inkább érezték, hogy nehéz lenne egy olyan 5. szezont összehozni, ami nem lenne erőltetett. Több forgatókönyvet is vázoltak az Cinemax-nak, de végül úgy döntöttek, hogy lezárásra futtatják ki a történetet a 4. évad végén. Tehát lesz lezárás, még akkor is, ha ezt a 4. évad írása közben döntötték el.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. július 29., szerda 19:13

TD :D
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 29., szerda 19:12

revolver írta:Igen, csak már annyira kevés idő van az évadból és annyira nem történik semmi se, hogy nem látom hogyan fog összeállni az egész..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolom annyi lesz, mint az előző évadban, minden magas rangú arc benne van, romlott a világ, pesszimista befejezés...más extra nem hiszem hogy lesz. Egyik főszereplő elpatkol majd, gondolom Velcoro.
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 29., szerda 19:08

Igen, csak már annyira kevés idő van az évadból és annyira nem történik semmi se, hogy nem látom hogyan fog összeállni az egész..

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 29., szerda 19:03

revolver írta:TD

Valaki amúgy összetudná foglalni az idei TD sztorit? (mármint ha el kéne mondania) Annyi részlet van, annyi történet szál, hogy szerintem ezért sem annyira érdekes az egész... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl itt vannak az ukránok, a kurvák, a gyémánt, minden egyéb
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Részleteiben ezek nem fontosak. Ezeket a szerteágazó ügyleteket szimbolizálják a kb 7 percenként bevágott művészieskedően mutogatott autópályák. Van itt minden, kurvák, fegyverek, mexikóiak, drogok, ukránok, ezek az utak meg a felső vezetőkhöz vezetnek. Mennek a korrupciós ügyletek, a kisebb tételek amiket felsoroltam, a nagyobbak meg az ingatlanokhoz, földekhez, vasúthoz kapcsolódnak. Ennek egy szelete Frank ellehetetlenítése, a lányok eltűnése, vagy Caspere halála.
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 29., szerda 18:57

TD

Valaki amúgy összetudná foglalni az idei TD sztorit? (mármint ha el kéne mondania) Annyi részlet van, annyi történet szál, hogy szerintem ezért sem annyira érdekes az egész... Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl itt vannak az ukránok, a kurvák, a gyémánt, minden egyéb

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 29., szerda 18:28

ziro4vr írta:True Detective 2x06

Jó rész volt ez is, bár továbbra sincs igazi tétje a dolognak. Maradt két rész, nagy csodák nem lesznek már itt.
Igen, ez a pontos megfogalmazás.
Jó a sorozat, szívesen nézem mert minőségi darab, de... túl magas volt a mérce és ez itt a legnagyobb baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 29., szerda 17:32

True Detective 2x06

Jó rész volt ez is, bár továbbra sincs igazi tétje a dolognak. Maradt két rész, nagy csodák nem lesznek már itt.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 15:41

Nem volt rossz a Ray első része, folytatom, ha már úgysincs Gotham :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 29., szerda 15:34

VanillaSky írta:
Tegyük tisztába a dolgokat . Kaszálni a csatorna szokott , itt a készítők döntöttek úgy hogy befejezik a sorozatot .
Tegyük tisztába a dolgokat, jól mondod. A készítő fejen is állhat a csatorna dönt a sorozat sorsáról, míg színészek esetén általában 7 év után van szerződés újratárgyalás, addig showrunnertől kezdve, az írókon át a csatorna határoz meg mindent. Ha az eredeti készítők már úgy látják nincs benne több, akkor felvesznek újakat.
Nem is ezt írtam , nem általánosítottam . A kommentre válaszoltam , egyedül a Banshee-re értve . Nem a csatorna kaszálta , hanem a készítők akarták befejezni és a csatorna ebben partner volt . A kommented többi részével egyetértek . Pl. Eric Kripke a Supnat. 5. évada után lépett , a sorozat ment tovább . Vagy Steven S. DeKnight , csak a Daredevil első évadára szerződött . :)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 29., szerda 13:52

Sons of Anarchy

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, vége az első évadnak. Amilyen lassan indult, most annyira felpörögtek a dolgok Donna halála miatt. Kíváncsi leszek, hogy a következő évadban hogyan fog alakulni a Jax-Clay ellentét, mert az első évad utolsó részénél a temetőben Epés és Jax jelenete sokat sejtetett. Jó sorozatnak ígérkezik, már töltöm is a második évadot :)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. július 29., szerda 12:39

Tegyük tisztába a dolgokat . Kaszálni a csatorna szokott , itt a készítők döntöttek úgy hogy befejezik a sorozatot .
Tegyük tisztába a dolgokat, jól mondod. A készítő fejen is állhat a csatorna dönt a sorozat sorsáról, míg színészek esetén általában 7 év után van szerződés újratárgyalás, addig showrunnertől kezdve, az írókon át a csatorna határoz meg mindent. Ha az eredeti készítők már úgy látják nincs benne több, akkor felvesznek újakat.

Vissza: