Varane?Jim írta:a Zaragozás Vallejo-ról szóló hírek jól hangzanak, remélem tényleg jön,
Gayát kéne még megvennünk bal oldalra, és meglenne a spanyol hátvédsor

HozzászólásSzerző: Takesz » 2015. július 29., szerda 23:25
Varane?Jim írta:a Zaragozás Vallejo-ról szóló hírek jól hangzanak, remélem tényleg jön,
Gayát kéne még megvennünk bal oldalra, és meglenne a spanyol hátvédsor
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. július 29., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: sander » 2015. július 29., szerda 19:14
Nem akarom Rafat védeni mert különösebben nem izgat, de azért azt tegyük hozzá hogy kérdezni is tudni kell.... elolvastam az interjúkat majdhogynem ugyanazokat a kérdéseket kapta meg, persze hogy nagyban hasonlóak a válaszai. Szerintem ha normális kérdést kapna akkor normális választ adna de ezek a kérdések nagyon viccesek számomra.Kerlon írta:Én az olaszét se szoktam olvasni. Nagyon ritka, mikor beleolvasok. Most is, ha nem írtok róla, akkor észre sem veszem, hogy kinyitotta Benítez a száját. Sok értelme nincs is az ilyen nyilatkozatoknak, mert vagy sablon vagy terelés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 16:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 16:47
Akkor kimondhatjuk, hogy nem mérvadó a véleményed.Kerlon írta:Én az olaszét se szoktam olvasni. Nagyon ritka, mikor beleolvasok. Most is, ha nem írtok róla, akkor észre sem veszem, hogy kinyitotta Benítez a száját. Sok értelme nincs is az ilyen nyilatkozatoknak, mert vagy sablon vagy terelés.
Szerintem sablon volt ez is, bár nem szoktam olvasni az interjúkat.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 29., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 29., szerda 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 16:24
Nem ment bele nyilatkozatháborúba Mouval, úgyis elbukna. Nem próbált meg mentegetőzni. Nyíltan beszélt arról, hogy lesz játékos aki elmegy, nem beszélt mellé. Azt is tartja, hogy az előszezon egy része után hoz döntéseket. Kielemzik a négy meccset és megnézik, ki hogy teljesített. Bár itt gondolom a "töltelék" - Odegaard, Denis, Lucas, Casemiro, stb. - sorsa vár döntésre.Seraf írta:hát minden második kérdésre a válasz, hogy erről nem beszél, szóval elég érdekes legjobb interjúnakaz egyetlen rész ami tetszett, hogy Benzema edzett és készen áll, el ne menjen most, hogy úton van az idei mez a nevével
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. július 29., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 29., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 29., szerda 14:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 13:46
Rafa néni beszolt neki felig viccesen. Nem tudta hogy Mou erti a viccet csak nem szereti.morientes írta:Nem bir magával foglalkozni annak az uristennek seziro4vr írta:Benitez elbacta az interét, mindenhol volt ahol ő csak szerényebb eredményekkel, végül finoman ledagadtozta.
De biztos csak a játèkosairol akarja levenni a terhet szokás szerint
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 29., szerda 13:37
Nem bir magával foglalkozni annak az uristennek seziro4vr írta:Benitez elbacta az interét, mindenhol volt ahol ő csak szerényebb eredményekkel, végül finoman ledagadtozta.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. július 29., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 29., szerda 12:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 29., szerda 12:51
Mit mondott már megint az a loco?Realista24 írta:Na, Mourinho be is köszönt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 8:57
Jah, erre szokták azt mondani, hogy az igazság fájdalmas. Na meg Gaspartéban is van igazság. Ez ma egy ilyen napAnthony írta:Mondtam én, hogy nem kellett volna beszólni nekiRealista24 írta:Na, Mourinho be is köszöntRáadásul a színtiszta igazságot mondta, persze a stílus az nem valami úriemberhez való, dehát ezt már ismerjük..
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem