Nem akarom Rafat védeni mert különösebben nem izgat, de azért azt tegyük hozzá hogy kérdezni is tudni kell.... elolvastam az interjúkat majdhogynem ugyanazokat a kérdéseket kapta meg, persze hogy nagyban hasonlóak a válaszai. Szerintem ha normális kérdést kapna akkor normális választ adna de ezek a kérdések nagyon viccesek számomra.Kerlon írta:Én az olaszét se szoktam olvasni. Nagyon ritka, mikor beleolvasok. Most is, ha nem írtok róla, akkor észre sem veszem, hogy kinyitotta Benítez a száját. Sok értelme nincs is az ilyen nyilatkozatoknak, mert vagy sablon vagy terelés.
kicsit off: erről mindig az jutott eszembe amikor a magyar ujságíró azzal volt elfoglalva hogy válogatott edzésen vki vakarta a .....
a másik meg az amikor Pintértől (és őt sem szeretném védeni) faggatták hogy miért volt lassú a válogatott hiszen játszatnánk úgy is mint az angolok. - gondolom arra gondolt az újságíró hogy gyors támadás építés- . És ha jól emlékszem pont azon a meccsen próbáltunk birtokolni a labdát és keresni a réseket. Azt sem tudta szegényem hogy mit kérdezett....