Jo vígjáték hmm we are the millers, első masnaposok első förtelmes főnökök kidobós

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 29., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 29., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 29., szerda 10:43
Nem, mert a témában sentry a király, tehát ha eltérsz tőle, akkor baromság, a filmintelligenciád 0 stb.. Mondjuk most olvastam vicces dolgokat.nmate írta:Igazan vicces, hogy olyan dolgokon próbáltok vitatkozni, ami 80%-ban egy szubjektív dolog
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 29., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. július 29., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 8:58
Bocs, hogy írtam a témában, kiszálltam.Norbii írta:Jó mondjuk vígjátékoknál erősen humorérzék kérdése hogy mennyire jön be valakinek. pár skandinávot már láttam, de franciát nem csak a régieket, de tudtommal nem erről volt szó, hogy hasonlítsunk össze más ország filmjeit.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 29., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 29., szerda 8:49
Évek óta gyenge a felhozatal, ez azért lehet. Már ha még mindig az amerikai vígjátékokról van szó. Nézz meg egy franciát, bár biztos láttál sokat, tudod mi a különbség.Vígjátékokból szintén durván kevesebb van és nem vettem észre minőségi romlást,
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 29., szerda 8:43
Nem igaz, mert a remake filmek inkább stagnálnak, elég kevés jön ki belőlük évente, de az utóbbi 4-5 évben nyugodtan mondhatjuk hogy csökkennek.sentry írta: Szerintem meg sokkal több a könnyedebb, vagy gondolkodást nem igénylő, "pihentető" filmek mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt. Orbitális számban jönnek ki a remake-ek, a képregényfilmek, a 23. ugyanoylan vígjátékok, a csak csajoknak, vagy csak pasiknak szóló filmek stb.
Az. Miért is ne lenne az? Az a pár átlagban nézve szerintem elég soknak számít, főleg ha belepakolom a független film fesztiválokra készült nem csak arisztokratáknak emészthető filmeket is, amik hatalmas színvonalat képviselnek. Dark comedyből is egyre több van, azt meg ki se fejtem hogy növekedett az igény az eredeti forgatókönyves filmekre, ami arra utal következtetést hogy egyre jobban elvárják a jó filmeket. Ugyan ez a helyzet a sorozatoknál, ott az élő példa rá hogy az emberek igénylik a minőséget.sentry írta: . Azért mert leesik pár valamivel több jobb film mint 5 évvel ezelőtt az neked változás?
.
Persze hogy te vagy demagóg, hiszen egyáltalán nem megalapozott. Nézz rá egy statisztikákkal foglalkozó oldalon hogy mennyire nőtt az igény az eredet forgatókönyves sztorikra.sentry írta:
De lehet igen én vagyok vak, meg demagóg. Ez is egy lehetőség, de én kizárnám, mert nem túlzás amit írtam, és elég erősen megalapozott.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 29., szerda 7:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 29., szerda 0:04
Én máshogy, de nincs kedvem vitázni. Szóval röviden.Norbii írta:Még mindig demagóg szöveg háliwudozni az én szememben. Aki nem veszi észre hogy mekkora minőségváltozáson ment át a filmipar (pozitív irányban), az valószínűleg vak. Illetve én pont fordítva látom, mégpedig azt hogy az emberek egyre inkább vevők a jó filmekre.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 28., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 22:50
Szerintem sem volt rossz, bár a témában a fülkét jobban csípem, vagy félig témában a colleterált.Kerlon írta:Locke: hát ez is furi road volt.mondjuk csak a végére kezdtem unni, de elég fura lett a befejezés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 28., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 15:56
+1. Valahogy így.ziro4vr írta:Mad Max...
Tény, először úgy ültem le elé, hogy "legalább ezt is megnéztem és húúú 7 és fél órás". De , ahogy teltek az órák (nmate írta: Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.
Ezt most ne vedd támadásnak, inkabb győzzmeg.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem