Félre ne értsétek, én sem komálom a halálos iramban, transformers vonulatot, de ne a két végletben gondolkodjatok.
Ahogy a könyveknél is, attól még, hogy egyszerű a történet, lehet jó.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 29., szerda 7:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 29., szerda 0:04
Én máshogy, de nincs kedvem vitázni. Szóval röviden.Norbii írta:Még mindig demagóg szöveg háliwudozni az én szememben. Aki nem veszi észre hogy mekkora minőségváltozáson ment át a filmipar (pozitív irányban), az valószínűleg vak. Illetve én pont fordítva látom, mégpedig azt hogy az emberek egyre inkább vevők a jó filmekre.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 28., kedd 23:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 22:50
Szerintem sem volt rossz, bár a témában a fülkét jobban csípem, vagy félig témában a colleterált.Kerlon írta:Locke: hát ez is furi road volt.mondjuk csak a végére kezdtem unni, de elég fura lett a befejezés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 28., kedd 15:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 15:56
+1. Valahogy így.ziro4vr írta:Mad Max...
Tény, először úgy ültem le elé, hogy "legalább ezt is megnéztem és húúú 7 és fél órás". De , ahogy teltek az órák (nmate írta: Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.
Ezt most ne vedd támadásnak, inkabb győzzmeg.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 28., kedd 15:13
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudom, de ezen el lehetett volna egy kicsit időzni. Max nem 100 perc lesz az autós üldözés, hanem csak 90. Tipikusan volt a tarsolyukban egy csomó ötlet az autós jelenetekre, aztán köré dobáltak némi sztorit.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogyne tudnánk a világról. Olaj háborúk, atom támadások formáltak, amik miatt kialakult az, amit láttál az egészben.torjack írta:Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 15:05
Hat nem tom hogyan lehet végignézni, ki az akit ez a "film" szórakoztat, es nem csak azert nézi vegig hogy elmondhassa: Végignéztem.Remy írta:Pedig viccen kívül a Sátántangó egy jó film, szerintem. Rendkívül hatásos, és nem a hossza miatt.nmate írta:Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legaljátFőként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 15:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogyne tudnánk a világról. Olaj háborúk, atom támadások formáltak, amik miatt kialakult az, amit láttál az egészben.torjack írta:Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:59
Csak szebben írtam le azt, hogy unalmas, kiszámítható, a történet és a karakterek pedig amatőr hatás érzését váltották ki nálam.Kerlon írta:Na, de ilyen megfogalmazásban mégsem az, mintha ráöntenél egy kamion szart, mint realistahuni sentry modeban.![]()
A fő gonosz bácsi meg szerintem is ratyi, de nem is foglalkoztak vele túl sokat a filmben.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 28., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 14:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 14:18
Úgy kezdem, hogy én nem néztem meg az előző Mad Max filmeket és nem is olvastam utána soha se.Realista24 írta:Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 14:06
Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 14:04
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem