Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogyne tudnánk a világról. Olaj háborúk, atom támadások formáltak, amik miatt kialakult az, amit láttál az egészben.torjack írta:Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak szebben írtam le azt, hogy unalmas, kiszámítható, a történet és a karakterek pedig amatőr hatás érzését váltották ki nálam.Kerlon írta:Na, de ilyen megfogalmazásban mégsem az, mintha ráöntenél egy kamion szart, mint realistahuni sentry modeban.![]()
A fő gonosz bácsi meg szerintem is ratyi, de nem is foglalkoztak vele túl sokat a filmben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Max-et én baromira untam. Oké, hogy az autós jelenetek látványosak, de ezen kívül...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kergetőznek A pontból B pontig, hogy ott rájöjjenek, hogy mégis A pont a tuti...és kergetőznek vissza A pontig. Magáról a világról szinte semmi nem tudunk meg, arról nem is beszélve, hogy Max mellékszereplő a saját filmjében.
Na, de ilyen megfogalmazásban mégsem az, mintha ráöntenél egy kamion szart, mint realistahuni sentry modeban.
A fő gonosz bácsi meg szerintem is ratyi, de nem is foglalkoztak vele túl sokat a filmben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, értelek.
Egyrészt én láttam az "eredetit", másrészt nekem ez pont olyan hatású film volt, mint neked a "valamilyen sérelem miatt fegyvert fog, aztán aki az útjába áll azt lelövi a 'csába."
Furiosa karaktere még egész jó volt, Maxé - Hardy ide vagy oda - nekem kevés volt. Főgonosz bácsi meg egyenesen nevetséges.
Egyrészt én láttam az "eredetit", másrészt nekem ez pont olyan hatású film volt, mint neked a "valamilyen sérelem miatt fegyvert fog, aztán aki az útjába áll azt lelövi a 'csába."
Furiosa karaktere még egész jó volt, Maxé - Hardy ide vagy oda - nekem kevés volt. Főgonosz bácsi meg egyenesen nevetséges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Úgy kezdem, hogy én nem néztem meg az előző Mad Max filmeket és nem is olvastam utána soha se.Realista24 írta:Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De a látvány világ már alapból kiemeli szerintem(a szar fake hollywood). Aztán a történetnél én mertem volna fogadni, hogy ott lesz vége, hogy meglépnek és az anyák majd elviszik őket, de ugye Max a múltja miatt segít rajtuk, aztán meg a végén mégis lelép. És én végig tudtam izgulni az egész filmet, pedig a 80% tényleg autós üldözés volt. Illetve Furiosa és Max karaktere is jól lett szerintem felépítve. A számomra sokkal átlagosabb, mikor valaki valamilyen sérelem miatt fegyvert fog, aztán aki az útjába áll azt lelövi a 'csába.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kérdezem én, hogy mitől nem átlagos? Eleve kiszámítható. Nem látom, hogy miben nyújtott volna újat vagy átlagon felülit. Bár annyit értek a filmekhez, mint ziro a fogadásokhoz.Kerlon írta:meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én már akkor istenítettem a filmet mikor te valamelyik elvadulásod utáni pihenődet töltötted a fórumon kívül, szóval menj aludni.
Nem illik.
Annyira már ismerlek, hogy lehetetlen meggyőzni, szóval nem kell alkudni, csak leírtam, hogy hatalmas túlzás, amit a filmről gondolsz. Vélemény, a véleményről tiszta inception.
Jól van, ne nyaljál.ziro4vr írta:Veled értek egyet a témában te....de ezek után még meggondolom.
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hiába szenvedsz Kerlon úgysem alkuszom.
Viszont kösz a John Wick tippet, felirom a listára, de arra amelyik nem watch-al kezdődik.
Viszont kösz a John Wick tippet, felirom a listára, de arra amelyik nem watch-al kezdődik.
A Mad Maxes részt? Itt a hollywoodi fake szutyokra gondolsz? Mert a legtöbb hollywoodi fake szutyok. Majd lehet veszek sentrytől filmintelligencia fejlesztő órákat, aztán lehet nem leszek hozzá ilyen iqnuku.ziro4vr írta:Rossz példa, az egy tök korrekt akciófilm pont. Még az is kiemelhető manapság. De a mad maxes részt adom.Kerlon írta:Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
Tarr Bélát meg nézzenek a sznobok, bölcsészek, meg Remy hogy elitistàbbnak tűnjön.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Rossz példa, az egy tök korrekt akciófilm pont. Még az is kiemelhető manapság. De a mad maxes részt adom.Kerlon írta:Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
Tarr Bélát meg nézzenek a sznobok, bölcsészek, meg Remy hogy elitistàbbnak tűnjön.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig viccen kívül a Sátántangó egy jó film, szerintem. Rendkívül hatásos, és nem a hossza miatt.nmate írta:Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legaljátFőként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jó csak tegnap sentryhuni olyat tolt ide... Érted, ha a Mad Max full átlag, akkor pl. egy John Wick mi a tököm volt?
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekik átlagos, örülj neki hogy neked nem. En is csíptem, nagyon jot szórakoztam alatta.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját
Főként azert mert ennyire tulfujtak, aztán annyi az egesz hohy röpke 6 órán at nézhetsz egy istállót.
Számomra meg Tarr Bubu filmjei képviselik a legalját
meg is néztem a Mad Maxet újra. Valaki írja le, hogy miért átlagos, mert kurvára nem az. Alapból a történet sem a teljesen megszokott és egy akció filmhez mérten a terítés teljesen más. A dráma meg jön a végén, mint egy jó finn-magyaron.
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Érthető, Andrey Zvyagintsev és Aleksey Serebryakov nevei csak a tudatlanokat nem hozza lázba.Van az 10/10 is!
De már stáblista alapján.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
offbú ki, várom az értékelést, pls ne fél sor legyen.
Egyébként kiadták(és már elérhető hozzá a magyar felirat) a Naruto - The Last Movie-t is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az összes jó, kivéve a Bio-Brolys.palesz77 írta:Ismét felhozom a Dragon Ballt, ha már úgy elcsendesedett mostanában a téma, sokak nagy bánatára..A filmek közül melyikeket érdemes megnézni? Z-t nemrég fejeztem be, GT-t nem akarom elkezdeni, a filmek közül pedig megnéztem eddig a Trunksról szólót, a Bardockról szólót, és a Battle of Gods-t - ami kifejezetten tetszett, egyedül az animáció zavart kicsit a harc közben, oda lett az oldschool érzés, de amúgy nagyon szórakoztató volt. Ezeken kívül van még olyan, amit érdemes lenne pótolnom szerintetek? Előre is köszi a válaszokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots