Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
CS0ki

Re: Divat

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. július 28., kedd 16:17

Hát, elég fura helyzet ez. Esti fősulira járok, mellette dolgozom, de mint diákmunkás és mint estis nekem nem jár a tb kedvezmény mint a nappalisoknak. Fizetni nem tudok érte mert a fizetésem több mint 3/4e megy apám csodálatos hitelére, a maradék apróból meg beosztom a vonat/bp bérletet és a havi kajámat.
Kicsit átalakítva:"Nem hülye az, hanem bátor..."! Ne viccelj már, TB legyen az első, amit kifizetsz, addig semmire ne adj pénzt. Ezzel nagyon nem érdemes játszani. (a másik ilyen a lakás/ház biztosítás...)

Egyébként szarok már ezek a cipők. Most vettem egy Timberland-et, remélem ez jól fogja bírni. Meg van egy heavy tools is, ami olcsó votl, ott az egy évnek már örülnék. :)

Amúgy pár éve vettem fél áron egy hifiger bakancsot. Oké, hogy így is 25 volt, de az megvan már szerintem 4 éve is, és egész télen abba szoktam járni. Meg egy másik Hifiger cipőm is van, az szerintem 5-6 éves, bár manapság már nem sokszor hordom, régebben nyújztam rendesen, és még mindig szinte hibátlan.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 16:09

Realista24 írta: Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna neki :lol: És van köztünk "néhány" centi és kiló. (fosi szerint nem az én javamra :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol:

Na ha valamit én nem rendelnék tőlük, az a nadrág.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 16:07

csabi* írta:vaporom van nekem is, még a 4. szériás kb. 5-6 éve

más: aliról nadrágot vett már innen valaki? méretezés mennyivel kisebb az európainál?
Nadrág? Rendeltem magamnak, páromnak jó is lett volna, ha tetszett volna neki :lol: És van köztünk "néhány" centi és kiló. (fosi szerint nem az én javamra :mrgreen: )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. július 28., kedd 16:02

vaporom van nekem is, még a 4. szériás kb. 5-6 éve

más: aliról nadrágot vett már innen valaki? méretezés mennyivel kisebb az európainál?
Kép

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 28., kedd 15:11

Kerlon írta:Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
33.000 forint helyett vettem anno 16-ért utolsó darabként egy kengurubőr adidast, ilyet. 5 éve megvan, amiből 2 évet rendesen használtam szinte minden nap, azóta meg a haveri focizásokra szoktam magammal vinni. Semmi baja nincsen, iszonyatosan bírja. Kíváncsi lennék rá, hogy ezek a mai cipők bírnának-e ennyit...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 13:36

Mondjuk a régi kenguru bőrt összehasonlítani a mostani szintetikus cipőkkel kicsit feleslegesnek érzem. Ami a vicc, hogy még így is azok voltak az olcsóbbak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 13:25

Hogy te mindig megtalasz engem :lol:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. július 28., kedd 13:00

ziro4vr írta:Na jó de évi 60 meccs a kispadon...úgy könnyű. :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: végem

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 11:46

Na jó de évi 60 meccs a kispadon...úgy könnyű. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 11:37

Lehet persze, mindenki saját tapasztalatot mondd ott, de átlagban szerintem minőségre gyengébbek.

R10-esem bő 6 eve van meg, ebből 3 évig évi 60 kispályás meccs, + egyéb foci heti 2 alkalom betonon. Fel éve az eleje szakadt el, megvarrattam es ismét jó.

Tudom ez nem stoplis... De azok is durván jók.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 11:19

Cáfolat: igaz, hogy a csúcskategóriást vettem meg anno (leárazták), de már 2,5 szezont lehúztam benne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 28., kedd 11:16

Vapor, F50 ez mind bovli, max profi focistáknak jo a labukra szabva es értelmes talajra.A megyei pályák ezeket megölik.
Tiempo, Kaiser, Copa Mundial a tuti, es most nem a nagyokos beszel belőlem, probaltam mindet. Régi predator meg jo kb 2010-es modellig.

Ja, Nike R10, legjobb csuka a világon.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 11:11

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
Én a sima old school adidas híve vagyok. Nem túl színes, de a játékom ezt kompenzálja. Viszont úgy gyorsulok, fordulok, irányítok vele... :mrgreen:
Ja, a túlzott színes cipők nekem sem jönnek be. A CTR fasza sötétkék volt, Vapor mondjuk narancssárga, de az sem a mostani rikító fajtákból. Régebben meg Toni Kroos szerűen csak a fehéret vettem meg. Nagyon színest csak akkor veszek meg, ha nagyon leárazták. Akkor kötök kompromisszumokat. :D
K

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 28., kedd 5:24

R.M.C.F írta: Aztán,nem fizetsz TB-t....akkor mit de most komolyan? havi 6000 ft az hogy full ellátást kapj(talán még egy deeptroat is van benne ) ha beregelsz a Nav-hoz mint munkanélküli/munkakerülő(a státuszt nem tudhatom ugye),ezt azért talán megtudod magadnak engedni,főleg ha szélessávú net az látom megy nálad..........
Hát, elég fura helyzet ez. Esti fősulira járok, mellette dolgozom, de mint diákmunkás és mint estis nekem nem jár a tb kedvezmény mint a nappalisoknak. Fizetni nem tudok érte mert a fizetésem több mint 3/4e megy apám csodálatos hitelére, a maradék apróból meg beosztom a vonat/bp bérletet és a havi kajámat.

Új cipőt most nem igazán engedhetek meg, illetve ez sajnos nem azért van mert szar a cipő, persze benne van de más cipővel se járnék jobban. Lonsdale cipőm is volt azzal sse jártam jobban ilyen témában. betéttel meg biztosan lehetne kontrollálni a dolgot legalább 1 évig amíg nem stabilizálódik a helyzetem.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. július 27., hétfő 23:32

Nem hiszem hogy túlzás,én nem mondom hogy szarok,de messze nem hozzák azt amit sokan hisznek róla.........
Hatalmas +1

Több, mint 10 éve futok és a Nike a világon sehol nincs az Asics-Mizuno-Saucony hármashoz. Persze attól függ mire kell, ezek egyikébe se lehet úgymond mindennap járni - márha divat cipőnek veszed - futáshoz viszont teljesen más kategóriát képviselnek.

Egy sima Gel 6-ossal bárhova elfutsz.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 23:14

Kissé kimarta a kefir, amit kiittam belőlük, de még megvannak... :lol:
Elmentem aludni....sziasztok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 23:12

Kerlon írta:Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
Én a sima old school adidas híve vagyok. Nem túl színes, de a játékom ezt kompenzálja. Viszont úgy gyorsulok, fordulok, irányítok vele... :mrgreen:
R.M.C.F írta:
Magasszárú cipőim
engem a magassarkú cipőid érdekelnek jobban,azok hogy bírták? :lol: :lol:
Kissé kimarta a kefir, amit kiittam belőlük, de még megvannak... :lol:
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 23:10

eke copa-t meg nem veszek.
Kb az egyetemes labdarúgás valaha volt legjobb cipője.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 27., hétfő 23:08

Fociban csak a Nike. Főleg az első szériás CTR360 volt nagyon tuti. Azóta Vapor. Meg egyszer rászántam magam egy Predatorra... egy darabig jó volt, aztán kitágult és eltört a talpa. Mondjuk a CTR is úgy járt, de kb fél évvel tovább bírta. Most gondolkozom egy Hypervenomon, mert egész jó anyaga volt az első szériának, a másodikat még nem tapogattam meg. Az új adidasok borzalmasak, eke copa-t meg nem veszek. :Đ
K

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 23:06

Magasszárú cipőim
engem a magassarkú cipőid érdekelnek jobban,azok hogy bírták? :lol: :lol:

Vissza: