Egy Getafe jó lenne neki. De egy Villarreal még jobb. Majd kiderül.
Mourinho meg:

De mindenki ismeri, nem kell bemutatni ezt az oldalát.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. július 28., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 28., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 28., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 28., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. július 28., kedd 11:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 28., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. július 28., kedd 10:19
Realista24 írta:Update: elvileg ha meglesz DDG, akkor több igazolás nem lesz. Benítez elégedett a keret minőségével és összetételével.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 8:34
Az AS főcímeknek egy ideje már nem lehet hinni, a Marca még tartja magát. Na de hogy le is írjuk.ja, most olvastam az egészet, azt hittem ezek normális főcímet nyomnak oda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 8:12
Olvastad az egész hírt (AS) vagy csak a címet?dannen írta:a marca szerint közel az egyeszség ramos és a real között, míg az as szerint nem sikerült jól a tegnapi egyeztetés és ramos továbbra is távozni szeretne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:26
...és jó az a meglátás.de sajnos igazi alternatívájuk nekik sem volt a padon, mert tök jó folyamat a legerősebb felállással fent lenni, de ha ott akkor cserélni kell elég meredek lett volna esetleges húzódás vagy valami, sajnos borult volna a kártyavár. Én sem azt mondtam, hogy nem lehetne egyszerre ez a négyes fent, csak szerintem Benítez nem fogja megkockáztatni, hogy ne legyen minőségi KP-s cseréje, ez esetben Isco/James. Pláne ha épp Benzemát kell lecserélni és át kell álni 4-4-2re a hiánya miatt. Persze ez csak az én meglátásom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 13:31
Ja igen, csóri rapsztárt mindig elfelejtemwZoLee7 írta:Plussz csatárba ott van Jesé aki eddig jól mozog. Modric és Kroos is lesznek bőven annyit a padon amennyit kell, kis csapatok ellen nem fog félni rotalni Benitez
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 27., hétfő 13:26
Igen, mert Bale le volt sérülve, de sajnos igazi alternatívájuk nekik sem volt a padon, mert tök jó folyamat a legerősebb felállással fent lenni, de ha ott akkor cserélni kell elég meredek lett volna esetleges húzódás vagy valami, sajnos borult volna a kártyavár. Én sem azt mondtam, hogy nem lehetne egyszerre ez a négyes fent, csak szerintem Benítez nem fogja megkockáztatni, hogy ne legyen minőségi KP-s cseréje, ez esetben Isco/James. Pláne ha épp Benzemát kell lecserélni és át kell álni 4-4-2re a hiánya miatt. Persze ez csak az én meglátásom.ericco írta:Ősszel ezzel a KP-val olyan focit nyomtunk, hogy minden félidőben magamhoz nyúltam, de szerintem még a rivális szurkolók is. Annyi kreativitás volt a pályán. Aztán Modric lesérült, Bale felépült, és kész, vége voltModric/Kroos/James/Isco
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. július 27., hétfő 13:23
Ősszel ezzel a KP-val olyan focit nyomtunk, hogy minden félidőben magamhoz nyúltam, de szerintem még a rivális szurkolók is. Annyi kreativitás volt a pályán. Aztán Modric lesérült, Bale felépült, és kész, vége voltModric/Kroos/James/Isco
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 27., hétfő 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 27., hétfő 13:15
Isco, Karim, Bale, James, CR lehetne a verseny alapja. Mert egy Kroos, Modric, xy-t bőven lehet nyomatni a meccsek 60%-ban.De most őszintén kivel kéne versenyezniük?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 27., hétfő 13:10
De most őszintén kivel kéne versenyezniük? Jesé esetleg Cheryshev-el? Nagy konkurenciát nem jelentenek lássuk be, egyszerre meg Benítez sem fogja játszani Modric/Kroos/James/Isco-t mert akkor rettenetesen gyér lenne a KP csere sor, így hogy kint ül Isco vagy épp James legalább van mihez nyúlnia.Realista24 írta: Navasszal hogy hitették el, hogy első számú lesz? Benítez jelenleg azt vallja, hogy versenyezzen mindenki a posztjáér, kivéve CR és Bale
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 27., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 27., hétfő 12:57
Mindenkinek, de ti mondjátok mindig, hogy manapság kevesebb az igazán jó focista.. Hülye lenne bárki is elmenni hozzátok padra, ha van másik 5 nagy klub, ahol a kezdőbe is mehet. Lásd idén Vidal és Schweinie. Még csak azt se lehet mondani, hogy a kupák nálatok garantáltabbak lennének, mint máshol.ziro4vr írta:Igenis kellene.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem