Ja, mert Schumachernek vagy Sennanak nem volt űrautója? De gondolom ott ők építették a vasat.
Egyébként sem velük hasonlítottam össze. Csak, hogy egy 4-szeres világbajnokot ismerjünk már el. 1-szer talán lehet szerencsével nyerni, persze a szerencse önmagában akkor sem elég.
És ne gondoljátok, hogy Alonsonak nem volt szerencséje 2005-ben vagy akár 2006-ban is. Vagy, hogy Senna úgy szerezte az első világbajnoki címét, hogy nem is ő szerezte a legtöbb pontot. A szabályok akkor neki kedveztek.
Igen, Kimi, sokszor volt már peches, a világbajnok évében pont nem. Hamilton félrenyomott valamit a kormányán, ami pont egy vb-címbe került. Persze, hogy miért nem zárták ki a McLareneket az megint egy másik kérdés.
Santi írta:2010-ben azért jól jött neki petrov
Most az ilyenre mit lehet írni? Ja, jól jött, hogy nem 2-en köröznek a pályán, hanem 20-an. Vagy 22-en, tudom is én hányan voltak akkor.
De nézhetjük 2009-et is. Ahol Button a Brawn-GP-vel a szezon első felében behozhatatlan előnyre tett szert, a nekik kedvező szabályváltoztatások miatt (első 7 versenyből 6 győzelem, utolsó 10-ből 0 győzelem és mindösszesen 2 dobogó). A Red Bull pedig feljött és Vettel nem is olyan sokkal maradt alul.
Meg úgy beállítani mintha Vettel mindjárt űrautóban kezdte volna...
Gondolom 2009-ben mindenki a Red Bullba akart ülni...
Hamilton, ő igen, ő top autóban kezdte... De az évek alatt bizonyított is. A jelenlegi mezőnyben 2-en vannak, akik (a legjobb autóval) világbajnokok lehetnek. Hamilton és Vettel, tetszik vagy sem, ez van.
Persze Raikkonen, Rosberg, Alonso, Button,... is jók, sőt, nagyon jók, hármuk világbajnok is. De, ahogy nézem már kifele mennek, túl vannak a csúcson. Rosberg pedig talán sosem ér fel. Ha a Merciben lennének nyerhetnének is, kivéve, ha a csapattársuk Hamilton vagy Vettel.
Ja, egyébként Hamilton is egy világi máker akkor, mert 2008-ban nem kis szerencsével nyert ugye, tavaly űrautó, meg idén is.
De mondom, minden egyes világbajnoknál lehet ilyet találni. A legnagyobbaknál is. Meg olyat is ahol csalás, kilökések és egyéb nem túl sportszerű cselekedetek is kellettek...