Real Madrid alapismeretek 1.0, elnök vagy nem elnök, nem egyedül hozza (vagyis nem egyedül kéne) a döntéseket, és a madridisták választják meg.de mi, az, hogy egy real madrid játékosnak ( a csk-nak, a vezérnek, a madridistnának, RAMOSNAK) ki kell állnia és elmondani, hogy a real madridban akar játszani az már zsarolás és azt jelentené, hogy perez irányít meg az ő akarata érvényesül (még jó amúgy, mivel ő az elnök![]()
)? téged meg a perez elleni utálatod vakít el, mert ez egy alap kérés de már ez is perez megalomániájának van beállítva.
Ramos a múltban már hatvanszor elmondta, hogy innen akar visszavonulni, ez a klub az élete, stb.stb., csak az olyanok, mint te, ezt elfelejtitek, mert leszállt a köd.
Pérezt én nem utálom, én felnézek rá, mindössze az elmúlt fél/egy éves tevékenységével nem vagyok maradéktalanul elégedett.
Ok nélkül nem bannolunk senkit drága dannen. Inkább írd a normális érveket, mert azokból még nem sokat láttunk. Bár, ha szerinted Matt a tökéletes példa, aki szerint CR csak egy közepes játékos, aki sok gólt rúg, Schuster egyenlő Carlóval, a MU a foci csúcsa...akkor lehet nem kéne...vállalhatatlan, mert ezen a fórumon aki a közvéleménnyel szembe megy az úgyis hülye, nyomatni kell amit ti tartotok jónak, mert úgyis az lesz az igaz, a normális érveket félresöpritek, amibe meg lehet beleköttök.( tökéletes példa matt.) nagy élmény tényleg. meg is fogadom, csak te direkt olyan stílusban írsz, amire nem lehet nem reagálni, de innentől leszarom, küldhetsz 50 puszis smileyt is, hogy te érezd magad felsőbb rendűnek a végén, mert nálad ez a legfontosabb bárkivel is "vitázol". ha még egyszer reagálok bannolj a picsába, őszintén, köszi.

A stílusom meg, egyedi, mint a tiéd vagy bárki másé, de én legalább tudom magamról, hogy paraszt is tudok lenni.