HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 1., hétfő 18:55
Shutterisland írta:
"a konföderációs kupa mennyiben változtatta meg a nézeteket neymarral kapcsolatban ? "
Nos,az én véleményem nagyon nem kompetens neymar,barcelona,xavi-iniesta-messi témában,mivel egy elvakult realos vagyok aki nem lát tisztán,aki lehúzza őket,aki nem tud megítélni semmit sem korrekten........(megjegyzem,hogy ezek a vélemények ott buknak meg mint az ostobaság teteje,hogy a barca volt szerintem a legjobb 2006-2011 között,hogy a messi-iniesta-xavi 3as a valaha volt egyik ha nem a legjobb és legjobban összepasszoló 3asa , de én lehúzom őket......vicces a sok butaság)
Neymar:
Én nem csalódtam benne,nem is vártam többet,alapvetően sok újat nem mutatott,képzett,gyors és jól reagálja le a támadószituációkat.
A góljai szépek voltak,de nem igazán egyéni akciók vagy tisztára játszások,inkább elépattant és bevágta,vagy szabadból szépen elcsavarta,illetve a döntőben szépen felrúgta de azt ikernek fognia kellett volna,ezeket leszokta szedni mint a szart ha formában van.....ezek egyébként jó csatárteljesítmények,de ugye a zsenitől nagyon messze vannak......
A kombinációs játékban semmi extrát nem csinált,mindössze a megkapott labdával oldalra hirtelen ritmusváltásai olyanok mintha jó lenne,látványosak mert egy egy ütemet is rá tud verni a felálló védőre,de ezek üres mozgások csak,előre nem tud vele érvényesülni,oldalra sem nagyon,max oldalpasszt tud belőle megoldani..... ezeket a védelem könnyen lereagálja.
Egy vs egyek nagyon kevés .......elfutások kevés...a lövései nagyon jók,de kevés a próbálkozása,az összjátékban szeret részt venni,azokat az alappasszokat rendre jól oldja meg,de többet(zsenihez mérhető pluszt)nem vállal fel.
Sokat elcselez,sok labdát vesztett,illetve sokat azzal kompenzál hogy azonnal esik ha vesztené a labdát és ezek többségét a bíró befújta neki puszira.
A csapatmunkában jól veszt részt,nem túlzott az egyénieskedése(ez jó),viszont nagyon keveset vállal.......ezt azért érezzük ellentételesnek,mert a speakerek szééétszop****kodták,már már idegesítő módon.(egy példa de ebből szinte MINDEN labdaérintésére jutott),sima ütempasszt ad a kiugró frednek vagy hulknak,két védő között mire gundel ZSEEENNNNNIIIII,ez zseniális........a passz maga egy átlagos hétköznapi passz,amit hulk is,fred is megold,de a hétvégi összefoglalókban is tucatszám látható.......
A haját rendbeszedte,ez nagyon pozitív,egy focista nézzen ki annak,ne sárgacédulásnak,mint pl elsáráffi.....
Sajnos nehéz megítélni ,mert a véleményem eltér a média agymosásától,úgy nyerítettek ha labdába ért,vagy ha elépattant és bevágta,mintha maga a jó isten tette volna.....ez egy baromi nagy becsapása a drukkereknek.
Szóval,neymar jó focista,vannak különleges képességei,mint a villámgyors mozgások a labdával,de összességében nem közelíti meg a zsenit.
Készítettem is róla egy statot,amit már bemutattam,ez láttatja hogy mit mutat a pályán kb:
Ez az olaszok elleni meccsen készült:
Megoldások(amik nem alap passzok/hátrapassz,felpassz,hanem egy kicsit komolyabb célt vezérel.....pl egy csel,
vagy beindítás stb:
rossz: 10 db
jó: 4 db
gólpassz: 0 db
Kulcspassz: 0 db
Lövés:1 db
Kiharcolt szabadrúgás: 1 db jogtalan,1 db rájátszott,1 db jogos(félpályánál).
Szabadrúgás ami mezőnybe megy: 1 db jó.
Szöglet: 6 db.
Labdaszerzés: 1 db.
Gól: ma 0 db.
Gólhelyzet: 0 db.
Vagyis....jelenleg messi a király.Ezt kell hogy mondjam,és ez nagyon soknak nem fog tetszeni,hát,sajnálom......hogy lesz-e belőle is király? Talán.....vagy igen,vagy nem.......
Elnézést,ha valakit a véleményemmel megbántok. Nem szándékos,én így látom......igaz nem vagyok annyira hozzáértő mint sokan.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.