Azért lesznek előtte a sorban páran..Remy írta:Dzsudzsák egyre közelebb a Herthához. Van egy nem létező rekesz söröm arra, hogy a Bundesliga egyik legjobbja lesz, ha odamegy.
pl.:
ziro4vr írta:Vidal 4 évre írt alá, évi 10 misiért.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 29., szerda 8:10
Azért lesznek előtte a sorban páran..Remy írta:Dzsudzsák egyre közelebb a Herthához. Van egy nem létező rekesz söröm arra, hogy a Bundesliga egyik legjobbja lesz, ha odamegy.
ziro4vr írta:Vidal 4 évre írt alá, évi 10 misiért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 27., hétfő 14:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 26., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. július 25., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 24., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 24., péntek 11:36
Van róla szó? Bennem tökre az volt, hogy még maradni akar..ziro4vr írta:De Bruyne menni fog. Vissza fognak esni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 24., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 23., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. július 21., kedd 7:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. július 20., hétfő 0:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 19., vasárnap 22:41
Nekem szimpatikus, én csípem az ilyen őrülteket.ziro4vr írta:Egyébként miért érdekel titeket ennyire Klopp?
Ilyenkor szokott jönni a +1 év.Mondjuk nem tudom mikor lesz az a nyugdíj. 2017-ig van szerződése, még egy nagyot szeretne dobni, utána vonul vissza. Legalábbis elvileg így van.
PL-en belül még így is jók, úgyhogy ja. Oda ne menjen. Bár az igazolásai neki sem jöttek be 100%osan a Dortmundnál.Még a végén összehozna valamit az araboknak... Azt meg nem kéne.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 19., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 19., vasárnap 22:38
Mondjuk nem tudom mikor lesz az a nyugdíj. 2017-ig van szerződése, még egy nagyot szeretne dobni, utána vonul vissza. Legalábbis elvileg így van. De egyébként sokkal inkább menjenek a Bayernbe, mint a Citybe. Még a végén összehozna valamit az araboknak... Azt meg nem kéne.M1Ö írta:Pedig nagyon sanszos, hogy oda megy. Ha csak nem Guardiola megy oda. Akkor viszont a Bayern a befutó, ahhoz meg megint csak gratulálni tudnék. Real remélhetőleg kilőve, mert ha idejön, az azt jelenti, hogy idén nem nyertünk semmit.alexoxladjackoxi írta:Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy.Wenger az Arsenal-ból megy nyugdíjba, erre a fejemet teszem, a MU elvileg hosszútávra tervez van Gaal-lal. Más csapat nem nagyon jön képbe. Talán a PSG még. Annak örülnék is ha oda menne, ott nem kellene újraépítenie az egész keretet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 19., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 19., vasárnap 22:30
Pedig nagyon sanszos, hogy oda megy. Ha csak nem Guardiola megy oda. Akkor viszont a Bayern a befutó, ahhoz meg megint csak gratulálni tudnék. Real remélhetőleg kilőve, mert ha idejön, az azt jelenti, hogy idén nem nyertünk semmit.alexoxladjackoxi írta:Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 19., vasárnap 22:18
Bízom Kloppban, hogy nem a Citybe megy. Talán benne van annyi, hogy nagy múltú, tradíciókkal rendelkező klubhoz szerződik, nem ilyen City féléhez. Talán...M1Ö írta:Akkor City vagy Bayern. Inkább City talán. Hát... gratulálok Marco fiam...alexoxladjackoxi írta: Ez alapján, ahol kiköthet: Bayern, Real, MU, City, Arsenal. Máshol nem tudom Kloppot elképzelni, ezáltal Reust sem.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. július 19., vasárnap 21:55
Akkor City vagy Bayern. Inkább City talán. Hát... gratulálok Marco fiam...alexoxladjackoxi írta: Ez alapján, ahol kiköthet: Bayern, Real, MU, City, Arsenal. Máshol nem tudom Kloppot elképzelni, ezáltal Reust sem.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 19., vasárnap 21:52
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem