Tipliztek Higuaínnal, egyből jött a BL.

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. július 26., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 26., vasárnap 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 12:48
Barmikor? Gondolom akkor olyan mint Messi, csak akkor amikor kedve van. Es igen, ismerem.Kerlon írta:Özil vs Lyon
Ramseynak adott gólpasszára gondolok és természetesen kis túlzás, hogy minden héten, de aki ismeri az tudja, hogy nem véletlenek tőle az ilyenek és bármikor képes előhúzni a cilinderből egy ilyet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 26., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 12:38
Jaja. Igy ahogy irod. Ezért sem látni hétről hetre ilyet Oziltol.Kerlon írta:Pedig ilyet nem a középszer szokott villantani hétről hétre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 26., vasárnap 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 26., vasárnap 12:18
Amit odatett Ramsey elé az megint zseniális volt... Olyat nem sokan tudnak. Nem is értem, hogy Özilt miért nem fogadják el zseninek itt páran. Pedig nagyon tud, ha akar, ha nem.morientes írta:Jah,2 assist,(vagy három),meg gol...kár hogy a másik lábát nem kėpzi.Látszott azèrt a hiányosság pár helyzetnėl.Kerlon írta: Akartam írni, hogy remekelt. A másik érdekesség, hogy Cazorla odaállt és bevert egy szabit a gyengébbik lábával.Jó kis Santi azért ajándék volt nekik anno egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 26., vasárnap 12:08
Cazorla alulertekelt szerintem,sose fogjak elegge elismerni,foleg mert a legtobben evi 2 latott meccsbol indulnak ki. Pedig nagyon jo,20ert ajandek volt,ahogy mondod.Kerlon írta: A másik érdekesség, hogy Cazorla odaállt és bevert egy szabit a gyengébbik lábával.Jó kis Santi azért ajándék volt nekik anno egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 26., vasárnap 12:07
Jah,2 assist,(vagy három),meg gol...kár hogy a másik lábát nem kėpzi.Látszott azèrt a hiányosság pár helyzetnėl.Kerlon írta:Akartam írni, hogy remekelt. A másik érdekesség, hogy Cazorla odaállt és bevert egy szabit a gyengébbik lábával.morientes írta:Az arsenal megy mit az allat
Ozil aprit rendesen.Jó kis Santi azért ajándék volt nekik anno egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 26., vasárnap 11:44
Akartam írni, hogy remekelt. A másik érdekesség, hogy Cazorla odaállt és bevert egy szabit a gyengébbik lábával.morientes írta:Az arsenal megy mit az allat
Ozil aprit rendesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 21:50
eleg sokszor szoltam mar hogy hanyagold a káromkodást, főleg mikor meg csak okod sincs ra. Otthon lehet meno, itt nem.Remy írta:Egykoron... aztán a szurkolók kezdtek felbaszni. Mondjuk magával az Arsenallal még mindig nincs bajom. Csak ez a Wenger papa meg sok túlhypeolt senki.ziro4vr írta:Te Remy, amúgy nem velük szimpatizálsz te véletlenül?![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 25., szombat 21:29
Nem mernék rá megesküdni, de mintha 31-én járna le a szerződésük a Nike-val.dzsi91 írta:Mivan a mu adidas mezeivel? Előszezon van és még mindig nikeban tolják. Vagy csak jövőre lesz átállás?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. július 25., szombat 21:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 19:02
Egykoron... aztán a szurkolók kezdtek felbaszni. Mondjuk magával az Arsenallal még mindig nincs bajom. Csak ez a Wenger papa meg sok túlhypeolt senki.ziro4vr írta:Te Remy, amúgy nem velük szimpatizálsz te véletlenül?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. július 25., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 25., szombat 18:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem