Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. július 26., vasárnap 19:03

R.M.C.F írta:Nem lep meg.....ott kint bevallottan agymosás jellegű információ közlést ad a katalán média a katalán olvasóknak,drukkereknek......ezt egy főszerkesztő egyenes adásban mondta el.
Van még kérdés?

Nincs.
Te figyelj már mindenféle kötekedés nélkül, miért van az, hogy ahol 1 pici kis lehetőséget érzel rá, felhozod, hogy milyen tré mocsok agymosó a média. De most komolyan kérdem, mert rajtad kívül senkitől nem látom, hogy amint lehet ezt hozná fel.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 17:57

Nem lep meg.....ott kint bevallottan agymosás jellegű információ közlést ad a katalán média a katalán olvasóknak,drukkereknek......ezt egy főszerkesztő egyenes adásban mondta el.
Van még kérdés?

Nincs.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. július 26., vasárnap 12:08

Realista24 írta:Csak annyi, ami számomra furcsa - persze védhető katalán részről - hogy beszámolnak a Real vereségéről a hivatalos honlapon, mert egy későbbi bohóckupa ellenfelükkel játszottunk.
Erdekes.. a Roma masodik meccserol elfelejtettek beszamolni..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 9:31

Csak annyi, ami számomra furcsa - persze védhető katalán részről - hogy beszámolnak a Real vereségéről a hivatalos honlapon, mert egy későbbi bohóckupa ellenfelükkel játszottunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 26., vasárnap 7:11

Összefoglalva?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 23:53

Ezt csak most nézem (pár cikket már láttam, de nem gondoltam volna, hogy igaz)
Roma beat Real Madrid on penalties (0-0 and 6-7)
http://WWW.FCBARCELONA.COM 07/18/2015 09:45
Barça's opponents in the Joan Gamper Trophy game took the win in the International Champions Cup match in Australia
Rendes cikk. Hát ez igen :lol: :lol: A kupaátadás is megért volna egy szösszenetet szerintem. :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 25., szombat 14:39

Témát lehet hanyagolni. Leírtam mar, ami ott van, az ott van. Az ő véleményük, nem ide irjak, nem véletlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. július 25., szombat 13:29

én is sok helyre betévedtem. eurobarca maga a mennyország ahhoz képest ami az atleticos fórumon volt. Ott azért a tolerancia legkisebb jelét se láthattad, csak tömény retardáltság. Mus oldalon se kedvelt csapat a real.
Mondjuk itt is akad pár gyűlöletkeltős hsz néhanapján. :D persze egészséges menyiségben.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 25., szombat 13:16

ikarus93 írta:Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek
Az az ócsárolás amit kapunk azoktól, a "szurkolóktól" hát no comment. Ott van jó néhány tag, akik szerintem nem is Barca szurkolók, hanem anti real fanok.

A legdurvább része az volt, mikor ott jártam ahol megnyertük a 10.-et. Ott jó pár Barcás agya elfüstölt aztán csudi jókat írtak a szeretett csapatunkról.
Miért lep meg? Én régebben mindennap elpvastam....tömény patkánykodás.
Aztán jön majd egy barcás aki bemondja a nagytutit....de hiszen itt is olvastam már 2x olyat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 25., szombat 13:14

ikarus93 írta:Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek
Az az ócsárolás amit kapunk azoktól, a "szurkolóktól" hát no comment. Ott van jó néhány tag, akik szerintem nem is Barca szurkolók, hanem anti real fanok.

A legdurvább része az volt, mikor ott jártam ahol megnyertük a 10.-et. Ott jó pár Barcás agya elfüstölt aztán csudi jókat írtak a szeretett csapatunkról.
Mire jó ez? Még ha el is tekintünk a ténytől, hogy szereted magad kínozni, miért kell ezt ide beírni? Nem kell ide a felesleges feszültség generálás. Magunktól is pontosan eltudjuk képzelni miket is írnak oda, és még elolvasni se kell

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 25., szombat 12:41

ziro4vr írta:Végülis mi mással töltse az ember az idejét nyáron egy péntek estén. :lol:
Olvas hozzá még egy kis bayern fórumot,meg egy kis útvengert? :roll:

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. július 25., szombat 12:38

Ezek után nem merem megkérdezni, hogy mit csinálsz, ha nagyon unatkozol.. :lol: Volt az amúgy 150 is, az után jött csak a Bl győzelem - igen, én is unatkozok most melóba, úgyhogy megnéztem. :D

Amúgy ha itt végigolvasol 200 oldalt, akkor is találsz néhány gyöngyszemet, nem tudom mi ebben a meglepő megmondom őszintén.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 25., szombat 12:34

Végülis mi mással töltse az ember az idejét nyáron egy péntek estén. :lol:
Nem illik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. július 25., szombat 12:12

Tegnap este kicsit unatkoztam és egy olyan jó 100 oldalt végig olvastam az eurobarca Barca vs Real topikba.

Öszinte leszek

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. július 24., péntek 13:04

Suarez két harapással el is intézné . :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 24., péntek 13:03

Megeszed, kisza.od. Upsz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 24., péntek 12:59

Spar, 200 ft :D
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. július 24., péntek 12:56

Jégkrém :banplz: :he:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. július 24., péntek 6:12

Ibra-hoz még annyit, hogy az első 5 meccset betalált, jól kezdett, aztán visszaesett. Hiába a gólok, pláne a kicsik ellen, akadozott a játékunk. De másképp látjuk. Én úgy néztem, hogy mit nyerhetünk vele hosszú távon. Semmit. Ti meg hajtjátok tovább a Pep-Messi történet szenzáció hajhászást. Valaki írta, hogy minek hajtogatni, tudjuk mi az igazság. Honnan tudjuk? Valaki ott volt az öltözőben? Vagy csak azt vesszük figyelembe amit a svéd leírt a könyvében? Mert az csak az egyik oldal. Ott azt ír amit akar és úgy szépíti a történetet, ahogy akarja.
Tények ettől még tények. Ha jól játszik, ahogy ő tud, akkor maradt volna. Ahogy Eto'o is azonnal meggyőzött mindenkit és Suarez is 2 hónap alatt bebizonyította, hogy van helye a csapatban.
Ehhez képest mikor Ibra volt a center, nagyon gyenge volt a támadó játékunk. Lehet hozni meccseket ahol mutatott vmit a tudásából, de őt nem azért hoztuk, hogy néha néha villanjon egyet. Többször volt fék mint ahányszor nem.
Tiszta sor, ha működik egy Ibra-Messi duó, akkor nincs az az edző vagy játékos, aki ellene van. De nem működött.
Villa nem tudom mennyire érezte jól magát nálunk, de a sérüléséig jól elvoltunk vele és BL-t nyertünk, döntőben gólt is szerzett. Suarez-zel és Eto'o-val is BL-t nyertünk. Ibra-val nem.
Az említett támadók mozgékonyak voltak, a svéd olyan lassan fordult, mint egy komphajó és nagyon statikus is a többihez képest. Tök máshogy játszik. Ezért írtam, hogy benéztük, én is azt gondoltam, hogy állat lesz, de nem volt az.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 23., csütörtök 11:29

Egyébként meg annyira elegem van már az nso-ból, hogy az valami félelmetes...direkt nem olvasom, de állandóan belefutok, itt vagy fb-on és csak a szánalmasabbnál szánalmasabb cikkeket hozzák le, csapattól és személytől függetlenül.

De hogy a témához is hozzászóljak: Egyrészt igaza van, megjelenhetett volna más öltözetben is. Másrészt még sincs annyira, mert egy meghívás esetén (vagy szerződés, ha tényleg fizettek neki), akkor írásba fektethették volna a dress code-ot. Már a legutolsó helyre is így küldik a meghívókat általában...szóval be lehet szólni 5 perc hírnévért, csak értelme nincsen.

Messi részére felemlegethető, hogy valóban úgy nézett ki, és valószínű nem is aludt az éjjel, hanem partyzott egy nagyot. Kis pörgetővel a menedzsment összekaphatta volna arra a fél órára. A zsebre dugott kéz...azt már pátkán leírta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: