és nem érvekről volt szó hanem bizonyítékról. Mást jelent
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 11:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 11:46
Nem vagyunk egyformák, én érzékeny lélek vagyok.Csak ilyen apróságokon nem akadok fenn.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 26., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 11:34
Nem is jelentem ki egyértelműen, hogy csak Pérez a hibás, mint ahogy te, hogy Ramos.nincs bizonyítékom
meg neked se
Nem, tényt hoztam fel, szar, hogy egy korábbi véleményed üti a mostanit, én megértem.kicsit kezdesz más területre tévedni, nem gondolod?
Én elhinném, igen. De te akkor sem.és ha neked mondaná a szemedbe Ramos h igen b+, a pénz kell nekem? Ilyen abszurd ötletekkel én is tudok jönni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 11:31
ha nem érted az összefüggést sajnállak. De elmagyarázom. Iker is itt maradt nagyon sokáig, pedig sokkal rosszabb helyzetben is volt mint Ramos.Realista24 írta: Azt írtad, hogy itt maradtak a szarságok ellenére is, erre beírod Ikert. Szólok, Casilla van itt, nem Casillas.
és ha neked mondaná a szemedbe Ramos h igen b+, a pénz kell nekem? Ilyen abszurd ötletekkel én is tudok jönni.Realista24 írta:Neked b+ az sem lenne bizonyíték, ha Pérez mondaná a szemedbe, mert ellenkezik a véleményeddel.
kicsit kezdesz más területre tévedni, nem gondolod?Realista24 írta:Bezzeg Özilnél minden hír helytálló volt, ami a védelmében született.
nincs bizonyítékomRealista24 írta:De ha ez nem bizonyíték, akkor várom a te bizonyítékod arra, hogy miért Ramos a hibás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 11:24
Azt írtad, hogy itt(ott) maradtak a szarságok ellenére is, erre beírod Ikert. Szólok, Casilla van itt, nem Casillas.Meg lehet nézni a többi nagy klubhoz hű játékosokat h mennyi szarság ellenére is maradtak.
Neked b+ az sem lenne bizonyíték, ha Pérez mondaná a szemedbe, mert ellenkezik a véleményeddel. Bezzeg Özilnél minden hír helytálló volt, ami a védelmében született.jajj mennyi minden volt már a marca információja szerint. Ez a bizonyíték, most komolyan?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 11:23
amióta futball létezik, támadók>védők. Hogy jól van-e ez így? Valószínű nem. De ez van. Nem Perez reformja.Realista24 írta:Karim is megkapta szó nélkül a kilencet...
jajj mennyi minden volt már a marca információja szerint. Ez a bizonyíték, most komolyan?Realista24 írta:Ja, és olvass vissza korábbra, a google csodákra képes:
http://madridom.hu/blog/2014/06/11/ramo ... ikus-lesz/
Messze se kell menni. Iker is elég sokmindent átélt itt.Realista24 írta:Írhatod a példákat. Nagyon szarul fogsz ebből kijönni.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. július 26., vasárnap 11:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 11:17
Írhatod a példákat. Nagyon szarul fogsz ebből kijönni.Meg lehet nézni a többi nagy klubhoz hű játékosokat h mennyi szarság ellenére is maradtak.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. július 26., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 11:15
Karim is megkapta szó nélkül a kilencet...azt hiszel el, ami az igazadat támasztja alá, kár, hogy minden hír ennek ellenkezőjét támasztja alá.Mike írta:ja meg lett neki ígérve, de nemhiszem h a 10 millió. Már rég el is felejtettük volna az egészet, de ilyen követelésekkel nehéz betartani az ígéretet...
Nem.Ez a pénzről szól, akármennyire is fáj belátni.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. július 26., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 26., vasárnap 10:59
Én jelenleg 70% esélyt látok arra, hogy megy.revolver írta:Köszi, hasznos vagy. Mostanában nem követtem a híreket, nem olvastam a pletykákat, gondoltam aki jobban képben van a legfrissebb eseményekkel, az tud nekem válaszolni.50-50 szazalek
mivel ket lehetoseg van.
vagy megy vagy marad.
Az egyik oldal a 10 millió mögé bújik, meg jön az antimadridista szöveggel. A másik meg jön Bale-lel. Lehet 10 millióról beszélni, vagy ötről, vagy 30ról, ez nem a pénzről szól. Ha arról szólna, akkor már tavaly vagy előtte aláírt volna a MUhoz vagy a Chelseahez vagy ahova akar.ő csak 10 milliós fizetés fölött hajlandó itt focizni.
Miről beszélsz?tök jó most ezzel takarózni. De a fizetési igénye a probléma már több mint fél éve!
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 10:57
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. július 26., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 26., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. július 26., vasárnap 10:42
Kifejtenéd?Mike írta:az a baj h ebben a történetben Ramos a hunyó...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem